Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    To 3-2 θα καθορίσει πολλά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μη νομίζεις.Ούτε εγώ μου το'χα.Μετά το 1-1 και όσο έπαιζα το 1-2 σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αφήσω.Αλλά εντάξει πλέον θεωρώ πως είναι απλά θέμα χρόνου να το τελειώσω.Θα δείξει.
    Thanks πάντως.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Bravo ρε mate, σοβαρά, δε στο είχα . Καλή συνέχεια, maneater is near. Πάρε δεύτερο dual shock.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    O Adjudicator μόλις έπεσε.Και μάλιστα πολύ άνετα.Πιο πολύ damage μου κάναν απλοί εχθροί παρά αυτός.Για την ακρίβεια ούτε ένα δεν μου έκανε.
    Πάμε Tower of Latria τώρα.Ως τώρα το ωραιότερο dungeon.Πολύ σκοτεινό και ατμοσφαιρικό.
    Γουστάρω.
    BTW Soul Level 47.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τώρα θα στην πει ο Αντωνάκος και δε θα έχει και άδικο .

Altair περιμένω εντυπώσεις από Maneater. Καβάτζα dual shock έχεις; Να θυμάσαι, υπάρχει και γραφείο για να ξεσπάς. Το χειρότερο είναι όταν κουβαλάς μερικές (10-12) δεκάδες χιλιάδες souls και πέσεις σε γκρεμό επειδή σου όρμησε ένα τέρας και τρόμαξες. Θα το ζήσεις .

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Altair, αγόρι μου, γίνεσαι hardcore! Καλά το πας, keep us informed.
    fixed your orthography.

Αντωνάκο, από casual ανέβηκες επίπεδο και μας γίνεσαι σωστό hardcor-άκι! Συνέχισε, τρελέ. Έτσι καταλαβαίνεις τι τραβάμε εμείς οι hardcore τυπάδες!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Altair αγόρι μου γίνεσαι hardcore! Καλά το πας, keen us informed.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μετά από μιάμιση ώρα προσπάθειας,ένα σπασμένο όπλο,κάμποσα μπινελίκια,παραλίγο ένα χειριστήριο πεταμένο από το μπαλκόνι και ένα διάλλειμμα για ταινία,έκανα μόνο μια προσπάθεια και έσφαξα επιτέλους τη Selob (Armor Spider).Ο επίσημος οδηγός έλεγε για βέλη από μακριά.Βέλη my ass.Βάζω Thief's Ring,τρέχω δεξιά εκεί που είναι το ένα της πόδι και καλύπτομαι.Αλλάζω σε fragrant ring για να μπορώ να κάνω heal,παίρνω το σπαθί και στα 2 χέρια και αρχίζω να πηγαίνω από κάτω,να τη σφάζω όσο προλαβαίνω και μετά πίσω στην κρυψώνα μου για heal.
    Πάμε για 3-1,4-1,5-1 τώρα.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Respect στο report του Altair από το πεδίο της μάχης, απολαυστικά posts!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έφτασα Adjudicator.Πρώτο στάδιο λέω εύκολος είναι,μονο το σπαθί κουνάει και κα΄θεται ακίνητος.Δεύτερο στάδιο αρχίζει και κινείται.Τρίτο στάδιο αρχίζει τα french kisses,κινείται,με στρίμωξε σε μια γωνιά και με έφαγε.Φταίω κι εγώ βέβαια.Αντί αν πατήσω L1 να θεραπευτώ,πάτησα R1.Πάπαλα.
    Δοκίμασα λίγο 5-1.Πολύ εύκολοι εχθροί.Δεν με δηλητιριάζουν τόσο εύκολα πλέον.Μέχρι που έφτασα στους plague rats.Damn.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Sorry για το double post και λίγο off topic αλλά θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.
    Με κουράζει ο τίτλος αυτός,με τσατίζει,με αγχώνει,όλο λέω θα το παρατήσω γιατί δεν αντέχω άλλη ταπείνωση,αλλά πάντα μα πάντα γυρίζω πίσω για μια προσπάθεια ακόμα.
    Τι παιχνιδάρα ρε γμτ.
    Άλλοι τίτλοι που έχουν την ίδια επίδραση πάνω μου,απλά τους παρατάω,αλλά εδώ δεν μπορώ να αντισταθώ.
    Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ρε γμτ!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αξίζει να μπω με κάποιον άλλο να φαρμάρω λέβελς ή θα έχω πρόβλημα με τα tendencies;Έχω ήδη βρει farming partner,αυτός προσφέρθηκε κι ας έχει ήδη πλάτινουμ,απλά ρωτάω.
    Έσφαξα και την πρώτη μου σαύρα σήμερα.Επίπεδο 29 και ψόφησα στον Adjudicator.Γαμώ τη γλώσσα του.Μέχρι να βρω τρόπο να φτάσω κάτω μέσα στο σκοτάδι με έφαγε.
    Επίσης.Τον κόκκινο δράκο μπορώ να τον σφάξω στο 1-1 ή πρέπει να πάω υποχρεωτικά στο 1-2;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ελα για πες μας πως σε ταπεινωσε το demon's souls αυτη τη φορα, βγαλτο απο μεσα σου και εμεις συναδελφοι παθοντες ειμαστε
    Η υπομονή έχει και την αρετή της. Άστονα να νευριάσει. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσει πάλι, αλλά με διαφορετική στρατηγική.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ελα για πες μας πως σε ταπεινωσε το demon's souls αυτη τη φορα, βγαλτο απο μεσα σου και εμεις συναδελφοι παθοντες ειμαστε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα νεύρα μου...

Leave a comment:

Working...
X