Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Official Sonic Thread of Epicness & Failness

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Έχει βγει Sonic 4 βρε,και μάλιστα σε 2 επεισόδια.Δε σου άρεσε;Το Episode 1 που το έχω τελειώσει,μου άρεσε πάρα πολύ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ό,τι βγάζουν οι φαν γενικά είναι καλό, και από το πολύ μεράκι, συνήθως κρατάνε ένα πολύ καλό επίπεδο, ακόμα κι όταν δεν κάνουν «επαγγελματική» δουλειά. Βέβαια Sonic σε full 3D κόσμο δεν νομίζω πως θα μου άρεσε ποτέ. Θέλω να υπάρχει μία γραμμικότητα. Τώρα βέβαια early demo είναι, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Κατά τ' άλλα, έχουμε gameplay για το Sonic 4 ()

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Οι fans ξαναχτύπησαν μ'ενα πολύ εντυπωσιακό early demo.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα'ταν τέλειο πάνω στο cartridge να μην είχε το δαχτυλίδι,και αν το έβαζες σε ένα megadrive να έπαιζε κανονικά.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αυτές οι collector's editions που έχουν τα πάντα μέσα εκτός από το παιχνίδι σε δισκάκι, είναι πολύ σουρεάλ

Leave a comment:

• Altair
    replied

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Sega of America CEO Tom Kalinske:

"Many other brands have had their cycles. I think Sonic has had a downward cycle for a while, and it's time to have an upward cycle again for a while."

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Είναι το μόνο Sonic που μένει να παίξω. Περίμενα καιρό μήπως και το βγάλουν σε PC, όμως μου φαίνεται πως θα δουλέψει ο Dolphin τελικά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ρε να πω την αμαρτια μου εβαλα το Sonic Colors και μου έδωσε την εντύπωση του ΜΟΝΟΥ σύγχρονου Sonic που θα έπρεπε να υπάρχει (με λίγα λόγια μου άρεσε πολύ) - το Sonic Generations το εξαιρώ γιατί δεν είναι αμιγώς σύγχρονος... Αν βάλουμε πως το Sonic 2017 είναι από το ίδιο επιτελείο των 2 παραπάνω τίτλων μου ανεβάζει πολύ τις ελπίδες

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied

Ωραία εικόνα, κρίμα που δεν είδα να χρησιμοποιούν το drop dash.

Μιας και είναι ο Christian Whitehead στο project να αναφέρω στα mobile ports που ήταν επικεφαλής είναι λες και έπαιζες τα original τόσο σε γραφικά όσο και στα controls (ειδικά στα controls μου έκανε πολύ εντύπωση μιας και σε συσκευές αφής δεν είναι ότι πιο εύκολο να διατηρήσεις το χειρισμό).

Προσωπικά μου έχει δώσει την εντύπωση hardcore developer που δεν αφήνει και πολλά στην τύχη.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied
    Το Sonic mania φαίνεται πολλά υποσχόμενο και έχει κάνει ήδη αίσθηση. Μακάρι να βγαινε και σε 360/ps3.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Please Sonic Mania, don't spin the Sonic Cycle again...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Φοβερο το σονικ μανια, φαίνετο φοβερό και το ότι η σεγκα συνεργάζεται με fans που έχουν εμπερία από δημιουργία fan sonic παιχνιδιών είναι πολύ ενθαρρυντικό. Μου άρεσε το ότι η green hill δεν είναι αντιγραφή της κλασσικής πίστας από το πρώτο sonic. Το boss στο τέλος φάνηκε πολύ έξυπνο. Φοβερή και η καινούρια πιστούλα. Day one αγορά. Απλά. Έχουμε πληροφορίες αν θα βγει retail/digitan;

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Πάρε κι αυτά να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Άψογος Γιώργαρε!
    Μας πώρωσες βραδιάτικα!
    Παρεπιπτόντως σχετικά με το 2D Sonic: Αααυτό ακριβώς το run animation!

Leave a comment:

Working...
X