Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Αν έχεις αυτά που χρειάζεται απλά το αφήνεις κάτω και κάνεις reload. Έτσι δε χρειάζεται να ξανασκοτώσεις τους εχθρούς ή να ξαναπάς μέχρι εκεί. Τα πιο σημαντικά που μπορείς να ανταλλάξεις είναι Gold Mask, Talisman of God. Και τα δύο δίνουν από μία άχρωμη ψυχή έκαστο. Όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    lol πεσ΄το έτσι και γέμισα το τόπο με Augite of Guidance

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπορείς να του πηγαίνεις κάποια πράγματα, να φεύγεις από τον κόσμο και στην επιστροφή θα σου έχει δώσει κάτι διαφορετικό. Πχ αν του δώσεις μία χρυσή μάσκα, σου δίνει ένα soul που κάνουν drop κάτι demons που εμφανίζονται σε PBWT μόνο (colourless soul). Αυτές οι ανταλλαγές γίνονται μόνο μία φορά σε κάθε cycle. Ψάξε στα faqs να δεις τι μπορείς να ανταλλάξεις.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Στην 4-1, εκεί στο δέντρο που σου μιλάει κάτι και λέει ότι θέλει ένα sparkly, τι διάολο πρέπει να κάνω;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όλα τα rings τα βρίσκεις και χωρίς να τα αγοράσεις.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Οι ψαλμωδίες με οδήγησαν σε μια ωραία δεσποσύνη με ένα ακόμα ομορφότερο ring που θέλει όμως 50k ψυχές!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ναι, είναι τέλεια πίστα και πολύ δύσκολη. Μετά την 3-1 ακολουθεί τεραστιο ownage με την 3-2. Στην 3-2 μάλιστα υπάρχει ένας NPC που σου δίνει μία επική πανοπλία, όταν είσαι έτοιμος να μπεις στην πίστα ζήτα μας πληροφορίες ή ψαξε για τον Yurt the Silent Chief σε FAQs. ΔΕ ΛΕΕΙ να τη χάσεις, απλά.

Προχώρα γερά ρε Dope, κόψε ανελέητα λέμε!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Δυστυχώς δεν κουβαλάω συνήθως πολλά βέλη για να μπορώ να βασιστώ σε bow. Όταν ανεβάσω λίγο endurance;)

Καλά η 3-1 δίνει ρέστα έτσι;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ρε κράτα και τίποτα για τις μεταξύ μας συζητήσεις, μην τα βγάζεις όλα στη φόρα, ο κόσμος θα με περάσει για γκρινιάρη και μίζερο .

(εχμ)

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Άλλος μου ζητούσε να καθίσω να με σφάξει για να φτιάξει το CT του
    Μου αρέσει που σου έλεγα πάρτο χαλαρά εγώ θα τα κάνω στο άλλο run κι εσύ γκρίνιαζες για τον Ostrava και μετά για το online. Αφού σκεφτόμουν πάει θα το θάψει το παιχνίδι στο τέλος με τόση γκαντεμιά xD

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Βασικά deus παίξε το game όπως γουστάρεις την πρώτη φορά- όπως κάνω κι εγώ δλδ- και αν πας για νέο game cycle το ψάχνεις. Imo πάντα.
    Άσε ρε, που όταν ξεκίνησα το παιχνίδι σου έλεγα ότι δε θα βλέπω το guide και εσύ το είχες λιώσει .

Dope για μένα αυτό το boss ήταν από τα ευκολότερα, με τη μία βέλη στην κεφάλα και ψόφος.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Το διάβασα το Post του Evans αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει να συμβαίνει κάτι. Δλδ black phantom δεν ξέρω πως μοιάζει, δεν έχω συναντήσει.

Όντως μόνο mp το crescent το πήρα πρέφα μόλις έβγαλα το regen ring :cunao:
    Mόνο που όταν το πήγα για upgrade στο Nexus δεν μου το είχε καν σαν επιλογή στα όπλα. Γιατί αυτό;

Crystal Lizards. Dangerous. Okie Dokie!

Στα της κοκκινομάλλας tk ο χοντρός με τη περιστεροφωλιά στη κεφάλα ήταν χαλάρα το πιο γαμάτο boss ως τώρα. Το Phalanx το έβγαλα με τη πρώτη με το halberd, η Αrmor Spider βγήκε μετά από μερικά tries και βοήθησαν πολύ τα messages να βρω safe spot, ο Tower Knight ήταν λούκι σε melee, για πλάκα με το soul arrow. Έφαγα και το τεράστιο κθουλουδαίμονα που στεκόταν μπάστακας μέσα στη μέση, soul arrow και βέλη, άκοπα.

O σαπιοκοιλιάς με πέθανε. Άρχισα με soul arrow, αφού δούλεψε έτσι στον knight θα δουλέψει κι εδώ. Κόλλησα για 5 ψόφους εκεί μέχρι που ζαλίστηκα. Μάλλον η τύπισσά μου έχει σφινώσει μέσα στη πανοπλία της και δεν λέει να βάλει πιο ευκίνητο gear. Που να κάνω dodge, που σκάει κάτω λες και είναι κατσέρ Και η τρεχάλα που έριχνα για να αποφύγω τη γλώσσα δεν παλευόταν. Δέκα έτρεχα μια βάραγα.

Μου κόψε στην 6η να βουτήξω κάτω. Εκεί βρήκα τι θέλει και βγήκε πάρα πολύ εύκολα. Xαλαρά βηματάκια για αποφυγή της επίθεσης και γύρω γύρω όλοι. Melee powah!!

(Η μουσική οτινάναι στο boss:lovedance

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Βασικά deus παίξε το game όπως γουστάρεις την πρώτη φορά- όπως κάνω κι εγώ δλδ- και αν πας για νέο game cycle το ψάχνεις. Imo πάντα.

Moυ μένουν οι 1-4, 4-3,5-2, 5-3. Δυστυχώς παίχτηκε λαλακία στην 1-4... Μπήκα σε body form μετά την 5-1( βαρετή οσο δεν πάει btw) και μου έκανε invade black phantom το οποίο για να μονομαχήσουμε σκοτωσε τα black phantoms που φρουρούσαν την πόρτα

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Από όσο θυμάμαι το Crescent μόνο ΜΡ κάνει regenerate...Πάντως είναι πολύ τέλειο όπλο,ειδικά ενάντια στους σκελετούς!

Ανεβαίνει και εύκολα στο +4,αλλά μετά θέλει Pure Darkmoonstone που οκ πετάν μόλις 3 lizards στο παιχνίδι και η μία από αυτές είναι δύσκολο να την σκοτώσεις.

Το παιχνίδι Deus είναι ίσως το καλύτερο του PS3

Και μία συμβουλή αν και ίσως στην έδωσαν τα παιδία,δεν είδα.Πρόσεχε με της Crystal LIzard,θα σου έλεγα να τις αφήσεις όλες για το τέλος,που θα έχεις πολύ καλύτερο εξοπλισμό και θα ξέρεις ακριβώς τι παίζει μαζί τους,τα drop rate τους κτλ

Κατά τα άλλα,διασκέδασε όσο μπορείς αυτή την ΥΠΕΡΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ

ΥΓ:Δες λίγο το link που έδωσε ο Evans για Character Tendecies-Worlds.Δυστυχώς το να παίζεις σε online mode ακόμα και όταν παίζεις single έχει επιπτώσεις σε World Tendecy,κάτι το οποίο εμένα μου την έδωσε απίστευτα,ίσως το μόνον πραγματικά σπαστικό μειονέκτημα του παιχνιδιού.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Ρε συ nooto το παιχνίδι ρουλάρει, θα σβήσω την κονσόλα μόνο από κούραση όλη μέρα παίζω σήμερα xD

Πήρα το αίμα μου πίσω από τον τρισκατάρατο Tower Knight της 1-2, με το Soul Arrow πλάκα του έκανα. Πλέον είμαι στην 4-1 με purple flame shield +1 και morning star +4 οι σκελετοί με 2-hits φεύγουν. Μαζί με 2 ψόφους μάζεψα 25k souls!!!!

O τεράστιος ο τυπάς στη μέση του επιπέδου δεν νιώθει πάντως με soul arrow. Είμαι ένα βήμα πριν το boss και φρουρεί την είσοδο ένας red eye knight αλλά δεν έχω mp αφού σημάδευα σαλάχια. Βρήκα πριν και έναν dual katana σκελετό που φύλαγε ένα crescent falchion +1.... Kαλό όπλο είναι αυτό; Έχει σχετικά χαμηλό physical attck αλλά δίνει τούμπανο magic attck.

Wow, στο δρόμο της επιστροφής μπήκα σε μια πόρτα που ούτε καν την είχα δει και βρήκα ένα regenarator ring για hp over time, αυτά είναι!!

Κι άλλο edit.... Το Crescent Falchion κάνει regen σε HP και MP Πάω να το φουλάρω στα upgrades!!!!!!

Leave a comment:

Working...
X