Ρε συ ανεβασέ τα στο site και κατεβασέ τα απο εκεί. Μόνο σου τα έφτιαξες τα designs; Η F50 GT μου αρέσει. Βάλτο στο storefront.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Forza Motorsport 3
Collapse
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Ειναι αποτελεσμα της αθλιας εικονας και του motion blur εφε. Πραγματικα εχει πολυ καλα δεντρα και δεν ειναι δισδιαστατα παρ'οτι φαινονται ετσι σε αυτη την εικονα.
Comment
-
Ναι μια απο τις βελτιώσεις του Forza 3 είναι το rendering στις πίστες. Δεν είναι το απόλυτο state of the art, αλλά είναι βελτιωμένο σε σχέση με το 2. Όσο για τα δέντρα μπορείς να βρείς αναλυτικές πληροφορίες και στο Web με την βοήθεια του Google.Insert Coin
Comment
-
Level 44 και ξεκινησα R2 Championship στη 5η χρονια. Και σε αυτη τη κατηγορια διαλεξα Ferrari, την F50 GT, γιατι .. εχμ γιατι ειναι η καλυτερη βασικαΛογικα μεχρι την αλλη βδομαδα που ερχεται το Mario θα χω φτασει level 50 και μετα θα κανω ενα διαλλειμα γιατι εχω αρχισει και βαριεμαι ετσι μονοκοπανια που το παιξα.
Comment
-
H αληθεια ειναι αυτη: οτι το παιχνιδι, λογω του rewind, το προχωρας πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα απο οτι στο Forza 2 και σε μετατρεπει σε ψευδο-master χωρις απαραιτητα να εισαι. Ετσι φτανεις lvl 50 και στην R1 δε ξερεις τι σου γινεται! Και στο τελος, οταν μαθεις να οδηγας R1 αμαξια και ολα τα υπολοιπα σου φαινονται 2CV, τοτε τελειωνεις και το βαριεσαι ΠΛΗΡΩΣ!!!! Μιλαμε οτι δεν ειμαι καθολου σιγουρος εαν καθησω να ασχοληθω με ολα τα events...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Wraio video, to timoni einai apo thn swsth plevra afth th fora
Kanena drift paizei? h mono grip odhgeis?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Το τιμόνι είναι στην θέση του κατασκευαστή, στα ιαπωνικά μοντέλα δεξιά
lol entaksei den eimai kai noob"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
Comment