Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• enwsiths
    replied
    ti na poume kai meis oi amoiroi pou paizoume to paixnidi xwris psn id kai den mporoume na doume auta ta mhn.....

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δεν κατάλαβα Χριστό για να είμαι ειλικρινής . Εγώ Wanderer έκανα και δεν έχω souls να αγοράσω όπλο, γιατί απλούστατα ψόφησα στο σημείο που ο δράκος φτύνει φωτιά στη γέφυρα. Θα το παίξω όπως καταλαβαίνω μέχρι να μου δώσει παραπάνω στοιχεία το παιχνίδι. Είμαι νωρίς ακόμα για να κρίνω, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο να σφάζω. Πάντως φαίνεται εξαιρετικό και πάρα πολύ δύσκολο. Τα μηνύματα των παιχτών τέλεια ιδέα, απλά.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Yup. Όπως τα λες. Και εννοείται πως το μεγαλύτερο μέρος του game θα το παίζουμε σε soul form. Άλλωστε μόνο σε soul form λειτουργεί το co-op. Να φροντίσεις να κάνεις equip το cling ring βοηθά πάρα πολύ όταν είσαι soul. Μια τελευταία συμβουλή για πρώτο playthrough Royal class βοηθά πάαααρα πολύ. Στο 1-1 ειδικά δε γίνεται μέχρι να νικήσεις το boss να κάνεις lvl up. Οπότε μη δίνετε και πολλή σημασία αν χάνετε τα souls. Συμβουλή: αγοράστε κανά καλύτερο όπλο. Ευτυχώς αν και πήρα το short spear μου έκανε drop ένα τέρας το Scimitar. Το πρώτο boss ούτως ή αλλως δίνει καλά souls για ένα πρώτο αναβάθμισμα του χαρακτήρα. Ελπίζω να βοήθησα.

EDIT:
    Κανονικά πρέπει να πάω 2-1 ή 1-2 αλλά έφαγα τα μούτρα μου, οπότε μαζεύω souls από το 1-1 για lvl up ενώ προσπαθώ να παρασύρω τον Red Eye Knight να σκοτωθεί... Αγκρρρ πού θα μου πάει...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τι να πω, απάλευτο είναι . Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι όταν χάνεις πρέπει να αρχίσεις από την αρχή :xp: . Τα μηνύματα των παιχτών είναι όλα τα λεφτά, βοηθάνε πάρα πολύ και πρέπει να τα παίρνεις στα σοβαρά, γιατί αλλιώς θα φας βρωμόξυλο. Άφησα κι εγώ μερικά μηνύματα και κάποιοι τα έκαναν rate. Δεν έδωσα σημασία σε ένανα τύπο που έλεγε ότι μπροστά είναι ένας τρομαχτικός εχθρός και με έσφαξε στο γόνατο. Τέλος πάντων, 2 ώρες και δεν έχω περάσει την πρώτη πίστα ακόμα . Δύσκολο στην εκμάθησή του, ακόμα μαθαίνω να χειρίζομαι τα όπλα.

Να ξέρετε ότι αν πεθάνεις 2η φορά, το πρώτο σου death χάνεται.

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Ναι ναι είναι επιτέλους στα χέρια μου. Και με το artbook και το soundtrack! Ωραίο το πακετάρισμα του videogames plus επομένως θα με ξαναδούν. Προς το παρόν έχω αρχίσει το dissidia άρα το DS θα πάρει σειρά για αμέσως μετά.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Το ξαναέβαλα αμέσως μετά το προηγούμενο ποστ μου και είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο..

Eπος!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ναι ρε δεν πτοούμαι. Τα είχα διαβάσει σε ξένα fora. Απλά όταν το βιώνεις είναι διαφορετικό Το ξαναέβαλα αμέσως μετά το προηγούμενο ποστ μου και είμαι ακριβώς στο ίδιο σημείο.. Μάλλον δε βγάζει πουθενά οπότε θα ρίξω μια ματιά στο strategy guide( μόνο hints έχει από όσο είδα και δεν είναι κανονικό χεράκι χερακι walkthrough) Μου έρχεται κρίμα να χάσω 2500 souls...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δωστου χρονο bro.Αν διαβασεις παραπανω στα κειμενα τα λενε αυτα.Το πας αργα αργα χανεις συνεχως και καθε φορα προχωρας λιγο λιγο μπροστα.Το φτιαξανε με σκοπο ολα να ειναι εναντιον σου και να πρεπει να πολεμας για το παραμικρο.Δεν εχει καν pause οπως λες μονο ητα!!!

Ομως διαβαζω πως προκειται για ενα παιχνιδι που παει το ειδος μπροστα και εχει παρει τελεια reviews απο παντου.

Αξιζει τα λεφτα του πιστευω σε σχεση με τα υπολοιπα που τελειωνουν μεσα σε 3 μερες.

Προχωρατο και πες εντυπωσεις.

Edit---Μη μιλατε για burgers please

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Το ξεκίνησα σιγά σιγά- έπαιξα ένα 2ωρο και έχω φάει τα μούτρα μου επανειλημμένως. Δεν ξέρω γενικά τι παίζει μιας και ακόμη και το tutorial εξηγεί τα πάρα πολύ βασικά... Αν και έπαιζα αρκετά προσεκτικά- κάθε μάχη θέλει ιδιαίτερη προσοχή, κάπου κουράστηκα και έχανα βλακωδώς με αποτέλεσμα να χάσω souls Δεν έχω αντιληφθεί στην 1-1 τι ακριβώς πρέπει να κάνω... Χαρακτηριστικά έπεσα σε ένα εχθρό που με έκανε λάχανο- κι ας είδα την προειδοποίηση πως δεν είναι για χαμηλό lvl... Xώρια που προσπαθώντας να αποφύγω ένα τεράστιο δράκο( what the...) έπέλεξα εναν άλλο δρόμο που φυλάσσονταν από 2 συγγενείς του( έγινα καλοψημένο burger) Το θέμα είναι πως υπάρχει έντονο το αίσθημα της κοινότητας έστω κι αν είναι μια single player εμπειρία. Μνμ που έχουν αφήσει οι παίκτες, bloodstains που δείχνουν θάνατο άλλων παικτών. Βέβαια όπως θα παρατηρήσετε όσοι το παίξετε πολλά είναι παραπλανητικά ή και εντελώς ανόητα( Please rate my msg, pleeeeease έλεος) και μπορούν να κοστίσουν την προσπάθεια. Το learning curve είναι πραγματικά απότομο. Δεν ξέρω τι να πω, όσο μου άρεσε την πρώτη ώρα αλλο τόσο μπερδεμένος αισθάνομαι με την προοπτική των θανάτων και της απώλειας που ένα λάθος μπορεί να αποφέρει- btw δεν υπάρχει επιλογή για pause με αποτέλεσμα να μπερδεύομαι περισσότερο όταν για κάποιο λόγο μου μιλούσαν, τηλ κτλ εν μέσω μάχης( χαζό αλλα οφείλω να το πω) Το πιο ενοχλητικό και αμφιλεγόμενο είναι πως αν χάσεις ξεκινάς το stage από την αρχή και χάνεις και τα souls. Έχεις τη δυνατότητα να παίξεις σαν phantom- με μισή lifebar- μέχρι να φτάσεις την bloodstain σου και να αποκτήσεις τα χαμένα souls και το σώμα.

Tα souls- που αφήνουν πίσω οι νεκροί εχθροί- είναι το currency του παιχνιδιού. Τόσο για αγορά όπλων, όσο και για την αναβάθμιση του χαρακτήρα.( αν και το δεύτερο είναι δυνατόν από ένα σημείο νωρίς στο story)

Ελπίζω το μπέρδεμα των πρώτων ωρών- που αναφέρουν αρκετοί παίκτες- να φύγει σιγά σιγά... Ορίστε και μια φωτό λίγο πριν χάσω από τους δράκους( με πήρε ο κατήφορος μετά από αυτό)

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    etsi pisteuw kai egw , opws me pshnei poly kai o va8mos dyskolias tou paixnidiou pou ap'oti diavazw apo diafora 3ena fora einai megalos...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ε για να μπεις στο PSN θέλει να κάνεις PSN ID πρώτα. Με το Demon's Souls λογικά θα μπεις στον κόπο να το κάνεις ;) .

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    psn id den exw dhmiourghsei evans...na fantasteis kan den exw sundesei to ps3 me internet..

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Καλά εσύ psn id δεν έχεις;

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    psh8hka kai egw (kai apo evans) kai ekana preorder xtes thn premium tou demon's souls apo vgp...ante na doume :p

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Xαχαχα όντως κι εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι. Για αρχή ρίξε μία ματιά σε αυτό το topic:

Θα είναι πολύς κόσμος εκεί.

Leave a comment:

Working...
X