Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forza Motorsport 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eμενα παντως μου αρεσουν και του Jedah και του Ramp.
    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Βασικα αυτοκολλητα θα βαλω σε ενα καθαρα racing car. Αλλα αυτο που ειναι Fallout themed δε θελω να εχει αλλα στοιχεια επανω.
      Do a barrel roll!

Comment

Δεκτόν. Να σου προσφέρω μια ιδέα; Ψάξε να βρείς το σήμα για πυρηνικό κίνδυνο και βάλτον στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Κάτι σαν και αυτά:

Insert Coin

Comment

Κατι σαν αυτο ;

Κριμα που δε μπορεις να κανεις import εικονες απο το PC. Αλλωστε με τον editor θεωρητικα οποιαδηποτε εικονα μπορει να δημιουργηθει οποτε θα μας γλιτωνε απο πολυ κοπο.
          Do a barrel roll!

Comment

Δεν είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξεις. Θα στο κάνω εγώ αν θες.
            Insert Coin

Comment

Οχι δεν αναφερομουν σε αυτο, το κανω μωρε, γενικα ελεγα για πιο δυσκολα.
              Do a barrel roll!

Comment

γιατι δε μπορει να βρει παιχτες η παλιο μαλακια??????? ας μου καποιος τι γινεται με το μουλτι!

Comment

Δες και στο forum, ισως παιζει προβλημα.
                  Do a barrel roll!

Comment

Ρίξε και μια ματιά στο forum του επίσημου site. Πρέπει να τρέχει κάτι με το ότι είμαστε σε χώρα εκτός Live. Άλλος ένας πόντος για το Forza 2 που έπαιζες κανονικά και με πολύ κόσμο...
                    Insert Coin

Comment

Originally posted by Jedah
                      Ναι τόσο πολύ που το κάνουν όλες οι αγωνιστικές ομάδες. Do not speak for things that you don't know.

Why don't you fucking spare me.
                      Για ενα παιχνιδι μιλαμε και ενα ομορφο στο ματι αποτελεσμα, τι καθεσαι και μου συγκρινεις κι εσυ...
                      Για αλλο λογο το κανουν οι αγωνιστικες ομαδες btw (για τον προφανη λογο), αλλα δε θα κατσω να ανοιξω και κουβεντα υπο τετοιες συνθηκες.

Comment

Παιδιά ψήνεστε να ξεκινήσουμε forumικό πρωτάθλημα; Ας ξεκινήσουμε δηλώνοντας πόσοι απο εδω μέσα ψήνονται και μπορούν να παίζουν έναν αγώνα 3-5 γύρων κάθε εβδομάδα περίπου.

Originally posted by Xeno View Post
                        Why don't you fucking spare me.
                        Για ενα παιχνιδι μιλαμε και ενα ομορφο στο ματι αποτελεσμα, τι καθεσαι και μου συγκρινεις κι εσυ...
                        Για αλλο λογο το κανουν οι αγωνιστικες ομαδες btw (για τον προφανη λογο), αλλα δε θα κατσω να ανοιξω και κουβεντα υπο τετοιες συνθηκες.
                        Που να άνοιγες κουβέντα...
                        Ο Ramp ξηγήθηκε, κι ενώ προχώρησε η κουβέντα, πέταξες πάλι κάτι. Γιατί;
                        For the record, I don't fucking spare anyone that insults my intelligence. Pm next time, this is a racer's thread, go play some Braid.
                        Insert Coin

Comment

Συγνωμη δε θα ξαναενοχλησω τους ιπποτες της ασφαλτου.
                          Η απαντηση μου ηταν ενα reminder για καποια πραγματα. Η αγενεια και η ελλειψη κοσμιας συμπεριφορας καλο ειναι να επισημαινονται μηπως δουμε καποια αλλαγη, αλλα φευ..
                          Καποιες συμπεριφορες δεν αλλαζουν με τιποτα και αυτο το εμαθα για τα καλα στα περι Braid.

Να κατι ακομα που μου αφησε αυτος ο τιτλος, pure genius from every point of view.

Comment

Όποιος έχει προσβληθεί από δικό μου forum post (όχι shoutbox που κάνουμε χαβαλέ) μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα και να του ζητήσω συγγνώμη. Αυτό βέβαια μπορούν να το κάνουν όσοι έχουν προσβληθεί χωρίς να το έχουν πράξει οι ίδιοι πρώτα. Πάμε παρακάτω...

Όσο δεν απαντάς με πμ χαλάει το θέμα. Απάντα με πμ σε προσωπικά ζητήματα, μην βγάζεις προγραμματικές δηλώσεις εδώ περιμένοντας ότι θα μείνουν αναπάντητες. Πάμε παρακάτω...

Παιδιά, δηλώστε συμμετοχές για να μπορέσουμε να αρχίσουμε να οργανώσουμε το πρωτάθλημα. Εννοείται πώς όποια ιδέα υπάρχει πρέπει να δηλώνεται και αυτή εδώ. Άντε να σας χαρώ.
                            Insert Coin

Comment

Τι πρωταθλημε ρε, 4 ειμαστε και ο Dj δεν εχει gold.
                              Do a barrel roll!

Comment

Δεν είναι ποδοσφαιράκι να θέλουμε κόσμο. Με 4 άτομα γίνεται super τουρνουά. Μπορούμε να το σπάσουμε σε πολλές κατηγορίες και events. Ψήσου εσύ και θα οργανώσω εγώ.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X