Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batman Arkham Asylum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ακουγόταν από τα μεγάφωνα το site του arkham asylum και λέω για να δω αν υπάρχει!
    Και όντως υπάρχει!

Αποτελεί κερασάκι στην τούρτα στις πολύ ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς πληροφορίες που έχουν δώσει γύρω από τον κόσμο του Bats!
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Το άσυλο Arkham είναι επίσης και μέσα στην συγγραφή του Lovecraft, συγκεκριμένα στο παιχνίδι.

Παρατηρήσατε το σύμβολο που έχει στο παιχνίδι του Batman? Είναι παρόμοιο μ' αυτό και στο site!
      sigpic

Comment

• Wat?
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Wat?
          Fhtagn Baby, Fhtagn!
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
            Fhtagn Baby, Fhtagn!
            l'a Ground Zero! l'a Cthulhu!
            sigpic

Comment

• Tanno to Arkham den einai asylo sto Cthuhlu mythos.
              Mia fantastikh polh einai kai aplws ekei vrisketai to panepisthmio Miskatonic pou phgainoun oi hrwes polles fores.
              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                Tanno to Arkham den einai asylo sto Cthuhlu mythos.
                Mia fantastikh polh einai kai aplws ekei vrisketai to panepisthmio Miskatonic pou phgainoun oi hrwes polles fores.
                Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι άσυλο, αλλά φρενοκομείο. ΆΛλο λέω. Απλά περιγράφω την αναφορά του και στο Cthulhu Mythos. Ως τώρα ξέρω ότι 2 παιχνίδια το άσυλο Arkham αναφέρουν.
                sigpic

Comment

• Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι άσυλο, αλλά φρενοκομείο.
                  Originally posted by Raf

Comment

• Τι παιχνιδάρα είναι τούτη 'δω!

Γραφικάρες, ιστοριάρα, γεμάτο με περιεχόμενο, πολύ προσεγμένα φτιαγμένο, γενικά τίτλος από τους λίγους. Μέχρι στιγμής είμαι στο 30% και γίνεται της Πόπης από τους εχθρούς του νυχτερίδα. Αγαπημένα σκηνικά μέχρι στιγμής είναι όποτε εμφανίζεται το Σκιάχτρο που αφ' ενός σε ψαρώνει με τις ψευδαισθήσεις που έχει ο Batman και αφ' εταίρου αλλάζει εντελώς το gameplay.

Γενικά ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο Joker είναι πιο ψυχάκιας από ποτέ, οι ίντριγκες δίνουν και παίρνουν, δεν διστάζουν να σκοτώσουν χαρακτήρες και οι μάχες μπορεί να είναι από βρωμόξυλο μέχρι τακτικής / κατασκοπίας. Ακόμα και mini quest ρουτίνας τα έχουν κάνει έτσι (Riddler) που όχι μόνο δεν τα βρίσκεις βαρετά αλλά προσθέτουν κιόλας στην ατμόσφαιρα του κόσμου που έχουν χτίσει οι σχεδιαστές του παιχνιδιού.

Περισσότερα μόλις το τερματίσω. Βέβαια θα αναλωθώ στο κυρίως σενάριο, δεν θα κυνηγήσω perfect score με όλους τους γρίφους κλπ επειδή θέλω να ασχοληθώ σύντομα και με το Arkham City.

Originally posted by Ryu_gr View Post
                    Ακουγόταν από τα μεγάφωνα το site του arkham asylum και λέω για να δω αν υπάρχει!
                    Και όντως υπάρχει!

Αποτελεί κερασάκι στην τούρτα στις πολύ ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς πληροφορίες που έχουν δώσει γύρω από τον κόσμο του Bats!
                    Το έψαξα κι εγώ όμως δυστυχώς η σελίδα δεν λειτουργεί πια. Τι έδειχνε; Επειδή έχω μείνει με την απορία.

EDIT
                    Χοχο, το βρήκα με το Wayback machine. Φορτώνει κανονικά και το Voice of Arkham στην πρώτη σελίδα

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• An goustares me to Asylum tha xesteis epanw sou me to city.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

• Τερμάτισα το παιχνίδι στο 75%. Μπορεί να είχε μερικά σημεία που δεν μου άρεσαν, όμως σε γενικές γραμμές ήταν παιχνιδάρα. Stealth / κατασκοπείας έχω παίξει μόνο μερικά Metal Gear Solid και δεν έχω μεγάλο εύρος σύγκρισης, όμως σίγουρα ήταν το καλύτερο υπερηρωικό παιχνίδι που έχω παίξει μέχρι στιγμής.

Το Battle System μερικές φορές μου έδινε στα νεύρα και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω χειριστήριο (επειδή έχει σπάσει ) δεν βοήθαγε μιας και δεν είμαι μαθημένος σε ποντίκι / πληκτρολόγιο. Τα boss fights είχαν τα θεματάκια τους, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Και να μην τα πάλευα πάλι το ίδιο θα μου φαινόταν το παιχνίδι.

Από γρίφους, το "Now I see it, now you don't" μου έσπασε τα νεύρα. Παίζει να έφαγα και μία ώρα για να το βρω, πολύ μεγάλο σκάλωμα. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα τέτοια ερωτηματικά, όμως το συγκεκριμένο ήταν πολύ σκαλωτικό. Μπορεί να ψάξω να βρω ορισμένα ακόμα μυστικά / riddles στον χάρτη όμως δεν θα ασχοληθώ με challenges κλπ. Πάμε βουρ για Arkham City τώρα που το έχω και φρέσκο.

Comment

• To τελείωσα πρόσφατα και εγώ...Τι απίστευτο παιχνίδι,πρόκειται για το καλύτερο πράγμα που έχει σχέση με τον batman που έχω δει,ναι,ακόμα καλύτερο και από τις ταινίες του νολαν.Εδώ όλα είναι τέλεια υλοποιημένα,το stealth,η μάχη,η ατμόσφαιρα,η μουσική και η πλοκή είναι σαν να βγήκαν από τα comic.Πραγματικά φοβερό παιχνίδι.Μέχρι και τα collectables έχουν σχέση με το σύμπαν του μπατμαν,πανέξυπνη η ιδέα να είναι challenges από τον riddler!Επίσης φοβερό το sidequest με το spirit of arkham,phantom duck αν δεν το ολοκλήρωσες θα σου έλεγα να το κάνεις,είναι πολύ ωραία υποαποστολή.

Το παιχνίδι το τελείωσα έχοντας βρει τα πάντα.Μόνο με τα challenges δεν πολυασχολήθηκα.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα boss fights.Με εξαίρεση ένα σε όλα κάνεις το ίδιο πράγμα.Το τελικό boss από την άλλη ήταν εντελώς αδιάφορο.

Όπως και να έχει πρόκειται για καταπληκτικό παιχνίδι το οποίο οφείλουν να παίξουν όλοι οι οπαδοί του σκοτεινού ιππότη.

Τέλος,δεν ξέρω αν έχει ποσταριστει πιο πίσω αλλά εγώ καλού κακού θα το βάλω.Το παιχνίδι έχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό.Υπάρχει ένα κρυφό δωμάτιο το οποίο έχει μια μεγάλη έκπληξη...Ποσταρω βιντεακι που εξηγεί το πως να το βρείτε.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι τόσο καλά κρυμμένο που δεν το βρήκαν οι παίκτες και την ύπαρξή του αποκάλυψε η εταιρεία του παιχνιδιού!

Σύντομα θα ξεκινήσω το arkham city,θα γράψω περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα.

Εντιτhantom έχει αρκετούς γρίφους που πρέπει να ευθυγραμμίσεις το ερωτηματικό με την τελεία για να το λύσεις.Δεν είναι τόσο δύσκολα,αρκεί να προσέχεις το περιβάλλον για να βρεις όλο το ερωτηματικό.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                          In Matsuno we trust.

Comment

• Το ξέρω για την ευθυγράμμιση, τώρα πλέον το έμαθα. Με τον δύσκολο τρόπο Το πρώτο μου πήρε πολύ ώρα, από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα βγαίνουν εύκολα. Σήμερα μάζευα ό,τι ερωτηματικά μου έχουν μείνει, λογικά θα τα μαζέψω όλα για να ολοκληρώσω και το Spirit Of Arkham που όσο πάει τόσο μου τραβάει το ενδιαφέρον.

Comment

• Kαλή επιτυχία phantom

Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Ryu_gr View Post
                                Θα παίξω την demάρα, αλλά μάλλον δεν θα ασχοληθώ με το full game για διάφορους λόγους.
                                Ναι αλλά το spectate το έκανες χθες
                                Ντάξει, ανέλπιστο Bump για το thread αλλά και μιας και αξιώθηκα να το ξεκινήσω μετά από τόσα χρόνια είπα ας πω δυο κουβέντες. Έχω παίξει ένα 7ωρο και μπορώ να πω ότι είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από όσο θα περίμενα. Το σύστημα μάχης για κάποιο λόγο, μάλλον λόγω της μπόλικης κουβέντας που έχει γίνει σχετικά με αυτό, μου είχε δώσει την εντύπωση ότι θα είναι αρκετά περίπλοκο και "δύσκολο". Τελικά έπεσα έξω αλλά το γουστάρω πολύ, αν και απλό δεν γίνεται εύκολο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν προσεγγίζει button mashing λογική (για την ακρίβεια σε απωθεί κιόλας από κάτι τέτοιο). Άλλη λανθασμένη εντύπωση που είχα είναι ότι το παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερο action αλλά οκ προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι με έχει χαλάσει ιδιαίτερα αυτό.

Στα υπόλοιπα, το backtracking είναι κάτι που πλέον με χαλάει. Δεν έχω την υπομονή και την όρεξη να θυμάμαι και να γυρνάω στις ίδιες περιοχές για να χρησιμοποιήσω το καινούριο gadget που βρήκα. Αυτό που βρίσκω απόλυτα θετικό είναι ότι ναι μεν υπάρχει ξεκάθαρα και φαίνεται συνεχώς η ανάγκη για κάτι τέτοιο αλλά μόνο στην περίπτωση που το θες, το main story προχωράει κανονικά χωρίς να χρειάζεται μπρος πίσω. Το detective vision είναι λίγο κουραστικό αλλά η χρήση του είναι ψιλοαπαραίτητη και όχι μόνο για να βλέπεις τους εχθρούς. Το κομμάτι του ψαξίματος-adventure χωρίς να είναι κακό μου δίνεται γενικά η αίσθηση ότι έχω δει παιχνίδια να το κάνουν καλύτερα. Οι γρίφοι μου φαίνονται άκυροι σχεδόν στο σύνολο τους αλλά πιθανολογώ ότι είναι αναφορές στο lore οι οποίες μου διαφεύγουν και πιθανότατα θα διαφεύγουν και στους περισσότερους παίκτες. Βέβαια στα σχετικά με το lore είναι στα πολύ θετικά ότι ξεκλειδώνεις μπόλικες πληροφορίες για τους χαρακτήρες.

Comment

Working...
                                X