Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Έχω την αίσθηση πως με το old school εννοούν πως το game σε εισάγει στον κόσμο και σολυ εξηγεί τα απολύτως απαραίτητα- ίσως ούτε καν αυτά... Σαν σχεδιασμός δεν είναι old school σε καμμία περίπτωση. Δεν τίθεται καν θέμα "φτηνών" θανάτων, τα πάντα σχεδόν είναι στο χέρι του παίκτη. Ίσα ίσα που θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα δείγματα για τίτλο του είδους. Τα πάντα είναι μελετημένα. Λέει στη συνέντευξη πως το παιχνίδι δεν είναι τέλειο, ωστόσο, για μένα, το Demon's Souls προσεγγίζει το απόλυτο.
-
Πολύ ενδιαφέρον αυτό με τα αυτοκίνητα.
Είμαι της άποψης όμως πως το παιχνίδι κάθε άλλο παρά old school είναι. Αν ήταν πραγματικό old school θα πέθαινες με πολύ πιο άκυρους και εκνευριστικούς τρόπους. Και το level design δείχνει πως έχει φτιαχτεί από ανθρώπους που έχουν χωνέψει τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.
Leave a comment:
-
Souls Survivor
Director Hidetaka Miyazaki discusses the origins and ideology behind From Software's masterpiece
Leave a comment:
-
Και γω σχεδόν έτσι μέχρι ενός σημείου. Τρέξιμο, με χτυπάει η φωτιά, πεθαίνω...πάμε από την αρχή τρέξιμο, με χτυπάει η φωτιά, πεθαίνω κλπ... Μετά κατάλαβα πως υπάρχει κάτι σαν ασφαλής διάδρομος στα δεξιά και κατάφερα και πέρασα και τον άρχισα στα Soul Ray. Ο False King δε μου έχει κάνει ούτε μια φορά Soulsuck, νομίζω δεν έχει προσπαθήσει καν. Απορώ πως σε πέτυχε, είναι απίστευτα αργή κίνηση.Eγώ αμέσως έτσι τον έβγαλα το δράκο, τρέξιμο, με χτυπάει η φωτιά, μένω με ελάχιστα ΗΡ, σηκώνομαι, τρέξιμο ξανά, κάθομαι από κάτω του και βέλη + soul arrow + αναπλήρωση μαγείας από ειδικά δαχτυλίδι. Με την πρώτη τον έβγαλα,
Leave a comment:
-
Eγώ αμέσως έτσι τον έβγαλα το δράκο, τρέξιμο, με χτυπάει η φωτιά, μένω με ελάχιστα ΗΡ, σηκώνομαι, τρέξιμο ξανά, κάθομαι από κάτω του και βέλη + soul arrow + αναπλήρωση μαγείας από ειδικά δαχτυλίδι. Με την πρώτη τον έβγαλα, μετά ανέβηκα στον False King και με έδιωξε, μαζί με τα 100k souls και τα τέσσερα levels.
Leave a comment:
-
Τρίτη ή δεύτερη κολόνα πριν τη μεγάλη πύλη που βρίσκεται ο δράκος. Δεν με πετύχαινε η fire breath, αλλά ίσως αυτό να οφειλόταν στο ότι την είχε στρέψει προς τον Biorr. Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε παιχτεί. Η δεύτερη μέθοδος είναι σαφώς πιο αποτελεσματική και λιγότερο ριψοκίνδυνη.Μπορείς να βαράς το δράκο χωρίς να πας από κάτω του; Μπορείς και κάνεις lock-on; Σε ποιο σημείο στάθηκες;
Leave a comment:
-
Soul lvl 60 και για να ανεβάσω κάποιο stat θέλει πλέον 20κ+ souls oπότε πρέπει να βρω καλύτερο grind spot από την 4-2.Ξέχνα το δεν υπάρχει καλύτερο farming spot στο πρώτο playthrough. Οι ψυχές που παίρνεις αυξάνονται όσο πιο μαύρη είναι η τάση του κόσμου. Συνεπώς, αν αποκτήσεις PBWT στον κόσμο αυτό θα παίρνεις πιο πολλές ψυχές. Δες εδώ μήπως σε βοηθάει που να βρεις το Silver Bracelet: http://www.gamespot.com/ps3/rpg/demo...755&pid=954345Ω δε παιζω, εμένα μου δίνει 5.5κ souls
Πρέπει να βρω το bracelet για το +10% στην 3-1, τη πρώτη φορά που το έκανα δεν το βρήκα κάπου. Εκτός κι αν το βρίσκεις σε τίποτα WT event οπότε χέσε μέσα
Το πας ανάποδα. Πρέπει να είσαι σε ψυχική μορφή για να εισβάλεις (Black Phantom). Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στα ίδια σημεία που μπορείς και τις μπλε πέτρες (πολλές φορές θα δεις να έχουν μήνυμα που λέει You can summon here) αλλά δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει μπλε πέτρα ήδη κάτω. Σε διάφορα σημεία των πιστών γίνεται, δοκίμασε και θα βρεις. Πάντα γίνεται λίγο μετά τις Archstone πάντως. Αυτό που σου λέει ο Evans είναι βλακεία.Mια διευκρίνηση.... Για να κάνω invade στο realm άλλου παίχτη πρέπει να είμαι σε body form και να κάνω use την black-eye stone....πού ακριβώς; Σε spots που έχουν αφήσει άλλοι παίχτες με την Blue-eye;
Είναι για την κόκκινη πέτρα με την οποία εισβάλεις μόνο αν θέλει ο άλλος παίχτης (τη βλέπει όπως την μπλε πέτρα) και αν χάσεις χάνεις και ένα soul level. Με τη μαύρη πέτρα χάνεις soul level μόνο αν πεθάνεις από το περιβάλλον. Αν σε σκοτώσει ο άλλος παίκτης χάνεις μόνο όσες ψυχές έχεις πάνω σου αν θυμάμαι καλά. Στο πρώτο playthrough IMO καλύτερα να δεις το καλό τέλος, σου δίνει καλύτερα πράγματα.
Καλά και διάλεξες Temple Knight που φωνάζει Παλαντινιλίκι; Τέσπα, οι Paladins δεν είναι όσο Paladin φαίνονται αρχικά σύμφωνα με την ιστορία του παιχνιδιού...Το χαζό της υπόθεσης είναι πως δεν γουστάρω μια τους Paladin based χαρακτήρες και κατέληξα να παίζω Paladin
Τα Blessed όπλα προσθέτουν μαγική ζημιά που αυξάνεται ανάλογα με το Faith stat μαζί με ΗΡ regen ενώ τα Moon προσθέτουν μαγική ζημιά που αυξάνεται ανάλογα με το Magic stat (παρόμοια με τα Crescent με καλύτερο Physical attack αλλά χωρίς MP regen).Aπό όπλα, έχω διαλέξει ένα σε κάθε κατηγορία και το κάνω upgrade. Από blunts π.χ. έχω πάει το Morning Star +6 και για +7 θέλει ένα Pure κάτι ενώ μου δίνει επιλογές να το αλλάξω τελείως, σε Moon Morning Star και Blessed Morning Star.
Μπορείς να βαράς το δράκο χωρίς να πας από κάτω του; Μπορείς και κάνεις lock-on; Σε ποιο σημείο στάθηκες;Βρίσκω ένα σημείο κοντά σε μια πολεμίστρα, βάζω και το water veil( αν και η fire breath στο συγκεκριμένο σημείο δε με πετύχαινε) και άρχισα τα soul arrow
Τ'ακούς Evans;Δυστυχώς χάρη στις βλακείες της hol δεν έχω online οπότε αναγκαστικά πάω single player offline και έχω ξενερώσει λίγο...
Leave a comment:
-
Μάλιστα τώρα κατάλαβα. Προφανώς εσύ δεν σκοτώνεις το sting ray μόλις βγεις από την πόρτα. Λοιπόν αν έχεις catalyst και soul ray με το που φορτώνει το level τρέχεις έξω lockάρεις στο sting ray, του σκας ένα soul ray και στη συνέχεια πας για τον Reaper. Έτσι κερδίζεις +1500 souls σε κάθε runthrough. Πολύ έυκολο και αποτελεσματικό.
EDIT:
Όχι WWT έχω.
Leave a comment:
-
Σε θετικό WT παίρνεις λιγότερα souls, ο Burai λογικά θα έχει αρνητικό WT. Κι εγώ 5.500 έπαιρνα.
Leave a comment:
-
Κάτσε ρε συ deus δεν έχεις το ring of Avarice από την 3-2 που σου δίνει 20% παραπάνω souls??
Leave a comment:
-
Πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι κάνοντας μία συγκεκριμένη επιλογή στο τέλος. Είναι τύπου light ή dark side επιλογή, αν κάνεις την dark side, παίρνεις το stone για να κάνεις invade σε άλλους. Ετσι θυμάμαι τουλάχιστονMια διευκρίνηση.... Για να κάνω invade στο realm άλλου παίχτη πρέπει να είμαι σε body form και να κάνω use την black-eye stone....πού ακριβώς; Σε spots που έχουν αφήσει άλλοι παίχτες με την Blue-eye;
.
Leave a comment:
-
Ω δε παιζω, εμένα μου δίνει 5.5κ souls
Πρέπει να βρω το bracelet για το +10% στην 3-1, τη πρώτη φορά που το έκανα δεν το βρήκα κάπου. Εκτός κι αν το βρίσκεις σε τίποτα WT event οπότε χέσε μέσα
Leave a comment:
-
Πάντως εγώ πριν λίγο που έκανα το τελευταίο lvl up μου σε 101 πάλι την 4-2 προτίμησα. Από ότι έχω διαβάσει στο πρώτο playthrough βοηθά αρκετά. 7k souls σε 10-15 secs δεν είναι άσχημα νομίζω.
Leave a comment:
Leave a comment: