Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Θα σου πως τον έβγαλα εγώ χωρίς να δυσκολευτώ.

Σκότωσε όλους τους στρατιώτες που είναι πάνω στις πολεμίστρες και μετά χτύπα τον με βέλη μέχρι να πεθάνει.Αν είσαι εκεί πάνω το μόνο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς είναι οι ακτίνες που θα σου ρίχνει αλλά δεν είναι δύσκολο να τις αποφύγεις.Απλά εφοδιάσου με πολλά βέλη προτού φτάσεις στο μπος.Εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπάς και με ξόρκια αλλά είναι δύσκολο να τον πετύχεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εννοείται μόνος μου.Τώρα που ηρέμησα ανυπομονώ να έρθει η αυριανή μέρα να το ξαναβάλω.Στη χειρότερη θα το παλέψω μέχρι να μου έρθει το Xenoblade Chronicles.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα με βλέπω για ragequit.
    Φτάνω στον Towering Knight με 4Κ ψυχές με σφάζει.Ξαναξεκινάω ψοφάω στον Blue Eyes Knight,τις χάνω όλες.FUUUUUU!!!
    Κάνα σημείο για boosting που να έχετε να προτείνετε τόσο νωρίς υπάρχει ή μπα;
    Κωλοπαίχνιδο.Όσο με τσατίζει τόσο με πωρώνει.
    Noob... ¬_¬

Εγώ τον νίκησα με την μία, γιατί βοηθούσα μία ψυχή... Άμα γνωρίζεις την στρατηγική, τότε δεν είναι δύσκολο για να τον νικήσεις. -_-
    Κι εσύ φαντάζομαι το έκανες ντου μόνος σου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα με βλέπω για ragequit.
    Φτάνω στον Towering Knight με 4Κ ψυχές με σφάζει.Ξαναξεκινάω ψοφάω στον Blue Eyes Knight,τις χάνω όλες.FUUUUUU!!!
    Κάνα σημείο για boosting που να έχετε να προτείνετε τόσο νωρίς υπάρχει ή μπα;
    Κωλοπαίχνιδο.Όσο με τσατίζει τόσο με πωρώνει.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    actually to platinum ειναι εφικτο να το παρεις και σε τρια playthroughts

η δυσκολια συνεχιζει να αυξανεται οσο το τερματιζεις απο το 2ο και επειτα αλλα με μικροτερους ρυθμους καθε φορα, εχω δει στο youtube εναν τυπα που ητανε στο 50+ playthrought και ητανε πολυ βαρβατηλα οι εχθροι!!!
    Κι εγώ το ίδιο και μ' είχε βοηθήσει να νικήσω κάποιους δύσκολους εχθρούς ένας Αμερικάνος πολύ καμένος μς το Demon's Souls.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    actually to platinum ειναι εφικτο να το παρεις και σε τρια playthroughts

η δυσκολια συνεχιζει να αυξανεται οσο το τερματιζεις απο το 2ο και επειτα αλλα με μικροτερους ρυθμους καθε φορα, εχω δει στο youtube εναν τυπα που ητανε στο 50+ playthrought και ητανε πολυ βαρβατηλα οι εχθροι!!!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Στο new game πλας ξαναπαίζεις το παιχνίδι από την αρχή και οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί αλλά δίνουν πολύ περισσότερα soul.Κρατάς όλα τα όπλα/ξόρκια/levels/στατιστικά και μπορείς να μαζέψεις όσα όπλα/ξόρκια/τρόπαια δεν πήρες στο πρώτο playthrough(δεν είναι εφικτό να πάρεις τα πάντα με μόνο ένα playthrough,χρειάζονται τουλάχιστον 4).Για μουλτι να με υπολογίζεις,θέλω και εγώ να ανταλλάξω κάποια όπλα για να πάρω κάποια τρόπαια και γιατί όχι να κάνω και λίγο φαρμινγκ.
    Υπολογίστε κι εμένα το ίδιο. Σφυρίξτε μου κι εμένα, γιατί θέλω να ξεκλειδώσω κάποια τροπαία που δεν κατάφερα να δω με το πρώτο playthrough.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Στο new game πλας ξαναπαίζεις το παιχνίδι από την αρχή και οι εχθροί είναι πολύ πιο δυνατοί αλλά δίνουν πολύ περισσότερα soul.Κρατάς όλα τα όπλα/ξόρκια/levels/στατιστικά και μπορείς να μαζέψεις όσα όπλα/ξόρκια/τρόπαια δεν πήρες στο πρώτο playthrough(δεν είναι εφικτό να πάρεις τα πάντα με μόνο ένα playthrough,χρειάζονται τουλάχιστον 4).Για μουλτι να με υπολογίζεις,θέλω και εγώ να ανταλλάξω κάποια όπλα για να πάρω κάποια τρόπαια και γιατί όχι να κάνω και λίγο φαρμινγκ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στο new game+ τι αλλάζει πέρα από τη δυσκολία;Άμα καταφέρω να το τελειώσω,να σε έχω στα υπόψιν για multi;

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ωραίος αλταιρ,παίζεις το παιχνίδι όπως πρέπει να παιχτεί.Άντε συνέχισε να γράφεις και να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου.

Eγώ είχα ξεκινήσει δεύτερο playthrouh και το είχα προχωρήσει αρκετά(σκότωσα 3 bosses)αλλά το άφησα.Μπορεί στο μέλλον να το ξαναπιάσω.Soul level 130 είχα φτάσει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας
    ok, τώρα σε πιστεύω και επίσημα πλέον, παίζεις DS, δε μας κοροΐδευες .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Βασικά έτσι πήγα να παίξω,ακολουθώντας κάποιους γενικούς κανόνες,αλλά καταντάει κουραστικό,οπότε αποφάσισα να παίξω με το δικό μου τρόπο και ότι βγει.Τον Ostrava μια φορά τον έχω συανντήσει μόνο,τον έσωσα,αυτά.Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας.Το ξαναπιάνω σε λίγη ώρα να ηρεμήσω.

Μπορεί να μου σπάει τα νεύρα,αλλά γουστάρω.
    Για τα κοπρόσκυλα, δοκίμασες να περάσεις την 1-2 πίστα από πάνω τους ? Κι εγώ για να αποφύγω τα κοπρόσκυλα, περιμένω να χτυπήσει ο δράκος για να καθαρίσει τον δρόμο και μετά συγχρονίζω το τρέξιμο μου την ώρα που μου καθαρίζει τον δρόμο ο δράκος. Μία λάθος κίνηση μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ την ζωή σου. Η πίστα αυτή θεωρείται η αρκετά δύσκολη λόγω του δράκου.

Τον Ostrava θα τον συναντήσεις κάτω ξανά, αλλά όχι μετά τους κόπρους... Πριν τους κόπρους! Όπως κατεβαίνεις για να πας στα κοπρόσκυλα, στρίψε αριστερά και πήγαινε ολοευθεία σκοτώνοντας τα zombies.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά έτσι πήγα να παίξω,ακολουθώντας κάποιους γενικούς κανόνες,αλλά καταντάει κουραστικό,οπότε αποφάσισα να παίξω με το δικό μου τρόπο και ότι βγει.Τον Ostrava μια φορά τον έχω συανντήσει μόνο,τον έσωσα,αυτά.Η 1-2 μου σπάει τα νεύρα.Πέρασα το δράκο έχασα στους τοξότες.Πέρασα τους τοξότες έχασα στα κοπρόσκυλα.Το ξαναβάζω,χάνω πάλι στους τοξότες.Χέσε μας.Το ξαναπιάνω σε λίγη ώρα να ηρεμήσω.

Μπορεί να μου σπάει τα νεύρα,αλλά γουστάρω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι, δες το post, αλλά σε γενικές γραμμές μην ακολουθείς συμβουλές άλλων και μη ρωτάς συνέχεια τι να κάνεις και τι προτείνουν οι άλλοι . Το DS είναι πάρα πολύ βαθύς τίτλος, με τόσα πράγματα που νομίζεις ότι ποτέ δε θα βγάλεις άκρη. Η μισή γοητεία του παιχνιδιού είναι να καταλήξεις στα δικά σου συμπεράσματα και να βρεις το καθαρά προσωπικό σου play style, κάτι που επιτυγχάνεται μέσω μελέτης του guide, άπειρα deaths, πεταμένα χειριστήρια, hard reset κονσόλας, όρκους ότι δε θα ξαναπαίξεις και άλλα παρόμοια. Όταν ειδικά εκλαμβάνει λανθασμένα τα inputs που δίνεις και βρίσκεσαι στο κενό επειδή έκανες roll over αντί για roll back τη στιγμή που ο maneater πέταξε προς τα πίσω, η σχέση σου με το παιχνίδι αλλάζει ριζικά .

Επίσης θέλουμε να μοιραστείς τη δικιά σου ιστορία με τον Ostrava .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Μην φοβασαι για invades, στο επιπεδο που εισαι δεν προκειται να μπει κανενας για ντου, trust me... προς το παρον βαλε online αφοβα (ειναι αλλη φαση), tendencies κλπ ειναι πολυ πολυ νωρις, απλα καποια στιγμη κοιτα το post του evans γαι να εχεις μια ιδεα του τι ακριβως γινεται (το post αυτο πρεπει να μπει OP )

Leave a comment:

Working...
X