Γιιιιιιιχαααααααα! Αμερικάνικη βλαχιά FTW!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Forza Motorsport 3
Collapse
X
-
General Lee created from scratch
Καταρχίν βάλτε να παίζει στο background αυτό:
Λοιπόν κάθισα και έλιωσα χθές βράδυ, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω είναι άψογο. Έφτιαξα έναν General Lee απο την αρχή με τελείως δικά μου decals.
Ξεκίνησα με ένα search εικόνων στο Google με input "General Lee decals" και νομίζω ότι το αποτέλεσμα με δικαίωνει. Με την βοήθεια του GIMP και πολύωρης μέτρησης και σύγκρισης εικόνων, μπορώ να πώ ότι έχω πετύχει με απόλυτη ακρίβεια το πορτοκαλί χρώμα σε H,S,V,R,G,B, καθώς και την σημαία στον ουρανό. Πέτυχα ακόμα και τις 2 μικρές σημαίες στο πάνω μέρος του πορτ παγκάζ, κάτι που δεν υπάρχει σε καμία άλλη ρεπλίκα στο Storefront.
Ορίστε το αποτέλεσμα σε εικόνες:
Αν θέλετε να κάνουμε Dukes of Hazard event πέστε μου να σας το κάνω gift και να ζήσουμε ατέλειωτες στιγμές cult με ένα αυτοκίνητο που όλοι αγαπήσαμε παράφορα σε παιδική ηλικία (γιατί προφανώς όταν είσαι 6-7 χρονών πρώτα κοιτάς το τουτού και μέτα τα σορτσάκια της Daisy Duke).
Κάθε βοήθεια για βελτίωση είναι ευπρόσδεκτη. Συγκεκριμένα θα ήθελα βοήθεια για να αναπαράγω αυτό:
Το άσπρο γύρω απο τα γράμματα είναι πολύ δύσκολο.
Κάτι έγινε:
Φύγανε ήδη 3 designs και κονόμησα 15000 credits. Με το update στα γράμματα ανέβασα την τιμή σε 8000, λέτε να είναι πολύ;Insert Coin
Comment
-
Δεν ειναι πολυ, το game σου δινει παρα πολλα λεφτα ουτως ή αλλως, τωρα ειναι θεμα βεβαια αν θα το παιρνανε πιο πολλοι φθηνοτερο.
Comment
-
Φαίνεται να πουλάει, το παιχνίδι μου γύρισε πάνω απο 50000 credits. Το θέμα είναι ότι μιλάμε απλά για το design όχι για το αυτοκίνητο, οπότε έπαιξα λίγο χαμηλότερα απο άλλους. Αν δείς τι άθλιες προσπάθειες πουλιούνται για 10000 credits θα γελάσεις. Όποιος απο εσάς ψήνεται για Dukes Event θα του το κάνω δώρο.Insert Coin
Comment
-
Κοιτα εδω σκετα vinyl groups κοστιζουν πολλα, βεβαια καποια ειναι πολυ καλα οπως το Fallout 3 logo που σιγουρα αξιζε τα 10.000. Οποτε ενα ολοκληρωμενο design μπορεις να το πουλας τοσο. Και οπως ειπα παιρνεις ευκολα λεφτα στο παιχνιδι, με ενα πολυ απλο αγωνα 3 γυρων χαλαρα βγαζεις 10.000.
Comment
-
Παει και το πρωτο μου Endurance.
32 γυροι στο Mugello ή αλλιως 167,87km, μου πηρε πανω απο μια ωρα (περιπου 2':05'' ανα γυρο εκανα).
Ετρεχα με Seat Leon SC το οποιο υστερουσε πολυ σε τελικη και στη τεραστεια ευθεια ειχα προβλημα αλλα τελικα καταφερα και καλυπτα τη διαφορα στις γρηγορες στροφες - οι αλλοι παταγαν φρενο, εγω περναγα αερατος.
Το γαματο ειναι οτι ανεβηκα 3 levels, 29->32.
Comment
-
Originally posted by Jedah View Post
ΕΠΟΣ.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Τα φανατισμενα ποστς διαγραφονται και οι παραβατες τρωνε ban μεχρι να βαλουν μυαλο.
ΤΣΟ & ΛΟ και στο Forza
Comment
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Επειδη δεν μπορω να κανω αμεσο upload τις φωτο του Forza λογω Gold, εκατσα κι εβγαλα μερικες μονος μου. Η ποιοτητα δεν ειναι τοσο καλη βεβαια, αλλα το νοημα θα το πιασετε.
Κι ομως το εσωσα.. και νικησα και τον αγωνα! Το εχω και σε replay...
Μια πιο δραματικη ληψη..
Η επισημη F50 GT του Dj...
Eνα RX-7 που εκανα για πλακα...
Το R8 V10 μου...
Kαι τελος το VW Scirocco μου..
Μακαρι να μπορουσα να τα ανεβασω με καλυτερη ποιοτητα παντως...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
Comment