Έπιασα ξανά το παιχνίδι μετά το platinum στο Uncharted 2. Ήμουν 3-2, το τελείωσα, πήγα 4-1, το έβγαλα και αυτό και τώρα είμαι στο τέλος του 4-2. Το 4-2 το έπαιξα 2 φορές, αλλά πάντα στο τέλος γυρνούσα στο archstone, γιατί κουβαλούσα πολλές δεκάδες χιλιάδες souls και φοβόμουν τον major demon
. Την επόμενη φορά που θα το βάλω θα το τελειώσω (λογικά).Εχω εξοπλισμένη την πανοπλια του Yurt (Gloom Armor). Αν ο Yurt σας πέσει στο κενό, κάντε quit και load το profile σας και θα εμφανιστεί η πανοπλία στο σημείο που ήταν φυλακισμένος. Εμένα μου συνέβη και φοβήθηκα ότι θα την χάσω, αλλά την πήρα με τον παραπάνω τρόπο.
Όταν τελειώσω το 4-2 θα ασχοληθώ λίγο με weapon upgrades και θα ψάξω να βρω κανά καινούριο εξοπλισμό. Θα πειραματιστώ κι όλας με τα CT/ WT για να ανοίξω κανά event, να δω τι παίζει και με αυτόν το μηχανισμό.
Πάντως το 4-2 είναι πολύ εύκολο leveling, αρκεί να μάθεις λίγο να παίζεις την πίστα. Αν είσαι λίγο βιαστικός, μπορείς σε ένα τέταρτο να μαζέψεις γύρω στις 25000 souls. Μία φορά έφτασα κοντά στο τέλος με 30k, με έσφαξαν, έπαιξα ξανά μέχρι εκεί για να πάρω πίσω τις χαμένες ψυχές και στην πορεία μάζεψα άλλες 27k. Αποτέλεσμα: 57k souls και εγώ να είμαι μέσα στο άγχος
.54 soul level και συνεχίζω σταθερά. 34 ώρες ως τώρα...
Κάποια στιγμή θα γράψω και το build του χαρακτήρα μου.
Ο Bart από ότι βλέπω το παράτησε το παιχνίδι. Ο Burai λείπει στα ξένα, άντε να το ξεκινήσει ο songoku να μιλάω με κανέναν :xp: .
Leave a comment: