Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo: Reach

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαχαχαχαχαχαχα ειδικα το βραδυ που αναφερει ο Dj ειχαμε κανει απιστευτο multi session στο Halo 3 ;).

Dj διαβασα (στο gameover) οτι στην Ελλαδα θα σκασουνε επισημα μονο 20 κομματια απο την Legendary. Αν αληθευει ειναι καλο το deal, επιπλεον ειναι ωραιο και το ολο πακετο, μεγειες!

Εγινε μια αναφορα στο παιχνιδι (εμμεσα) απο τις ειδησεις του star με τη Σουλιωτη να φωναζει Αctionman τον MasterChief.

Eεεεεεεετσι .

Comment

• Αφου δεν τον ειπε Captain Planet παλι καλα...

Δε ξερω, εγω τελευταια στιγμη πηρα την αποφαση και εδωσα παραγγελια στα Multirama και μεσα σε δυο μερες με πηραν τηλ να παω να το παρω. Τωρα εαν ειμαι τοσο κωλοφαρδος και ειμαι ενας απο τους 20, τι να πω... Παντως δεν νομιζω, καμια 100αρα θα την εχουν φερει... but that's just me ε;
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Δειτε το video (κυριως απο το 2:00 και μετα)

Όταν η προώθηση ενός βιντεοπαιχνιδιού, φτάνει σε επίπεδα "επιστημονικής φαντασίας"...

Comment

• Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.
          Carpe diem

Comment

• Eγώ αν δεν το έχω την Δευτέρα , δεν θα αντέξω...Ήδη το περιμένω τόσες μέρες

Comment

• Originally posted by Altair
              Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.
              Τι εννοείς δεν έχει τίποτε παραπάνω ; τις φωτογραφιες δεν τις είδες με το journal; και μόνο το μέγεθος του lore που έχει μέσα θέλει τρεις μέρες διάβασμα και κανα μήνα μελέτης εάν έισαι φαν.

Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω ότι αξίζει,αλλά χαλαστικα που δεν είχε making of...
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Αυτά υπάρχουν και στην limited.

Ορίστε και η απόδειξη.
                Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair
                  Βρίσκω την Limited στα 60€ πλέον και λίγο που το έψαξα η legendary πέρα από το αγαλματάκι κι ένα Multiplayer dlc bonus item δεν έχει τίποτα παραπάνω.Κοστίζει 70 ευρώ επιπλέον όμως οπότε πάω τελικά για Limited.
                  Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλταΐρ σε αυτό το θέμα. Εγώ πάντως την απλή θα πάρω, απλά dvd boxes ftw, πιο συλλεκτικά θα είναι στο τέλος.

Comment

• Κι εγώ την limited επέλεξα.

Comment

• φτάνει πια με την μούφα halo και halo μονο το 1 άξιζε τέλος δεν υπάρχει πιο overrated παιχνίδι στην ιστορία των videogames

Comment

• Καλά ότι είναι ό,τι πιο overrated υπάρχει ισχύει, αλλά γιατί το λες; Δε σου άρεσε το reach;

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                          Καλά ότι είναι ό,τι πιο overrated υπάρχει ισχύει, αλλά γιατί το λες; Δε σου άρεσε το reach;

φιλε evans θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ούτε του odst ούτε του reach βασικά ας έβγαλαν μονο νέους χάρτες για multiplayer γιατί πιστεύω πως μονο για το multyplayer νοιάζονται εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με online

Comment

• Για κάποιο λόγο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν και δεν έχω παίξει ούτε το Reach, ούτε το ODST. Σχετικά άμεσα θα έχεις και τη δική μου άποψη πάνω στο θέμα. Βέβαια δε νομίζω να μη μου αρέσουν και τα δύο παιχνίδια.

Comment

• Ότι πιο overrated είναι τα COD.Μη λέμε και ότι θέλουμε.Ως τώρα δεν έχει βγει μέτριος τίτλος Halo (Ηalo Wars & Reach δεν τα έχω παίξει ακόμα,αλλά δε νομίζω να απογοητευτώ).Evans βάλε το ODST στο πρόγραμμα.Είναι εντελώς διαφορετικό και πιστευώ θα σου αρέσει αρκετά.
                              Τάσο σόρρυ κιόλας,αλλά κράζεις το Red Dead,κράζεις τα Halo και αποθεώνεις τίτλους όπως το Mafia 2 που από παντού σχεδόν ακούω ότι είναι μάπα.
                              Κάποια πράγματα είναι καθαρά υποκειμενικά.Όμως ας μην το πιάσουμε εδώ αυτό το θέμα.Και στο κάτω κάτω άμα δεν γουστάρεις μην τρολάρεις εδώ.
                              Φιλικά πάντα.Ξέρεις ότι σε πάω με χίλια.;)
                              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                                Ότι πιο overrated είναι τα COD.Μη λέμε και ότι θέλουμε.Ως τώρα δεν έχει βγει μέτριος τίτλος Halo (Ηalo Wars & Reach δεν τα έχω παίξει ακόμα,αλλά δε νομίζω να απογοητευτώ).Evans βάλε το ODST στο πρόγραμμα.Είναι εντελώς διαφορετικό και πιστευώ θα σου αρέσει αρκετά.
                                Τάσο σόρρυ κιόλας,αλλά κράζεις το Red Dead,κράζεις τα Halo και αποθεώνεις τίτλους όπως το Mafia 2 που από παντού σχεδόν ακούω ότι είναι μάπα.
                                Κάποια πράγματα είναι καθαρά υποκειμενικά.Όμως ας μην το πιάσουμε εδώ αυτό το θέμα.Και στο κάτω κάτω άμα δεν γουστάρεις μην τρολάρεις εδώ.
                                Φιλικά πάντα.Ξέρεις ότι σε πάω με χίλια.;)
                                φιλε altair ποτε αποθέωσα το mafia?και ναι το cod είναι και αυτό overrated αλλα σε καμια περίπτωση στα επίπεδα του halo.

Comment

Working...
                                X