Ο Αλλάντ ήταν πανεύκολος, έφυγε με δύο χτυπήματα (Firestorm), ούτε πρόλαβα να μάθω πως είχε soulsucker αν και τον είχα δει και πιο πριν ως μπλε φάντασμα. Εν τω μεταξύ ο Biorr εξαφανίστηκε αφού σκότωσα τον βασιλιά αν και δεν είχε πεθάνει...Το πιο δύσκολο μέρος μου φάνηκε να περάσω κάτω από τον δράκο. Αν και τα κατάφερα μια φορά δε μπορώ να πω πως έχω καταλάβει ακριβώς πώς λειτουργεί... Ο Storm King επίσης εύκολος και θα τολμούσα να πω πως τα απλά σαλάχια είναι πιο επικίνδυνα στην αρχή επειδή είναι πολλά μαζί και δε ξέρεις από που θα σου έρθει.
Από optional πράγματα η πιο δύσκολη όλων ήταν η Selen (μαζί με τη Yuria η πιο αγαπημένη μου NPC). Και σε άλλους σκοτώθηκα αλλά με αυτήν είχα απελπιστεί σε κάποια φάση. Είχε και τα κουνούπια να σε χτυπάνε στο άσχετο... Τελικά την έβγαλα με φυσικές επιθέσεις γιατί αν της έκανες μαγεία ούτε πολύ ζημιά έτρωγε και έκανε και Antimagic Field. Φαντάζομαι πως ένας Warrior χαρακτήρας θα την έβγαζε πιο εύκολα. Ο Ντόραν με δυσκόλεψε κάπως αλλά όχι τόσο πολύ κυρίως λόγω των πολλών του ΗΡ. Την πρώτη φορά που πήγα με σκότωσε με το καλημέρα ενώ προσπαθούσα να του μιλήσω. Τελικά ήταν πολύ απλός, με Homing Soul Arrow έτρωγε κοντά 1000 ζημιά, ενώ ήταν δύσκολο να το αποφύγει στο διάδρομο. Πλάκα είχε και με την Μιράλντα. Πάω στο οικοδόμημα που κρύβεται σιγά σιγά (όπως πάντα σε αυτό το παιχνίδι) να δω τι γίνεται και πριν το καταλάβω τρώω την τσεκουριά στο κεφάλι.
Τερμάτισα με τον καλό τερματισμό. Ο κακός το μόνο που δίνει και αξίζει είναι η Red Eye Stone. Ελέω Αγίου Βαλεντίνου κατάφερα και έκανα όλα τα WT events και έχω όλα τα δαχτυλίδια. Ήμουν 84 λβλ.
Πιο αγαπημένος κόσμος ο πρώτος, μετά ο τέταρτος (αν και δε θα με χάλαγε να μην έτρωγα τα δόρατα από το πουθενά...), μετά ο τρίτος, μετά ο δεύτερος και τελευταίος ο πέμπτος.
Μια μικρή παρένθεση αλλά το Nexus είναι το κλουβί με τους τρελούς. Έχουμε και λέμε:
Ένας παπάς που την είδε ιεροεξεταστής και θέλει να καθαρίσει τον κόσμο από τους μάγους.
Μια γυναίκα που γουστάρει τον παπά σε μη υγιή βαθμό.
Ένα γέρο μάγο που σου λέει λίγο πολύ να αφήσεις τον κόσμο να καταστρέφεται για να έχει πρόσβαση στη μαγεία του.
Μια κοπέλα που σου λέει συγγνώμη όταν πας να τη σκοτώσεις επειδή δε μπορεί να πεθάνει.
Ένα emo μπλε φάντασμα που τρελαίνεται.
Έναν τύπο που κοιμάται όπου βρει.
Έναν ψυχάκια έμπορο.
Μια μασκοφόρο τραβεστί που σου λέει να σφάξεις σχεδόν όλους τους παραπάνω.
Συνέχισα και στο καινούργιο παιχνίδι που όντως είναι αρκετά πιο δύσκολο αλλά επειδή ξέρω πλέον τις πίστες είναι αρκετά πιο βατό. Σκοτώθηκα από πτώση στον πρώτο κόσμο ενώ προσπαθούσα να πάρω τα πράγματα από το σπιτάκι της Μιράλντα, κατά τα άλλα όλα τα υπόλοιπα τα πέρασα με σχετική άνεση. Ο Φάλαγγας έπεσε με ένα μόνο χτύπημα από το firestorm.
Πέρασα και τον Adjucitator (4-1) για να ελευθερώσω τον Urbain και να έχω το farming spot έτοιμο όποτε χρειαστεί. Πάντως χαλαρά οι πιο επικίνδυνοι εχθροί για μένα είναι οι ασημένιοι σκελετοί. Είναι απίστευτα γρήγοροι και τρως ζημιά και με το που πέφτουν πάνω σου. Τώρα ξεκίνησα και την τρίτη όπου και νίκησα το Fool's Idol. Με το Miracle Anti-Magic Field το Tower of Latria γίνεται πανεύκολο αφού οι καλαμαράδες δε μπορούν να κάνουν ξόρκια όταν είναι κοντά σου. Το δοκίμασα στο Fool's Idol αλλά δυστυχώς δε δουλεύει το ίδιο καλά γιατί αν είναι εκτός range AntiMagic Field μπορεί να σου ρίξει ξόρκια. Την έβγαλα με τον κλασικό τρόπο του κρύβομαι και ρίχνω. Για κάποιον melee χαρακτήρα με καλή άμυνα δεν είναι καθόλου κακή ιδέα πάντως (εγώ δε μπορούσα να κάνω λάθη, άπαξ και μου έριχνε ξόρκι πέθαινα). Η γενική δυσκολία είναι σχετικά αυξημένη αφού πλέον ακόμα και μερικά Dreglings με σκοτώνουν με 1-hit kill αν δε φοράω το Cling Ring (και εξάλλου σχεδόν οι πάντες μπορούν να μου σπάσουν την άμυνα με την ασπίδα με ένα χτύπημα). Περίμενα πάντως κατακόρυφη αύξηση στις ψυχές που παίρνεις, κάτι που δεν έγινε δυστυχώς... Τώρα είναι 90-91 λβλ.Ξεκίνησα και καινούργιο παιχνίδι με άλλο χαρακτήρα για πλάκα και κατάφερα και έβγαλα τον Vanguard της εισαγωγής.
Μάλλον τώρα θα το πάω πιο ήρεμα.
. Ρίξε μία ματιά και στον guide που έγραψα για τα tendencies, να μπεις λίγο στο κλίμα.
) Μετά από αυτό έγινα άνθρωπος αλλά όχι για πολύ αφού προχώρησα λίγο παρακάτω για να δω τι παίζει και κάτι λυκάκια με σκότωσαν (δεν έβλεπα και τι μου γινόταν μέσα στα σκοτάδια). Δε με νοιάζει και πολύ τώρα βέβαια αφού δεν είχα μαζέψει αρκετές ψυχές και προχώρησα πιο πολύ για την πλάκα.
Leave a comment: