Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ρς παιδιά υπάρχει όριο στο πόσα vinyl groups μπορείς να αγοράσεις; Γιατί μου κάνει overwrite το τελευταίο γαμώτο; Έχω βρεί κάτι απίστευτα με Megaman, θα φτιάξω αμάξι αφιερωμένο στον μπλέ ήρωα...
Μπορεις να φτιαξεις ο,τι αυτοκινητο θες με αερογραφια;Φτιαξε ρε Jedah ενα με Oλυμπιακο,ενα με Manowar,ενα με το Gran Turismo και ενα αλλο με το avatar του Dj.:xp:
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Ναι μπορείς να φτιάξεις ότι θές αλλά θέλει ταλέντο (δεν έχω) και χρόνο (ούτε). Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τυπώσω σε μια μαγάλη σελίδα ένα μικρό Image και pixel, pixel να το αναπαράγω στον editor του παιχνιδιού. Δύσκολο.
Level 12, εβαλα stability στο off και cpu στο hard, +70% πλεον αλλα ζοριζει αρκετα. Ανεβασα κι ενα video αλλα δε το βρηκα στο storefront καποια μλκ εγινε...
Ωραια δουλεια Jedah, καλα που ποσταρες την εικονα εδω γιατι σε αγωνα θα ηταν λιγο δυσκολο να ανοιξω διαφορα ενος γυρου και να βρεθω πισω σου.
Όποτε θές μπορούμε να παίξουμε online για να δοκιμάσουμε πράγματα. Αν πιστεύεις ότι δεν είσαι καλός, μπορώ να πάρω πι αργό αυτοκίνητο, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε τόση πια διαφορά. Ετοιμάζεται Metroid Mugen Integra Type R και Megaman Civic Type R, αλλά θέλω πολύ χρόνο για αυτά. Φοβερή ιδέα θα ήταν και μια Ferrari 512 TR αφιερωμένη στο Outrun.
A video review. Λίγο βλάκες, αλλά δείχνουν κάποια πράγματα.
Το δικο μου, Nissan Skyline GT-R R33,τις εικονες τις κατεβασα απο το storefront, το Fallout 3 logo εκανε 10.000 credits.
Ειναι το μονο αμαξι που αγορασα, τα υπολοιπα που εχω τα χω κερδισει απο το season play. Του ριξα μπολικο χρημα τωρα και το χρησιμοποιω στο A class championship.
Ωραίο! Μου αρέσει πολύ το χρώμα που διάλεξες για background. Φρόντισε να το γεμίσεις λίγο στα πλάγια δείχνει φτωχό. Γέμισε το με αυτοκόλλητα κατεσκευαστών των Parts που έχεις εγκαταστήσει. Επίσης η αριστερή με την δεξιά πλευρά καλό είναι να γίνου συμμετρικές. Ετοιμάζω video για YouTube!
Ναι βασικα για το χρωμα κοιταξα να φερνει την θηκη της collectors, αυτο το μεταλλικο ασημι που πρασινοφερνει. Αυτοκολλητα κατασκευαστων δε θελω να βαλω αλλα ισως το εμπλουτισω λιγο με περισσοτερα Fallout parts.
Comment