Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E κοίτα και στο Forza γίνεται αυτό,όταν δεν έχει περιορισμούς ο αγώνας στο Class (αλλά και μερικές φορές όταν έχει).Ξεκινάς,και μιας και σου δίνει και πολύ χρήμα το παιχνίδι,κωλοφτιάχνεις το όχημά σου, και στη μέση του αγώνα περίπου τους ρίχνεις και γύρους.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Υπομονη παιδια, 24 Σεπτεμβρη το demo.
      Do a barrel roll!

Comment

Το έχω αποφασίσει πλέον. Day 1 αγορά και Limited Edition.
        Insert Coin

Comment

Το demo πώς σου φάνηκε; Εγώ έχω ξελυσσάξει με τα racing παίζοντας παλαιότερα GT και Colin mcRae (τα παλιά), οπότε δεν ενθουσιάζομαι. Για ένα true racing fan πιστεύω είναι ότι πρέπει!
          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Όπως και το demo του Forza 2, δεν με εντυπωσίασε. Μου φάνηκε όπως ξαναέγραψα ότι η οδήγηση έγινε πιο έυκολη. Αλλά μπορεί να είναι εντυπωσή μου, απο το τελικό προιόν θα κρίνω καλύτερα. Θα ήθελα να γράψω και review, αλλά το παιχνίδι είναι σαν ΜΜΟ, πρέπει να φας άπειρες εργατοώρες προτού μπορείς να έχεις χρήσιμη άποψη. To 2 πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα, παρόλο που έχει προβλήματα.
            Insert Coin

Comment

Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο το 3 ειναι θετικοτατες (αν εξαιρεσουμε ισως τα μενου), ειδικα λογω φυσικης κατα την διαρκεια της κινησης και των στροφων (μιλαμε για φανταστικες αντιδρασεις και γεωμετρια...).
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

More details please...
                Insert Coin

Comment

Περα απο την οδηγηση πες μας τι παιζει με το carreer, καμια ουσιαστικη αλλαγη υπαρχει; Ειναι ιδιο με το αλλο;
                  Do a barrel roll!

Comment

Ειναι καλυτερο, αλλα το interface ειναι λιγο καπως... Προσωπικα δεν μου αρεσαν τα μενου του, πολυ generic... Αλλα θα δουμε.

Comment

Η συνολικη εικονα μου για το παιχνιδι. Καποια στιγμη θα αναλυσω πληρως τον τιτλο, γιατι το κειμενο ειναι λιγο και δεν μπορει να αποδωσει 100% τα παντα ολα να'ουμ...

Comment

Συγγνώμη έγραψες review τόσο γρήγορα; Δεν μας τα λές καλά...

Αν ζορίζονται στο site να το έχουν πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ας το γράψουν μόνοι τους...
                        Insert Coin

Comment

Αν το διαβασες και εχεις ενστασεις, εδω ειμαι και το συζηταμε...

Δεν νομιζω παντως οτι ειναι ενα κειμενο "βιαστικο", θεωρω οτι η ουσια του ειναι αυτη που δινει και το παιχνιδι.

Comment

Κυκλοφορεί σήμερα; Κάποια καταστήματα το είχαν στα "Αναμένεται" επι μέρες και τώρα δεν υπάρχει καν, ενώ το bundle με την κονσόλα υπάρχει. WTF is going on?
                            Insert Coin

Comment

Thanks for the tip. Σήμερα αγοράζεται και λιώνεται παραυτα.
                              Insert Coin

Comment

Working...
                              X