Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Τότε δοκίμασε με Soul Arrow. Από την εικόνα του, δεν μπορεί να είναι armored όπως η Armor Spider.
-
Το θέμα είναι ότι και με Water shield,κάνει τεράστια ζημιά.Αλλά το χειρότερο είναι ότι εγώ του κάνω πολύ μικρή ζημιά με αποτέλεσμα να μην πέφτει με τίποτα ρε γμτ.Είμαι και σε Pure Black World tendency με αποτέλεσμα και ο πιο απλός εχθρός να με κατεβάζει με 2 χτυπήματα.
Leave a comment:
-
Έριξα μία ματιά στο Wiki, καθώς δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Τόσο καιρό ήμουν εκεί κάτω προσπαθώντας ν' αναβαθμιστώ και να νικήσω τον Flamelurker και δεν γνώριζα γι' αυτόν. Απ' όσο βλέπω, αυτός είναι Fire based attacker. Λογικά θέλεις Water Shield και να τον πλησιάσεις και να τον χτυπήσεις αλύπητα με κοντινής αποστάσεως όπλα.
Leave a comment:
-
Μετά από κάμποσες μέρες χωρίς gaming (εξαιρούνται 3 μόνο),έπιασα πάλι το DS.Ξέρει κανείς κανένα εύκολο τρόπο,χωρίς βέλη,να σκοτώσω τον Scirvir;Διάβασα για poison cloud αλλά λένε ότι δεν αλλάζει έτσι το WT οπότε δεν έχει νόημα.
Leave a comment:
-
Tα Friend's+Enemy's rings έχουν ένα θέμα γιατί παίζουν με το CT,αλλά οκ ελπίζω να τα καταφέρω.
Leave a comment:
-
Καλά πήγαινε στο νησάκι της 5-2 που έχει 4 πάνω του και θα σου πω εγώ τι θα παίξεις melee.Βασικά ήθελα να το γράψω και πριν,αλλά το ξέχασα.Πιο πολύ με ζόρισαν οι Giant Depraved Ones παρά το boss.Δηλαδή έλεος.Μπήκα λίγο ίντερνετ και όλοι τον παίζουν είτε με βέλη είτε με firestorm.Μόνο εγώ είμαι ο μαζόχας που τον έπαιξε melee;
Εγώ νομίζω είμαι 160+ level. Το είχα κάνει αυτό με τα δαχτυλίδια και τα όπλα σε ένα παιδί που είχα βρει online. Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο να μαζέψεις όλα τα δαχτυλίδια.
Leave a comment:
-
Altair, στα λέω τα tips για να σου δώσω κουράγιο προκειμένου να φτάσεις στον τερματισμό, αλλιώς έτσι που τις τρως από τα αφεντικά σε βλέπαμε όλοι έτοιμο να τα παρατήσεις.
Leave a comment:
-
Sorry,double post,αλλά που σκατά πήγε ο Οστράβα;Πήγα στο 1-2 σκότωσα το δράκο και μετά πήγα να τον σώσω.Πουθενά ο τύπος.Τον έχασα για πάντα;
Leave a comment:
-
Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου.
Πάντως οκ δεν χρειάζεται να παίξεις τις άλες εκδόσεις του τίτλου,σύντομα βγαίνει ο -πνευματικός- διάδοχος.;)
Leave a comment:
-
καλα δεν χανεις και τιποτα αν δεν δεις τον αλλο τερματισμο που...διαρκουνε μερικα δευτερολεπτα
, σιγα το story driven game δηλαδη lol
Leave a comment:
-

Δε νομίζω να κάνω πάνω από 1,το πολύ 2 playthrough,έχω κι άλλα στην άκρη.Και το δεύτερο αν το κάνω,θα το κάνω για να δω τον άλλο τερματισμό (αλλιώς youtube).
Leave a comment:
-
να κατσεις να φτυσεις αιμα οπως ολοι για να τα παρεις πονηρουλιOriginally posted by Altair View PostVaynard τι level είσαι;Όχι τίποτε άλλο,αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις τα όπλα και τα δαχτυλίδια να πάρω τα trophies και να στα ξαναδώσω.

νομιζω οτι ειμαι γυρω στο τριακοσια κατι σε soul lvl
παντως ναι γινεται να στα δωσει ολα καποιος αλλος και να παρεις τα trophies, εδω σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω και την ευρωπαικη η την ιαπωνικη εκδοση που πιανουνε ως extra trophy list γιατι ψαχνω δικαιολογια να ξαναπαιξω demon's souls
Leave a comment:
-
Τρόμαξα κι εγώ, είπα imba όχι κι ετσι
. ήταν πάντως από τα games που το ήθελα το plat, δε βαριέσαι
. Πάμε για το νέο wipeout στο PS vita
.
Leave a comment:
Leave a comment: