Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Θα προτιμούσα εφόσων δεν έχεις αντίρηση να συνενοηθούμε μέσω του msn που είναι πιο άμεσο ;)
-
Εγώ ψήνομαι. Απλά φρόντισε να είσαι σε body form. Στείλε κανά πμ να συνεννοηθούμε αν είναι.
Leave a comment:
-
Παίζω το game κάνα πεντάωρο συνολικά και τρώω συνεχώς τα μούτρα μου
Έχω φτιάξει Knight είμαι 7lvl και έχω κάνει +2 το long sword μου . Σκότωσα τον Phalanx και έχω πάρει την blue soul stone για co-op. Ποιος ψήνει κάνα co-op να με βοηθήσει ;
Leave a comment:
-
Απογοητεύτηκα από τον Maneater... Θα το αφήσω προς το παρόν. Αρχίζω να πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με το Ninja Gaiden των rpgs. Αυτό το lock on ρε γμτ και το τετράγωνο για χρήση όλων των αντικειμένων είναι μειονέκτημα. Ειδικά όταν πρέπει να κάνεις γρήγορες εναλλαγές για να προλάβεις ένα τέρας αντίπαλο.
EDIT:
Το έβαλα ξανά χθες και μετά από δύο προσπάθειες οι Maneaters ήταν παρελθόν. Απλά θέλει υπομονή, dodge και άμυνα σε κατάλληλα σημεία και κάποια ισχυρή ranged επίθεση( flame toss) Δε νομίζω να ασχοληθώ άλλο σήμερα έπαθα ένα μικρό overdose. 51 soul level και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάω καμμιά βόλτα να ξελαμπικάρω.
Leave a comment:
-
Προβλήματα με το router είχα και προσπάθησα να τα διορθώσω. Άνοιξα τα απαραίτητα ports, έδωσα static ip στο PS3, το οποίο όρισα και στα παραπάνω ports, έκανα enable DMZ πάλι στην ΙΡ του PS3 και τέλος το PS3 μου λέει ότι το NAT type είναι 2, όπως και πρέπει να είναι. Τώρα τι να σου πω...
Leave a comment:
-
Evans γιατι ακριβως τρως ownage, προβλημα με το παιχνιδι ή με τη συνδεση σου;
Leave a comment:
-
Έπεσα σε γκρεμό ενώ πήγαινα να βρω το boss από την 3-2... The tears of rage που λέγαν και οι Primal Fear :/
Leave a comment:
-
Συνεχίζω την 3-2, λίγο πριν το boss είμαι δηλαδή απλά πήγα να χρησιμοποιήσω τα souls. 50lvl πλέον. Βρήκα και το Ring of Great Strength εκεί που χάζευα στην 1-1( είχα ξεχάσει πως ήταν κάτω από την ουρά του άλλου δράκου lol) H 3-2 πολύ σκοτεινή και θα τολμούσα να πω πως θέλει αρκετή προσοχή. Δεν είναι τόσο η δυσκολία των εχθρών, όσο κάποια επικίνδυνα σημεία. Να μαι σε όλη μου τη δόξα- τρομάρα κακιά
Bart περιμένω εντυπώσεις.
Leave a comment:
-
Έπαιξα άλλα τρία multi στον Flamelurker και στη 2-2. Kλασικό σημείο για εύκολα souls και αρκετά εύκολο σαν boss. Θα προσπαθήσω και στην 3-1 αλλά imo χάνει σαν μάχη σε multi μιας και καλό είναι να την παίξει single καποιος μιας και έχει πολύ ωραία στρατηγική.
Πέρασα και την 2-3 της οποιας το boss αν και εντυπωσιακότατο παίζει να ήταν ό,τι πιο εύκολο έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. 49 level πλέον και συνεχίζω στην 3-2. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, συνέχεια της 3-1 αλλά τη σταμάτησα για να δω τι παίζει με τον Yurt μιας και θέλω την τέλεια πανοπλία του
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι ένα βήμα πριν το ολοκληρωτικό ξενέρωμα, το leveling με coop είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ χωρίς co-op είναι βαρετό. Πέρασαν οι εποχές που παιζαμε 100 φορές το ίδιο σημείο για να μαζέψουμε exp. Πλέον θέλω τουλάχιστον 15 λεπτά για να μαζέψω τα απαραίτητα souls για 1 level. Αν δε διορθωθούν τα προβλήματα δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το παίζω, ίσως και το παρατήσω αρκετά άμεσα.
Είμαι τόσο απόλυτος γιατί πέραν του leveling, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις εύκολα χωρίς online. Για παράδειγμα, αν είσαι σε body form και σφάζεις black phantoms παίρνεις +40% στο CT. Με λίγη δουλειά μπορείς να φτάσεις το 90%, στο οποίο ξεκλειδώνονται πόσα πράγματα. Από την άλλη με ephemeral eyes (πώς λέγεται) μπορείς να ρίχνεις γρήγορα το WT ενός κόσμου στο -90% (πεθαίνεις, αναστένεσαι κτλ), ενώ μπορείς εύκολα να το ανεβάσεις ξανά στο +90% σκοτώνοντας black phantoms.
Τέλος πάντων, αν δεν μπορείς να παίξεις με άλλους το παιχνίδι χάνει πάρα πολύ, δεν το καταλάβαινα πριν αλλά τώρα το βλέπω και με ενοχλεί απίστευτα πολύ που μου βγάζει μόνιμα πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...
Leave a comment:
-
Σήμερα έχει server maintenance. Επίσημη απάντηση από Atlus- Sony( η sony βοήθησε για το στήσιμο των servers) δεν υπάρχει για τα πολλά προβλήματα. Τα οποία ωστόσο λέγεται πως οφείλονται στον τεράστιο αριθμό χρηστών που ασχολούνται με το game.
Η Atlus ανακοίνωσε πως διέθεσε κι άλλα κομμάτια της απλής έκδοσης μιας και η deluxe έχει επίσημα εξαντληθεί και σταματά η παραγωγή της.
Στο ημερολόγιο μου, τώρα
Είχαμε μια αποτυχημένη προσπάθεια με τον Evans για co-op( λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα μετά το maintenance, σταυρώνουμε δάχτυλα κτλ
) και έπαιξα και ενάντια σε δύο black phantoms ενώ ήθελα να κάνω co-op. Μεγάλη ανοησία το όλο ειδικά λόγω του lag
... Έπαιξα με ένα άτομο που παίζει να είχε 50 full moon με αποτέλεσμα όταν έμενε μια ρανίδα ενέργειας να κάνει back off και use health item. Το άσχημο ήταν πως λόγω του lag δεν τον προλάβαινα μιας και η κίνηση ήταν σπαστή. Έκανα quit γιατί μετά από 15 λεπτά pvp δεν άντεχα το ίδιο σκηνικό. Επίσης εκεί που έψαχνα το sign του evans για 2γ φορά ήρθε ένα black από το πουθενά και με έσφαξε μιας και δεν είχα όρεξη καν να αγωνιστώ- talk about boredom. Καλύτερα soul form εν τέλει. Δε δοκίμασα βέβαια και το hidden soul spell. Το καλό βέβαια είναι πως αν έχεις allies σαν blue phantoms δυσχεραίνεις πολύ το έργο του αντιπάλου black phantom. Τέλος πάντων, το θέμα είναι το ελεεινό lag, για το οποίο φταίνε και οι servers και ειδικα σε pvp χαλάει την όλη εμπειρία imo. Ελπίζω με το σημερινό maintenance να βελτιωθεί γιατί πάρα πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα.
Leave a comment:
-
7 τα multi sessions αισίως. Έπαιξα μία ακόμη φορά στην Spider και μία στον Flamelurker( άλλη μια στο 3-2 αλλά τα παληκάρια ήταν ελεεινοί και έκανα quit). Τον καημένο τον Flamelurker. Όσο τέλεια είσοδο έκανε- ωραίo cut scene btw- άλλο τόσο εύκολα έπεσε. 3 spellcasters τον διαλύσαμε σε 3λεπτά. 22k souls μιας και είπα να περάσω μόνος όλη την 2-2 και σκότωνα και τις καμπιες. Ανέβηκα 43 και βηματίζω προς τον Πύργο της Λάτρια με μεγαλύτερη σιγουριά.
EDIT:
Τέλος και το 3-1. Πάρα πολύ spooky stage, βήμα βήμα πήγαινα. Δεν προσφέρεται για τρέξιμο μιας και σε κάποια σημεία παραμονεύουν επίκινδυνα κενά. Το boss ήταν ένα από τα αγαπημένα μου γενικά, σαν στρατηγική, σχεδιασμό... Άψογο. Μου έφερε στο μυαλό κάτι από Zelda. Έφτασα αισίως τα 45lvls αλλά δεν άντεχα και για το 2-3 ή το 3-2. Σήμερα πάλι
Leave a comment:
Leave a comment: