Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Σε γενικές γραμμές δεν είναι τόσο δύσκολη η 5-2, εγώ μέσα σε 5 προσπάθειες την έβγαλα (αν θυμάμαι καλά). Το πρόβλημα εμφανίζεται στα PBWT events της (black phantom + primeval demon). Όσο την έπαιζα, είχα σκοτώσει τον primeval και δεν μπορούσα να σκοτώσω το black phantom, οπότε ήμουν κλεισμένος στην πίστα για αρκετό καιρό. Τελικά είδα ένα tutorial στο youtube και ξεμπέρδεψα .

    Comment


    • Ε εντάξει είναι το πιο δύσκολο Black Phantom στο παιχνίδι.
      Στο Dark Souls υπάρχει δαχτυλίδι που σου επιτρέπει να κινείσαι κανονικά ακόμα και μέσα σε νερά, υγρά, πίσσα κλπ. Τεράστια διαφορά.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

      Comment


      • Άσχετο,αλλά θα χρειαστώ μάλλον Bladestones + 1 Pure Clearstone.Υπάρχει κανείς από δω που να τις έχει ή μπα;Θα τσεκάρω και αλλού βέβαια,just asking.
        Carpe diem

        Comment


        • Αν είσαι 140+ λέβελ κάτι μπορεί να έχω...
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

          Comment


          • Είμαι 86.Ε μέχρι να το τελειώσω δε θα είμαι στο 100+;Θα φαρμάρω και λίγο να πάω 120,να έχουμε μόνο 20 επίπεδα διαφορά και κoμπλέ.
            Carpe diem

            Comment


            • Είμαι 92 level κι έχω μαμηθεί όλη μέρα σήμερα να φτιάχνω όπλα.Τα μόνα που δεν έχω φτιάξει είναι όσα δεν έχω φτάσει ακόμα στα σημεία που τα βρίσκω δηλαδή Mercury/Marrowstone και όσα δεν έχουν πέσει δηλαδή Blade/Clearstones.
              Επίσης δοκίμασα λίγο την 5-2 σήμερα.Έσφαξα το black phantom με το γιγάντιο χασαπομάχαιρο,άνοιξα τη γέφυρα-shortcut, και γύρισα πίσω να φτιάξω το όπλο από Suckerstones και να αφήσω ότι είχα μαζέψει.
              Είμαι εξοπλισμένος με Adjudicator's Shield & Blessed Bastard Sword+5 καθώς επίσης κι ένα regeneration ring που το αλλάζω όποτε χρειαστεί με το fragrant ring ή όταν περνάω κοντά από τους Giant Depraved Ones,με το Thief Ring.
              Πάντως με τον παραπάνω εξοπλισμό,ειλικρινά,είτε είμαι poisoned είτε όχι,δε χάνω ζωή κι έτσι εξερευνώ με την ησυχία μου την πίστα.
              Αλήθεια ρε παιδιά,τι σαπίλα είναι αυτή.Κάτι οι άπειροι depraved ones,κάτι οι γυμνοσάλιαγκες,τα κουνούπια και οι μέδουσες...πω πω γαμάτη ατμόσφαιρα.
              Μου λείπουν 3 deaths σε body form για να το κάνω Pure Black το επίπεδο.Έχω να φάω καλά...
              Carpe diem

              Comment


              • 5-2 τέλος.Πέρασα και την 5-3,χάρη στα βέλη μου.
                Έχω ακόμα να σφάξω BP Garl Vinland για να τελειώσω με TE στον 5ο κόσμο και να μου μείνει ο πρώτος για φινάλε.Πήρα και όλα τα miracles.Όλα τέλεια.Ή σχεδόν.Προκειμένου να πάρω πανοπλία και ασπίδα του Garl Vinland αναγκάστηκα να αφήσω το Blessed Bastard Sword +5 μου.Άμα γυρίσω δε νομίζω να είναι ακόμα εκεί.
                Έκατσα και φάρμαρα και πήρα 3 levels ακόμα ώστε να μπορώ να έχω μεγαλύτερο item burden τώρα που θα πάω να πάρω το όπλο του (36kg λέμε).
                Carpe diem

                Comment


                • Μόλςι τελείωσα το Demon's Souls.Με PLATINUM!!!
                  To παιχνίδι είναι απίστευτο,έπος λέμε.Απίστευτο σύστημα μάχης,πολλά μυστικά,συνεπώς και Missables,μεγάλο βαθμό δυσκολίας και μια τρομερή ατμόσφαιρα.

                  Υ.Γ.Ευχαριστώ τον Straier που μου έδωσε κάποια πραγματάκια αλλιώς ακόμα θα πάλευα.Ή θα το είχα παρατήσει.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Θέλω εδώ και καιρό να γράψω για το παιχνίδι, αλλά όποτε έχω υπολογιστή μπροστά μου, μια παίζω Poker, μια Magic... Θέλω να πω κι αρκετά άλλωστε.

                    Αρχικά το παιχνίδι μου αρέσει. Είναι πολύ καλοφτιαγμένο, προσεγμένο και ατμοσφαιρικό. Από τα πολύ μικρά cutscenes, τα levels με τα αόρατα, στην ουσία checkpoints (τραβάς έναν μοχλό, και την επόμενη φορά αρχίζεις στην ουσία από την μέση), μέχρι τα σκοτεινά χρώματα, τον άμεσο χειρισμό και την πολύ καλή τοποθέτηση των πάντων στην οθόνη, ώστε να μην σε αποσπούν από το παιχνίδι.

                    Δεν μου αρέσει να διαβάζω οδηγούς γενικά, οπότε όταν άρχισα δεν είχα διαβάσει σχεδόν τίποτα για το παιχνίδι, εκτός του ότι είναι ένα δύσκολο RPG. Το παιχνίδι είναι στην ουσία ένα stat-heavy action game, δεν θα σταθώ πολύ στο να εξηγήσω γιατί, απλά θα πω το εξής: φανταστείτε ότι δεν βλέπεται στιγμή τα stats σας, ούτε κανένα νούμερο στο παιχνίδι. Όταν πηγαίνετε στην Maiden in Black, αντί να διαλέξετε Strength, Magic, Endurance κτλ, διαλέγεται μία από τις επιλογές make me stronger, make me swifter, make me healthier, κτλ, χωρίς να βλέπεται ποτέ στην ουσία πως σας επηρεάζει αυτό σε νούμερα, απλά θα μεγαλώνουν οι αντίστοιχες μπάρες και η ζημιά που γίνεται στους εχθρούς: για να το πω απλά, όλοι οι υπολογισμοί γίνονται τελείως κρυφά από τον παίχτη. Κανείς δεν θα το έλεγε RPG, όλοι Action θα το λέγανε... Είναι θλιβερό που RPG (Role Playing Game) είναι πλέον αυτό που έχει πολλά νούμερα τα οποία μπορείς να δεις και να επηρεάσεις... Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα μιλήσω για το παιχνίδι μιλώντας για ένα Action game.

                    Άρχισα λοιπόν το παιχνίδι με μάγο και βρήκα λίγο υπερβολικές τις προτάσεις για την δυσκολία. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια πίστα είναι η 2 ή η 3, όπως τις ονομάζεται στο topic, αλλά έπαιξα πρώτα την 1-1, και έπειτα την πρώτη σε κάθε κόσμο, έπειτα την 1-2 και την δεύτερη σε κάθε κόσμο κ.ο.κ. Τώρα μου έχει μείνει μόνο η τελευταία νομίζω από τον πρώτο κόσμο, μετά από 25 ώρες περίπου και γύρω στα 65 soul level. Έχω την εντύπωση ότι ο μάγος με τις ranged επιθέσεις του έχει πλεονέκτημα απέναντι σε melee χαρακτήρες, αν και στην ουσία και με τους δύο τρόπους παλεύω, αλλά νομίζω ότι στα boss ο μάγος έχει σαφές πλεονέκτημα. Η μόνη πίστα στην οποία τα βρήκα πραγματικά σκούρα ήταν στον βάλτο, δυσκολεύτηκα αρχικά όχι με τον προσανατολισμό, αλλά με την κίνηση. Τις υπόλοιπες μέσα σε 2 με 3 ώρες τις τελείωνα, ενώ σε ένα boss μόνο έχασα 1 φορά, στον Maneater που λέτε κι εσείς. Δεν είχα ιδέα για τα World Tendency και διαβάζοντας το post του Evans μπορώ τώρα να ασχοληθώ και με αυτά, οπότε η άποψή μου για την δυσκολία δεν είναι ολοκληρωμένη. Άσχημο βέβαια που μέσα στο παιχνίδι δεν μπορείς να βρεις τι πρέπει να κάνεις για να τα επηρεάσεις.

                    Grinding δεν έκανα (το απεχθάνομαι, ανταλλάζεις χρόνο για skill του avatar σου, προτιμώ να βελτιώνω το δικό μου skill) παρά μόνο δύο φορές: μια για να αγοράσω spices, και μία όταν είχα σχεδόν level με τα souls που είχα μαζεμένα, οπότε πήγα μάζεψα άλλα 1000 περίπου. Γενικώς, ούτε με νοιάζει όταν χάνω πολλά souls μαζί, δεν το προσέχω, απλά παίζω τις πίστες και γίνομαι καλύτερος όπως σε ένα arcade (θυμίζει αρκετά αυτή τη φιλοσοφία, ακόμα και το ότι πρέπει να φτάσεις στο ίδιο σημείο για να μαζέψεις τις προηγούμενες ψυχές). Είναι και μικρές οι πίστες, οπότε εύκολα μαθαίνεις τι να κάνεις, δεν χάνεσαι ποτέ... Με το online επίσης δεν ασχολήθηκα, δεν έχει πολύ κόσμο μέσα, εκτός από μία φορά που μπήκε και με σκότωσε ένας τύπος.

                    Θα παίξω σίγουρα και NG+ και ίσως και παραπάνω, θέλω να δω την δυσκολία να ανεβαίνει. Μέχρι τώρα όταν οι εχθροί είναι 1-3 (απλοί εχθροί) πλησιάζω και τους σκοτώνω σε melee (φοράω soldier's shield +2, quality scimitar +2, regenerator ring, fragrant ring, wizard's ρούχα, για τα νούμερα δεν είμαι σίγουρος), όταν είναι δυνατοί soul arrows από μακριά, όπως και στα boss. Τα περισσότερα ήταν απογοητευτικά πάντως, πέφταν πολύ εύκολα, hit, dodge, heal repeat.

                    Ωραίο παιχνίδι πάντως, 4/5.

                    Comment


                    • Μετά απο κάτι μήνες...ΝΑΙ! Το τερμάτισα. Όχι, όχι δεν το πλατίνιασα ακόμη. xD

                      Το παιχνίδι όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι έπος. Το παιχνίδι όσο δύσκολο είναι, άλλο τόσο γαμάτο είναι. Μπορεί απο γραφικά και απο σενάριο να μην έχει να δείξει πολλά, αλλά όλο το πακέτο είναι απίστευτο. Σίγουρα απο τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω παίξει, ναι πιο δύσκολο και απο το Ninja Gaiden: Black.
                      Σίγουρα θα το ξαναπαίξω αλλά όχι τώρα.

                      Το καλύτερο παιχνίδι του PS3 για μένα.

                      Comment


                      • Εχω φτασει κοντα στο τελος σε NG+. Η αρχη ηταν πολυ πονος πραγματικα, οι μηχανισμοι ειναι αρκετα διαφορετικοι και γενικα σε οτι ημουν καλος στο Dark Souls εδω δεν μπορουσα με τιποτα να το χρησιμοποιησω (για παραδειγμα parry). O χαρακτηρας μου ηταν οτι να ναι και προσπαθωντας να τον φερω στα μετρα μου, εν τελει εφτιαξα jack of all trades, τα παντα στο 30 και luck στο 14. Btw τα τοξα μου φανηκαν υπερβολικα πιο χρησιμα εδω (δεν ξερω, με βαση το level design και το positioning των αντιπαλων ισως μου ταιριαξαν περισσοτερο) και γενικοτερα το ranged battle πιστευω οτι ριχνει στο melee σε αυτο το παιχνιδι.

                        Moυ εκανε εντυπωση οτι αυτη τη φορα μπορουσα να παιζω πολυ πιο ευκολα με τα tedencies και θα ελεγα οτι δεδομενου οτι ξερεις πως δουλευει το παιχνιδι, η ολη διαδικασια ειναι αρκετα απλη και οχι οσο punishing την θυμομουν. Τωρα που ειπα punishing, να σημειωσω οτι εβγαλα τον maneater σχετικα ευκολα και η μαχη δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που θυμομουν (oh man, what have I become ). Οπως και να εχει, κρινοντας συνολικα το ολο play απο την αρχη μεχρι τωρα, θα ελεγα οτι ξεκινησε με πολυ πονο αλλα στην πορεια το πραγμα αρχισε να πηγαινει πολυ ομαλα και χωρις τραγικα παρατραγουδα (lol εφτασα και τον Ostrava στην 1-4).

                        Πηρα και ολες τις Pure Stones, οι Moonlight και Darkmoon βγηκαν με την πρωτη-δευτερη προσπαθεια σε PBWT ενω η Βlade μου εβγαλε την πιστη και ηθελε farming 1-2 ωρες σε PBWT και Large Sword of Searching (το δευτερο δεν ξερω αν βοηθαει απλα κατι τετοιο καταλαβα στην περιγραφη). Btw το καλυτερο σημειο για souls farming ειναι ανετα η 4-2 σε PBWT αν κανεις ξεκινησει απο το old hero arcstone και παει μεχρι το πρωτο Black Phantom οπου και το σκοτωνει με stealth και soulsucker (wow ουτε καν που θυμομουν οτι μπορουσες να εχεις τις δυναμεις του False King ).

                        Τωρα για το platinum πιθανον να χρησιμοποιησω το Stockpile Thomas glitch (μιας και εχω πλεον ολα τα απαιτουμενα αντικειμενα -σπανιες πετρες, Boss Souls- αλλα οχι στις ζητουμενες ποσοτητες).

                        Θα κανω πιθανοτατα αλλο ενα τελικο post οταν το τελειωσω με γενικα σχολια πανω στα soul series.

                        Comment


                        • Platinum.

                          To oλο run ηταν πραγματικα τελειο, εφτασα τον Ostrava μεχρι την 1-4, πηρα το Friends Ring, εμφανισα την Mephistopheles, νικησα τον Doran με κανονικη-fair μαχη, εβγαλα τον False King με την πρωτη χωρις να χασω level απο το Soulsucker, ειδα τον δευτερο τερματισμο και γενικοτερα εκανα οσα δεν ειχα κανει στο πρωτο playthrough.

                          Το παιχνιδι οπως ειπα ειναι παρα πολυ δυσκολο στην αρχη του αλλα imo στην πορεια η δυσκολια πεφτει αποτομα και εν τελει θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο απο το Dark Souls συνολικα. Για να ειμαι δικαιος βεβαια θα ελεγα οτι δεν ξερω κατα ποσο η αποψη μου εχει βαση μιας και εχουν προηγηθει απειρα runs στο sequel, παραλληλα το οτι εχεις ενα οπλο σαν το Nothern Regalia που σε pure character tedencies δινει 540 επιθεση... ε ναι οκ, κανει το παιχνιδι σαφως πιο βατο (παροτι επαιξα πολυ και με Large Sword of Moonlight και Darkmoon path στο Uchigatana).

                          Σε pros και cons αυτο που μου εκανε εντυπωση, ηταν η μεγαλη ποικιλια σε gameplay σε οτι αφορα τα bosses, κατι το οποιο δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση στο sequel. Στο Dark απο την αλλη υπαρχει huge gap στην ποικιλια των εξοπλισμων και στα move-sets, τρομερη βελτιωση στο animation, πολυ καλυτερα κειμενα στις περιγραφες των αντικειμενων και τελος απιστευτη μουσικη.

                          Παντως ειλικρινα δεν ξερω αν θα μπορουσα να αποφασισω πανω στο ποια δομη ειναι καλυτερη (Nexus του Demons ή Overworld του Dark). Ειναι και οι 2 μαγευτικες και η καθε μια ταιριαζει απολυτα στο setting του αντιστοιχου παιχνιδιου.

                          Επιτελους τωρα μπορω να προχωρησω, τερμα τα souls για ενα μεγαλο διαστημα (yeah right ).

                          Comment


                          • Εύγε ρε nooto.Άντε τώρα υπομονή,μέχρι να βγει το Deceased Souls.
                            Carpe diem

                            Comment


                            • Σε pros και cons αυτο που μου εκανε εντυπωση, ηταν η μεγαλη ποικιλια σε gameplay σε οτι αφορα τα bosses, κατι το οποιο δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση στο sequel.
                              Συμφωνώ σε αυτό και το είχα αναφέρει και γω πιο πριν στο Dark Souls θέμα.
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                              Comment


                              • Ωραίος νοοτο.

                                Το είχα ξεκινήσει και εγώ σε new game plus αλλά το άφησα μετά από ένα σημείο.Ψήνομαι να το ξαναπιάσω βέβαια.Είχα κολλήσει στον god king,πως τον έβγαλες;

                                Έχω pure mage σε 145 level περίπου.Το καλό είναι με τα ξόρκια που κρατάς από προηούμενο playthrough ότι σε βοηθάνε να περάσεις κάποιες καταστάσεις αλλά τα πρώτα bosees δεν παλεύονται.


                                Tidy!

                                Do not blame me.Blame yourself or God.
                                In Matsuno we trust.

                                Comment

                                Working...
                                X