Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Εντάξει τα βρήκα όλα.Έσφαξα τον Vanguard,ελπίζω να μην κάνει respawn,έμαθα και το heal miracle κι ετοιμάζομαι να πάω να σφάξω Adjudicator.
-
Spells και Miracles μαθαίνεις στην Nexus πίσω από τις κολώνες. Μάζεψε όλες τις ψυχές των αφεντικών και ΚΡΑΤΑ ΤΕΣ. Τις θέλεις για να μάθεις προχωρημένα μαγικά, όπως την Watershield. Μέχρις να ελευθερώσεις τον σοφό(3-1) και έναν άλλον τυπά, εσύ θα παραμένεις με τα βασικά μαγικά.Originally posted by Altair View PostSpells & Miracles που μαθαίνω;Μόνο το Soul Arrow έχω από spells.Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν γούσταρα μάγους,αλλά στον συγκεκριμένο τίτλο μου φαίνεται μονόδρομος.Βαράω από μακριά και φεύγω.
Leave a comment:
-
Spells & Miracles που μαθαίνω;Μόνο το Soul Arrow έχω από spells.Το αστείο είναι ότι ποτέ δεν γούσταρα μάγους,αλλά στον συγκεκριμένο τίτλο μου φαίνεται μονόδρομος.Βαράω από μακριά και φεύγω.
Leave a comment:
-
Άμα θες, πήγαινε στην 3-1(στην Μάγισσα) που είναι και εύκολη. Αυτή θέλει απλά λίγες fireballs για να την κατατροπώσεις.Originally posted by Altair View PostAπ'ότι ξέρω για να πάω στην 1-3 θέλω μια Archdemon's Soul οπότε υποχρεωτικά φεύγω από Boletarian Palace.Λέω να πιάσω είτε την 2-1,είτε την 4-1.Οι σκελετοί πλέον βγαίνουν ψιλοάνετα και απ'όσο ξέρω έχει σχετικά βατό boss.Πήγα να γράψω εύκολο,αλλά το ξανασκέφτηκα.
Αν πας στην Armor Spider(2-1), αυτή θέλει 2 τρόπους:
1) Με Soul Arrow την ώρα που θα φτύνει την πυρόσφαιρα της.
2) Buffιάσου με Watershield και οτι άλλο θέλεις και όρμα της με το Rapier. Δεν ξέρω τι άλλο όπλο έχεις για να την λιανίσεις. Αν έχεις κάποιο δυνατό όπλο εναντία στην πανοπλία, τότε βγάλτο και όρμα.
Leave a comment:
-
Aπ'ότι ξέρω για να πάω στην 1-3 θέλω μια Archdemon's Soul οπότε υποχρεωτικά φεύγω από Boletarian Palace.Λέω να πιάσω είτε την 2-1,είτε την 4-1.Οι σκελετοί πλέον βγαίνουν ψιλοάνετα και απ'όσο ξέρω έχει σχετικά βατό boss.Πήγα να γράψω εύκολο,αλλά το ξανασκέφτηκα.
Leave a comment:
-
Το boss 1-3 θέλει fireball. Είναι εύκολος. Αρκεί να μείνεις μακριά του και να του ρίξεις fireballs.
Leave a comment:
-
Ήμουν πολύ κοντά στο να το παρατήσω.Και ίσως συμβεί γιατί από αύριο αρχίζω διάβασμα και θέλω κάτι πιο χαλαρό.Όπως και να'χει,μόλις έσφαξα τον Tower Knight.Εύκολος,αλλά με μια μεγάλη πουστιά που μέχρι να τη βρω μου έβγαλε την πίστη.Τεσπά.Ψόφησε κι αυτός.Πάμε να δούμε τώρα ποιος θα με ταπεινώσει κάμποσες φορές μέχρι να πέσει.Αν πέσει.Πλέον δεν λέω μεγάλα λόγια.Το πάθημα μου έγινε μάθημα.
Leave a comment:
-
Χαλάρωσε ρε...
Οι σκελετοί είναι καραεύκολοι. Αρκεί να τους μάθεις απ' έξω κι ανακατωτά.
Και θέλει να τους τραβάς έναν έναν, όχι όλους. 
Αν έχεις το "Wind Sword" που σου άφησαν στην 4-3, σε συμβουλεύω ότι ΔΕΝ δουλεύει σε καμία πίστα, εκτός από την Boss περιοχή(4-3). Εκεί είναι το τρελό farming. Κάθε σαλάχι αντιστοίχει σε 1200 ψυχές, οπότε λογικά θα έχεις 2400 ψυχές να μαζέψεις.
Leave a comment:
-
Δύο σκελετούς σκοτώνω και επιστρέφω nexus.Αν ακταφέρω να τους σκοτώσω κι αυτούς δηλαδή.Δεν πήγα παρακάτω γιατί είδα έναv red eyes knight και μου φύγανε κακάκια.Ανέβασα 5-6 λέβελς,λέω τώρα να πάω να δοκιμάσω ξανά τον Tower Knight.
Leave a comment:
-
μα θα πρεπει να τα παιξεις ξανα, και ξανα, και ξανα, για να σκοτωνεις geckos, να βρισκεις npc φαντομς να φαρμαρεις souls και stones , θα μαθεις τις πιστες απ'εξω και ανακατωτα , αν σε κουραζει η σκεψη παρατα τα απο τωρα καλυτερα και βαλε τιποτα αλλοΈχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια σημεία ξανά και κανά ρε γμτ
επισης δεν χρειαζεται να παιξεις τους κοσμους με την σειρα που σου εμφανιζονται
πηγαινε στον 4ο κοσμο και αρχισε να φαρμαρεις souls απο τους σκελετους, σκοτωσε οσους μπορεις στο 4-1 και γυρνα nexus, rise and repeat, αν καταφερεις να φτασεις και 4-2 σε περιμενει ενα ακομα καλυτερο και ποιο ευκολο σημειο για να φαρμαρεις στην αρχη του
Leave a comment:
-
Καλά, αυτό δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Αυτό το Gargoyle μου είχε σπάσει τα @@ με το δίδυμο αδερφάκι του...Originally posted by Evans View PostAltair, μάζευε δυνάμεις, man eater is waiting for you
. Εκεί πραγματικά θα χρειαστείς ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθέματα ψυχραιμίας για να μην παρατήσεις το παιχνίδι (καταστρέφοντας το μισό δωμάτιο).
Leave a comment:
-
Έχω βαρεθεί να παίζω τα ίδια σημεία ξανά και κανά ρε γμτ.Αλλιώς οκ,δεν με πειράζει τόσο η δυσκολία.
Leave a comment:
-
Altair, μάζευε δυνάμεις, man eater is waiting for you
. Εκεί πραγματικά θα χρειαστείς ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποθέματα ψυχραιμίας για να μην παρατήσεις το παιχνίδι (καταστρέφοντας το μισό δωμάτιο).
Leave a comment:
-
Τους στρατιώτες τους έβγαλα κι εγώ.Το θέμα είναι ο Ιππότης.Αλήθεια πόσα βέλη παίζει να χρειαστώ;Και πόσες ψυχές για να τα αγοράσω;Είναι κι αυτό ένα θέμα.Γιατί το κόπο με τα βέλη μου πέρασε από το νου κι εμένα.Τεσπά.Θα τον δοκιμάσω ξανά με melee attacks και βλέπουμε.
Leave a comment:
-
Η στρατηγική του Deus είναι κι μία λύση. Αυτό μπορείς να το κάνεις σε λίγα αφεντικά, όπως το 5-1(τον χοντρό που είναι σ' ένα dungeon πριν τον Old Hero) και τον ίδιο τον Old Hero(με την εξαίρεση ότι θέλει ΚΑΙ το Thief Ring προκειμένου να μην σε δει ή σ' ακούσει), αλλά θέλει χρόνος μέχρις να συγχρονίζεις την αποφυγή από τις επιθέσεις μακριάς αποστάσεως και ταυτόχρονα να τους βαράς. Είναι επίσης εύκολο να τους χτυπήσεις, αν αυτοί παραμένουν στις θέσεις τους και δεν κινηθούν, όπως ο Tower Knight.
Leave a comment:
Leave a comment: