Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bartman
    replied
    Eγώ αν δεν το έχω την Δευτέρα , δεν θα αντέξω...Ήδη το περιμένω τόσες μέρες

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Δειτε το video (κυριως απο το 2:00 και μετα)

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αφου δεν τον ειπε Captain Planet παλι καλα...

Δε ξερω, εγω τελευταια στιγμη πηρα την αποφαση και εδωσα παραγγελια στα Multirama και μεσα σε δυο μερες με πηραν τηλ να παω να το παρω. Τωρα εαν ειμαι τοσο κωλοφαρδος και ειμαι ενας απο τους 20, τι να πω... Παντως δεν νομιζω, καμια 100αρα θα την εχουν φερει... but that's just me ε;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Χαχαχαχαχαχαχα ειδικα το βραδυ που αναφερει ο Dj ειχαμε κανει απιστευτο multi session στο Halo 3 ;).

Dj διαβασα (στο gameover) οτι στην Ελλαδα θα σκασουνε επισημα μονο 20 κομματια απο την Legendary. Αν αληθευει ειναι καλο το deal, επιπλεον ειναι ωραιο και το ολο πακετο, μεγειες!

Εγινε μια αναφορα στο παιχνιδι (εμμεσα) απο τις ειδησεις του star με τη Σουλιωτη να φωναζει Αctionman τον MasterChief.

Eεεεεεεετσι .

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Πετάω την σκούφια μου για κάτι τέτοια multiplayer sessions γαμώτο. hf ρε αλάνια, ανεβάστε και καμιά photo να γουστάρουμε όσοι δεν παίζουμε!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    "Nooto θα πεθανεις!!!!" ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ......

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Αλταιρ εσύ ειδικά δεν μπορείς να την λες στους άλλους επειδή δεν τελειώνουν κάποιο παιχνίδι.

Να ξαναρχίσω πάλι να μιλάω για εκείνο το δυσμοιρο το shadow hearts που ακόμα περιμένει να το παίξεις;Μπα άστο,δεν θέλω να γίνω κακός πάλι.

Πλάκα κάνω έτσι;;)

Λίγο αργότερα θα το πάρω και εγώ το παιχνίδι,ελπίζω να ξαναζήσουμε λαμπρές multiplayer στιγμές.Ένα θα πω μόνο.

ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ;

Το gamers odyssey θα διδάξει για ακόμη μια φορά πως παίζεται σωστά το halo.Γιατί μπορούμε.

Και να θυμάστε:Valhalla+Warthog>all

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Μπα, το ODST δεν μου αρεσε και παρα πολυ...

Αντιθετα το Reach ειναι σαφως πιο ωραιο σαν παιχνιδι.

Απο τις πρωτες αποστολες καταλαβαινει κανεις οτι το παιχνιδι παιρνει τα καλυτερα στοιχεια του franchise και τα αναδεικνυει σε καθε encouter. Επισης το εβαλα με την μια στο Heroic (how its meant to be played damn it) και το επιπεδο δυσκολιας ειναι just right. Δεν μπορεις να το παιξεις Rambo, αλλα δεν πρεπει να εισαι και σαν το ODST κλεφτοπολεμιτης.

Παντως εχει στα γραφικα ενα τελειως ηλιθιο bluring effect το οποιο με χαλαει απιστευτα, αλλα ελπιζω να το συνηθισω. Επισης ο ηχος του δε ξερω γιατι, δεν με ενθουσιαζει και παρα πολυ...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά ρε καμένε,αντί να μας πεις για τον τίτλο μας λες για το πακέτο;Ή περιμένεις να τελειώσεις το ODST πρώτα;Άμα είναι έτσι,πάω πάσο.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ωραίος ρε Solid , λιώσε το όπως του αξιζει!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Χαχαχαχαχα, ωραίος! Πολύ ωραίο το πακέτο. Γεμάτο πράγματα φαίνεται!

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ----------establishing coordinates---------------
    ----------Reaching in-------------------------------
    ----------Start of Broadcast-----------------------

Η ωρα εφτασε...

Μετα την ολοκληρωση της ειδικης αποστολης, το πακετο ηταν πλεον στα χερια μου...

-(DjS) Αρκετα μεγαλο, ε Cortana
    -(C) Τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο; Εκεινο το κρανος ακομα μου μυριζει, χωρια η ξυροδερμια σου...
    -(DjS) Κι εγω σ'αγαπαω...

-(C) Καλα σοβαρα, δεν ειχες πουθενα αλλου να βαλεις τα πραματα; Στον καναπε επρεπε;
    -(DjS) Αφου ξερεις ρε Cortana οτι το κεντρο επιχειρησεων ειναι γεματο...
    -(C) Να πεταξεις τους μαλακες απο το Gears, βρωμανε τα χνωτα τους!
    -(DjS) Kατσε τωρα, ανοιγω το πακετο που μας εστειλαν απο τα κεντρικα...

-(C) Τι ειναι αυτο εκει πανω;
    -(DjS) Σημειωμα απο τα κεντρικα. Λεει πως αυτο που κραταμε ειναι πολυτιμο και πρεπει να ανοιχθει με ακρα μυστικοτητα.
    -(C) Η μυστικοτητα τους μαρανε τους μαλακες...
    -(DjS) Ρε Cortana, τι εχεις παθε σημερα;
    -(C) Εχω περιοδο...
    -(DjS) ...

-(DjS) Εδωμεσα ειναι το κυριως πακετο με τα δεδομενα...
    -(C) Wow......
    -(DjS) Ωπ! Εχει μεσα κι ενα βιβλιο! Δεμενο με σπαγκο, χειρογραφα μεσα...Τι ειναι ολα αυτα;
    -(C) Δεν ξερω τι ειναι αυτα, ξερω οτι ο ορος "σπανγκος" ταιριαζει απολυτα παντως...
    -(DjS) Cortana, αρχιζεις και με ενοχλεις...
    -(C) I am your shield. I am your sword.
    -(DjS) Καλα καλα, ξεκολλα τωρα...

-(DjS) For your eyes only...
    -(C) Σιγα ρε Τζεημης Μποντ!!!! Σου δωσαν ενα τριψηφιο και νομιζεις οτι κατι εγινε...

-(DjS) Ωπ! Να και τα hard facts που ελεγε το αρχηγειο στα κεντρικα! Αυτους πρεπει να τους βαλουμε καπου καλα, θα τους κανεις αναλυση αργοτερα ετσι;
    -(C) Ναι, θα τους περασω ολους απο μια κωλονοσκοπηση, οταν βεβαια τους βγαλεις απο την ναφθαλινη που τους εχουν μεσα στην σακουλα της ανακυκλωσης... Μα καλα ειναι δυνατον; Ναφθαλινη;
    -(DjS) Ειναι λιγο "σκουριασμενα" τα παιδια...

-(C) Να σου πω, την επομενη φορα που θα βγαλεις φωτογραφια με την μπαχατελα σου το HTC φροντισε να αλλαξεις τις ρυθμισεις ε, τα τυφλωσες τα παιδια μερα μεσημερι με το φλας...
    -(DjS) Αφου ειναι αυτοματο...
    -(C) Τι ζωο Θεε μου...

-(DjS) Εδω ειναι καλα λες;
    -(C) Μακρια απ'τον κωλο μου κι οπου θελει ας ειναι!
    -(DjS) Ζηλευεις λιγο ή μου φαινεται;
    -(C) ...ολο με παραμελεις...

-(C) ΑΑΑΑΑ δεν μπορω να πω, υπεροχο το εμπριμε το μαξιλαρι...ταιριαζει με τις στολες τους!
    -(DjS) Ναι αλλα οταν σε κοιμηζα εδω πανω δε σε χαλαγε...
    -(C) I was young.... young and naive...

-(DjS) Τουλαχιστον σου αρεσε;
    -(C) Νταξ μωρε, καλα ηταν... Θελω παντως να δω που σκατα θα τα βαλεις τωρα ολα αυτα ρε συ, δηλαδη ποσος χωρος εχει μεινει πλεον; Και ολα αυτα τα χαρτια και τις καρτες και τους χαρτες στο ημερολογιο, σοβαρα θα τα διαβασεις ολα;
    -(DjS) Ετσι λεω... Παντως αξιζε. Καμια σχεση με το προηγουμενο πακετα, ειδικα εκεινο το κρανος του πρωην σου εδω μου καθεται! Ενω αυτο μαλιστα, εχει μεσα πραμα.
    -(C) Ναι αλλα making of του Reach και soundtrack δεν εχει...
    -(DjS) Damn it......................

-------end of broadcast----------

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εγω το εκανα παραγγελια απο το activate στα 39.90 (standard εκδοση). Αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου αν και δεν ξερω κατα ποσο θα ασχοληθω σοβαρα πριν τον Οκτωβρη.

Gold 12+1 δεν θα αγορασω ακομα, για την ακριβεια εχω μια ξεχασμενη καρτα με ενα μηνα (απο το καινουργιο X360) που θα την περασω οταν αρχισουμε να κανονιζουμε πραγματα στο forum. Μετα βλεπουμε!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Απο προ-παραγγελιες πως πατε ? εμενα το thehut αναφερει οτι εστειλε την limited την παρασκευη

Leave a comment:

Working...
X