Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Το όλο σύστημα φταίει είσαι online αλλά λόγω κίνησης κτλ κτλ ουσιαστικά είσαι offline... PSN ftw :-/

Fire Spray άστο καλύτερα δε μου χρησίμευσε καθόλου... Soul Ray βοηθά αρκετά. Θα σε συμβούλευα αντί να δώσεις την Soul για fire spray να την κρατήσεις για να φτιάξεις αργότερα το Lava bow... Εγώ ο βλάκας έκανα το fire spray και δεν το χρειάστηκα καθόλου.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ωραία αφού είναι ανεξάρτητα θα λιώσω εκεί, ήδη έχω μαζέψει 150κ ψυχές.

Τελικά, Soul Ray ή Fire Spray; Eκτός κι αν είναι καλύτερα να κρατήσω τις δαιμονοψυχές για αργότερα.

Τα CT και WT ακόμα δεν τα έχω πολυκαταλάβει αν και διάβασα το post του Evans. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να κάνω αυτά που περιγράφει μπας και το εμπεδώσω πως δουλεύει.

EDIT: Και κατι άλλο που έχω παρατηρήσει. Όταν μπαίνω για πρώτη φορά στο παιχνίδι, βλέπω κανονικά messages και bloodstains των άλλων παιχτών κλπ. Μετά από κάποιο διάστημα συνειδητοποιώ ότι έχουν εξαφανιστεί και επιπλέον ούτε εγώ μπορώ να γράψω μηνύματα, πατώντας select απλά δεν κάνει τίποτα.... Τι συμβαίνει; Αλλάζει μόνο του από online σε offline mode; Κάνω εγώ κάτι συγκεκριμένο που να το προκαλεί αυτό;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Παίζει για περισσότερα souls ένα spell Soul Thirst αν θυμάμαι καλά το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς μαζί με το Ring of Avarice. Ωστόσο η χρήση αυτών στρέφει το CT σου προς black αν δεν κάνω λάθος.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Οχι, ανεξάρτητα είναι.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Kάτι βασικό, για να ξέρω πόσο farm θα κάνω το χάροντα. Τα επίπεδα που δεν έχω επισκεφτεί ακόμα, γίνονται scale ανάλογα με το soul lvl μου ή μένουν ως έχουν ανεξάρτητα;

Αν ναι! Εκτός του Avarice Ring παίζει κάτι άλλο για περισσότερα souls;

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Όχι μαζί τη σκοτώσαμε πρώτη φορά.

Το 4-2 είναι από τα καλύτερα σημεία για farming. Μπορείς να μαζέψεις δεκάδες χιλιάδες souls για πλάκα σε λίγα λεπτά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Deus μην τον ακούς μαζί σε co-op τη βγάλαμε την Doll
    Ναι; Νομίζω ότι πρώτα τη σκότωσα μόνος μου και μετά την παίξαμε μαζί (και ήσουν 100 βήματα πιο μπροστά από εμένα μόνιμα).

Dope farm-αρε τρελά σε εκείνο το σημείο, win απλά.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τελικά την σκότωσα τη doll λίγο προσοχή ήθελε που χθες βράδυ δεν την είχα γιατί κοιμόμουν όρθιος.

Πίσω στο Nexus εμφανίστηκε ένας τύπος που δίνει νέα μαγικά σε αντάλλαγμα τις ψυχές των bosses. Πιο προτείνετε, το soul ray ή το fire spray; Πιο απ'τα δύο αξίζει ώστε να αντικαταστήσω το soul arrow; Έχω magic 10 και μόνο ένα slot για spell και δε με βλέπω να το ανεβάζω σύντομα, προέχουν άλλα stats.

Διάλεξα να συνεχίσω στην 4-2 και πέτυχα φλέβα μου φαίνεται. Ο χάροντας λίγο μετά την έναρξη δίνει 5.5κ ψυχές και πέφτει με 5-6 βέλη.... Έμαθα και το Evacuate και /enable farming mode.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Deus μην τον ακούς μαζί σε co-op τη βγάλαμε την Doll

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νιce κι έχω ένα talisman περισσευούμενο. Πρώτη φορά σήμερα που το παράτησα από νεύρα στη μάχη με τη doll, με πήρε ο ύπνος και δε πρόσεξα ότι σε κάποια φάση έβγαλε παραπάνω κλώνους. Και εκεί που περίμενα καβατζομένος στην κολώνα να γεμίσουν τα MP, διότι την είδα τσιγκούνης με τα mp pots, ΜΠΑΜ μου σκάει μια, κάνω ένα βήμα πίσω, ΜΠΑΜ και κάτω.
    Πήγαινε αγόρασε κάνα spice να βρεις την υγειά σου. Η τραγουδιάρα κυρά έχει πάμφθηνα (200 αν θυμάμαι καλά). Πάντως είναι από τους πιο εύκολους αρχηγούς και μπορείς να πας για ύπνο και να είσαι ακόμα ζωντανός αν ξέρεις που να κρυφτείς. Το μόνο κακό είναι πως αν πέσεις σε παγίδα και υπάρχουν κλώνοι τότε μάλλον πεθαίνεις... Melee είναι αρκετά ριψοκίνδυνο, όχι λόγω τραπεζιών αλλά λόγω μαγικών που σου ρίχνει.
    Και επιπλέον είμαι και greedy αφού φάρμαρα τα 50k και έχω κολλήσει με logo το Ring of Avarice στη θέση του Cling Ring.
    Αυτό το βρίσκω λίγο βλακεία αν δεν πας για farming.
    Μου πέσαν και πολλά όπλα και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να δω αν αξίζουν, με Celectial Falchion την έχω καταβρεί, το halberd το έχω καταργήσει προ πολλού. Το set-up που παίζω είναι talisman of god με shield στο αριστερό και celestial με catalyst στο δεξί. Το μόνο όπλο που έχω βρει να αποδίδει μέχρι στιγμής είναι το spear. Τwo-handed δε μου πολυγεμίζει το μάτι ακόμα ενώ με duals δεν έχω ιδέα πως θα 'ναι.
    Celestial φαντάζομαι εννοείς το Crescent Falchion. Είναι όντως καλό όπλο και τα curved swords έχουν το πλεονέκτημα της γρηγοράδας (εγώ έχω Crescent Uchitanga+5 που είναι κατάνα και έχει παρόμοιο animation). Πάντως αν δεν πας για μάγος, θα αναγκαστείς να το αλλάξεις κάποια στιγμή. Η ζημιά που κάνει θα είναι πολύ πίσω σε σχέση με άλλα όπλα ενώ το MP regen δεν είναι τόσο σημαντικό ΙΜΟ ακόμα και για μάγο. Επίσης, το κυριότερο ίσως πρόβλημα είναι πως δε μπορείς να κάνεις enchant τα Crescent Weapons.
    Το dual wield δεν έχει κανένα νόημα παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (Kris, Morion, dual uchi κλπ). Το two-handed από την άλλη λέει αρκετά λόγω του knockdown, ειδικά σε κάποια όπλα. Το two-handed χαμηλώνει επίσης το strength requirement των όπλων.
    Με duals έχει πλάκα, αλλά προτιμώ να έχω shild. Άσε που προς το τέλος του παιχνιδιού παίρνεις μία shield όνειρο, Darksilver Shield με θεϊκά στατιστικά, ό,τι πρέπει για μικρή ασπίδα (με 100% damage reduction σε magical και physical στο +5 αν δεν κάνω λάθος).
    H Dark Silver Shield έχει εξαρχής 100% damage reduction σε σωματικές και μαγικές επιθέσεις. Το +5 αυξάνει απλώς το HitRes (πόσο stamina σου τρώει όταν αμύνεσαι). Είναι σίγουρα top ασπίδα (την είχα σχεδόν πάντα από τότε που την πήρα μέχρι σχετικά πρόσφατα) αλλά δυστυχώς έχει το μειονέκτημα πως το HitRes της είναι μικρό σε σχέση με άλλες (αν και μάλλον είναι η καλύτερη μικρή). Όπως και να έχει, αργεί ακόμα μέχρι να την πάρεις.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Eίναι πολύ για co-op

Leave a comment:

• Evans
    replied
    94 νομίζω ήμουν όταν το τερματισα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Τι level είναι ο χαρακτήρας σου;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Με duals έχει πλάκα, αλλά προτιμώ να έχω shild. Άσε που προς το τέλος του παιχνιδιού παίρνεις μία shield όνειρο, Darksilver Shield με θεϊκά στατιστικά, ό,τι πρέπει για μικρή ασπίδα (με 100% damage reduction σε magical και physical στο +5 αν δεν κάνω λάθος).

Dope IMO δοκίμασε και διαφορετικά builds να δεις που θα καταλήξεις, υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί. Όπως ανέφερα βέβαια, το βασικό είναι να γουστάρεις εσύ έτσι όπως παίζεις, αν οι εξοπλισμοί που έχεις σε καλύπτουν τότε super.

Δοκίμασε να εξοπλίσεις το ring που ανεβάζει το equip burden μπας και δεις διαφορά. Επίσης μην έχεις εξοπλισμένο το ring of avarice στα bosses, δεν αξίζει να έχεις λιγότερο ΗΡ για λίγα παραπάνω souls.

Η Doll δε με δυσκόλεψε καθόλου, με την πρώτη την έβγαλα με soul arrow. Αποκλείεται μετά την 3-1 να μην έχεις πολλά θεραπευτικά για ΜΡ .

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Νιce κι έχω ένα talisman περισσευούμενο. Πρώτη φορά σήμερα που το παράτησα από νεύρα στη μάχη με τη doll, με πήρε ο ύπνος και δε πρόσεξα ότι σε κάποια φάση έβγαλε παραπάνω κλώνους. Και εκεί που περίμενα καβατζομένος στην κολώνα να γεμίσουν τα MP, διότι την είδα τσιγκούνης με τα mp pots, ΜΠΑΜ μου σκάει μια, κάνω ένα βήμα πίσω, ΜΠΑΜ και κάτω.

Εν το μεταξύ melee δε βολεύει μια, τραπέζια μέσα στη μέση, ζόμπι που κόβουν βόλτες και παγίδες, χάος σκέτο. Εκεί, με Soul Arrow, κούτσου κούτσου βαράω, κρύβομαι, τελειώνουν τα mp και άντε να γεμίσουν και ξανά. Το 'χει ξανακάνει το game να μου πει που πας ρε φιλαράκι χωρίς bow αλλά μυαλό δε βάζω. Βασικά η αρχική πανοπλία του Temple είναι τόσο τούμπανη που δε μου πάει η καρδία να τη βγάλω προς χάρην ευκινησίας και item burden. Έτσι μένω χωρίς βέλη που μεγάλα stacks απαιτούν πολύ burden.

Και επιπλέον είμαι και greedy αφού φάρμαρα τα 50k και έχω κολλήσει με logo το Ring of Avarice στη θέση του Cling Ring.

Μου πέσαν και πολλά όπλα και δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να δω αν αξίζουν, με Celectial Falchion την έχω καταβρεί, το halberd το έχω καταργήσει προ πολλού. Το set-up που παίζω είναι talisman of god με shield στο αριστερό και celestial με catalyst στο δεξί. Το μόνο όπλο που έχω βρει να αποδίδει μέχρι στιγμής είναι το spear. Τwo-handed δε μου πολυγεμίζει το μάτι ακόμα ενώ με duals δεν έχω ιδέα πως θα 'ναι.

Leave a comment:

Working...
X