Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nooto
    replied
    Pilgrim για να σε προλαβω, μην πεταχτεις να απαντησεις, τους masters ρωτησε.

Και εγω λογικα μεσα στο σ/κ θα το ξεκινησω. Συνολικα εχω ανοιξει το 360 δυο φορες τις τελευταιες εβδομαδες και max εχω παιξει κανενα 20λεπτο, οποτε δεν εχω δει και πολλα. Αντιθετα αυτες τις 2 φορες εχω πετυχει στανταρ καμια 10ρια ατομα στην friend list να το λιωνει. Αντε να το ξεκινησουμε και εμεις σιγα σιγα και περιμενουμε ταυτοχρονα και σχολια απο τους masters ( εχμ). Γραφτε τιποτα ωρε!!

Ελπιζω να πεσει οργανωση για κανενα multi (μεχρι τοτε δεν βαζω gold, περιμενω ;)).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τελικά αποφάσισα να το ξεκινήσω κι εγώ, κυρίως για να έχω μία ιδέα πριν ξεκινήσουμε να παίζουμε κανά ματσάκι (αν και το πιθανότερο είναι να παίζουμε στο 3 και όχι στο Reach). Δεν είμαι ειδικός στα Halo, αυτό που είδα όμως ως τώρα μου άρεσε, αν και δεν ξέρω πόσο μπορεί να σταθεί δίπλα στο 3.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που από την κυκλοφορία του παιχνιδιού και μετά κανένας δε γράφει σε αυτό το thread. Πείτε τίποτα εσείς οι masters, σας άρεσε, δε σας άρεσε, το multi καλό, το campaign είναι καλύτερο ή χειρότερο του 3;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Με καλύψατε κύριε Δεκανέα.;)

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Ωραια ολα αυτα αλλα ριξε μια ματια στο ODST που λεει και ο altair, ειδικα τα audio logs που βρισκεις στην πολη με εξεπληξαν ευχαριστα με το ποσο καλοδουλεμενα ειναι, btw ο ODST δεν ειναι τοσο πιο πολυ αδυναμος απτον μαστερτσιφτη οσο λενε ολοι, στο legendary που εχω παιξει και 3 και ODST ο shock trooper αντεχει περισοτερο ξυλο αρκει να ειναι "φρεσκος"

Το καταλαβαινω πως στην ουσια το σεναριο εχει τελειωσει στο halo3 αλλα το αρμεγμα με prequels ηταν και θα ειναι παντα καλοδεχουμενο

Και αυτο με το cod ισχυει χιλια τα εκατο, 7 παιχνιδια εχουν βγει και μονο το πρωτο αξιζει πραγματικα

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το θέμα με τα Halo είναι το ίδιο ακριβώς και με τα MGS: Τελείωσαν. Από ένα σημείο και μετά μία σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της, λέει ότι έχει να πει και κάπως πρέπει να κλείσει. Gameplay wise μπορεί να παραμένουν φρέσκα όσο δεν πάει, δεν είναι όμως μόνο το gameplay που σε κρατούσε στα Halo, ήταν η όλη ιστορία του Masterchief και του πολέμου στον οποίο έπρεπε να βάλει τέλος. Το τέλος του 3 ήταν τέτοιο ώστε να μη σηκώνει τόσο δυνατές συνέχειες, όπως ακριβώς ήταν και το τέλος του 4ου MGS. Από αυτό το σημείο και μετά κανένας δεν μπορεί να περιμένει με τόσο αγωνία τη συνέχεια. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ.

Αν το πάμε στην περίπτωση του Halo ειδικά, δεν έχει καν ενδιαφέρον το σενάριο. Το όλο στήσιμο σε πώρωνε και για αυτό ήθελες να δεις τη συνέχεια. Το δε τέλος του 2 εκτόξευε το hype στο Θεό, οπότε με το 3 όλοι πάθαμε την πλάκα μας.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ότι πιο overrated είναι τα COD.Μη λέμε και ότι θέλουμε.Ως τώρα δεν έχει βγει μέτριος τίτλος Halo (Ηalo Wars & Reach δεν τα έχω παίξει ακόμα,αλλά δε νομίζω να απογοητευτώ).Evans βάλε το ODST στο πρόγραμμα.Είναι εντελώς διαφορετικό και πιστευώ θα σου αρέσει αρκετά.
    Τάσο σόρρυ κιόλας,αλλά κράζεις το Red Dead,κράζεις τα Halo και αποθεώνεις τίτλους όπως το Mafia 2 που από παντού σχεδόν ακούω ότι είναι μάπα.
    Κάποια πράγματα είναι καθαρά υποκειμενικά.Όμως ας μην το πιάσουμε εδώ αυτό το θέμα.Και στο κάτω κάτω άμα δεν γουστάρεις μην τρολάρεις εδώ.
    Φιλικά πάντα.Ξέρεις ότι σε πάω με χίλια.;)
    φιλε altair ποτε αποθέωσα το mafia?και ναι το cod είναι και αυτό overrated αλλα σε καμια περίπτωση στα επίπεδα του halo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ότι πιο overrated είναι τα COD.Μη λέμε και ότι θέλουμε.Ως τώρα δεν έχει βγει μέτριος τίτλος Halo (Ηalo Wars & Reach δεν τα έχω παίξει ακόμα,αλλά δε νομίζω να απογοητευτώ).Evans βάλε το ODST στο πρόγραμμα.Είναι εντελώς διαφορετικό και πιστευώ θα σου αρέσει αρκετά.
    Τάσο σόρρυ κιόλας,αλλά κράζεις το Red Dead,κράζεις τα Halo και αποθεώνεις τίτλους όπως το Mafia 2 που από παντού σχεδόν ακούω ότι είναι μάπα.
    Κάποια πράγματα είναι καθαρά υποκειμενικά.Όμως ας μην το πιάσουμε εδώ αυτό το θέμα.Και στο κάτω κάτω άμα δεν γουστάρεις μην τρολάρεις εδώ.
    Φιλικά πάντα.Ξέρεις ότι σε πάω με χίλια.;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Για κάποιο λόγο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και δεν έχω παίξει ούτε το Reach, ούτε το ODST. Σχετικά άμεσα θα έχεις και τη δική μου άποψη πάνω στο θέμα. Βέβαια δε νομίζω να μη μου αρέσουν και τα δύο παιχνίδια.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Καλά ότι είναι ό,τι πιο overrated υπάρχει ισχύει, αλλά γιατί το λες; Δε σου άρεσε το reach;

φιλε evans θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ούτε του odst ούτε του reach βασικά ας έβγαλαν μονο νέους χάρτες για multiplayer γιατί πιστεύω πως μονο για το multyplayer νοιάζονται εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με online

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά ότι είναι ό,τι πιο overrated υπάρχει ισχύει, αλλά γιατί το λες; Δε σου άρεσε το reach;

Leave a comment:

• wesker
    replied
    φτάνει πια με την μούφα halo και halo μονο το 1 άξιζε τέλος δεν υπάρχει πιο overrated παιχνίδι στην ιστορία των videogames

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Κι εγώ την limited επέλεξα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Altair
    Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλταΐρ σε αυτό το θέμα. Εγώ πάντως την απλή θα πάρω, απλά dvd boxes ftw, πιο συλλεκτικά θα είναι στο τέλος.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτά υπάρχουν και στην limited.

Ορίστε και η απόδειξη.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by Altair
    Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.
    Τι εννοείς δεν έχει τίποτε παραπάνω ; τις φωτογραφιες δεν τις είδες με το journal; και μόνο το μέγεθος του lore που έχει μέσα θέλει τρεις μέρες διάβασμα και κανα μήνα μελέτης εάν έισαι φαν.

Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω ότι αξίζει,αλλά χαλαστικα που δεν είχε making of...

Leave a comment:

Working...
X