Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Vaynard τι level είσαι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τα όπλα και τα δαχτυλίδια να πάρω τα trophies και να στα ξαναδώσω.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    σε τρολαρα αραξε εφαγα hits σε μερικα, αλλα μπορεις να τα νικησεις ολα με poison απο μακρια πχ υπαρχουνε 1002 τεχνικες

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ ήθελα να το ξαναπαίξω, αλλά έφαγε delete το save οπότε ούτε καν ξανά από το 0 . Δεν έχω και χρόνο για κάτι τέτοιο. Ο straier έχει plat και το πήρε αρκετά πριν από εσένα .

Κάτσε ρε πώς δεν έφαγες hit από όλα τα bosses;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    0 hits έφαγα σε αυτό το boss, bows rox .
    εγω παλι εφαγα 0 hits σε ολα τα bosses, ΒΕΑΤ that!! (buggies ftw!!!)

τελικα το platinum το κυνηγησε κανεις αλλος η το τελειωσατε μια φορα και το παρατησατε?

altair καλα τα πας χρατσα χρουτσα χρατσα χρουτσα ε? μπραβο δε στο χα ουτε εγω

Leave a comment:

• Evans
    replied
    0 hits έφαγα σε αυτό το boss, bows rox .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Thanks ρε συ,αλλά δε θέλω tips.Α και το βασικό.Δεν παίζω με βέλη.Τα σιχαίνομαι.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Πάει και ο Leechmonger.Με τη μία έπεσε.Εύκολος σχετικά.Εύκολος για τα δεδομένα του Demon's Souls τλχ.
    Πήγα κοντά,και τον άρχισα στις γρήγορες.
    Πάμε για Flamelurker.
    Ο Flamelurker μου την είχε σπάσει πιο πριν. Το κόλπο να τον νικήσεις είναι να χτυπήσεις με στρατηγική hit + run με melee attacks. Άστον να σου επιτεθεί, ενώ εσύ θα τον αποφεύγεις, και όταν τον δεις να προσπαθεί να βγάλει την flame aura του, εσύ γύρνα πίσω και βάρα τον την ώρα που θα εξασθενεί η αύρα του! Όταν τον χτυπήσεις με 2-3 χτυπήματα, φύγε απ' εκεί, αλλιώς προστατεύσου με την ασπίδα σου. Αν έχεις το water arrow, τότε χτύπα τον έτσι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά ήθελα να το γράψω και πριν,αλλά το ξέχασα.Πιο πολύ με ζόρισαν οι Giant Depraved Ones παρά το boss.Δηλαδή έλεος.Μπήκα λίγο ίντερνετ και όλοι τον παίζουν είτε με βέλη είτε με firestorm.Μόνο εγώ είμαι ο μαζόχας που τον έπαιξε melee;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Γενικά τα bosses στον πέμπτο κόσμο είναι τα πιο εύκολα.Η δυσκολία σε αυτόν τον κόσμο είναι η περιήγηση που είναι σκέτος εφιάλτης.

Καλά το πας πάντως.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πάει και ο Leechmonger.Με τη μία έπεσε.Εύκολος σχετικά.Εύκολος για τα δεδομένα του Demon's Souls τλχ.
    Πήγα κοντά,και τον άρχισα στις γρήγορες.
    Πάμε για Flamelurker.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Άλλαξε το hopeful στο psn id σου.
    Done.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Άλλαξε το hopeful στο psn id σου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Fool's Idol bites the dust.Εύκολη.Μπορεί να έχασα 2 φορές από βλακεία,αλλά γενικά ήταν piece of cake.Έλα και πλησιάζει η ώρα του ownage (Maneater).
    Πάω για Leechmonger.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Εφόσον σκότωσες τα Black Phantoms εκεί, δεν νομίζω να ξαναεμφανιστούν στο αργότερο μέλλον. Οι τοξότες black phantoms είναι καραεύκολοι να τους αντιμετωπίσεις, αρκεί να κάνεις πλάγιες κινήσεις για να αποφύγεις τα βέλη και να τον χτυπάς είτε με τα βέλη σου είτε με μαγικά(κυρίως fireball).

Επίσης η Fool's Idol είναι καραεύκολη. Εγώ με την μία, όταν την είδα πρώτη φορά, την νίκησα. Όπως σου είπα πιο πάνω, θέλει fireballs για να την νικήσεις. Για να την νικήσεις, πρέπει να παραμένεις στα σκιερά μέρη(στις άκρες, όπου βρίσκονται πίσω από τις κολώνες) για να αποφύγεις τα μισά μαγικά της. Εγώ έτσι την νίκησα. Η μάγισσα αυτή είναι περισσότερο κλώνοι και fireball και κεραυνούς από το πάτωμα.

Τελικώς, τα αγάλματα με τα βέλη λέγονται stone gargoyles. Περίμενε να φτάσεις στον Man-Eater. Εκεί θα πετάξεις σίγουρα το χειριστήριο σου από τα νεύρα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το Tower of Latria (3-1) είναι χαλαρά το καλύτερο dungeon που έχω παίξει ως τώρα.Σκοτεινό,μουντό,ατμοσφαιρικό με τον κίνδυνο να παραμονεύει σε κάθε γωνιά.Κάτι οι Octopus men που αν σε πιάσουν εκεί που δεν το περιμένεις,εκτός απροόπτου,είσαι νεκρός,κάτι το ότι είναι αρκετά σκοτεινό σαν μέρος και δεν φαίνεται που έχει κενό το πάτωμα,κάτι το άγαλμα με τα βέλη (τι κρίμα που δεν μπορώ να το ξανανοίξω απλά για να το χαζεύω),μετατρέπουν ένα σχετικά βατό dungeon σε μια θανάσιμη παγίδα.Ούτε ξέρω πόσες φορές ψόφησα επειδή ήμουν απρόσεκτος.Δυστυχώς η Fool's Idol με έφαγε.Βασικά ούτε καν αυτή.Οι κλώνοι της.Άσχετο,αλλά ελπίζω τα black phantoms να μην ξαναεμφανίζονται.

Leave a comment:

Working...
X