Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• enwsiths
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Επί 5 σελίδες έχουμε αναλύσει τα πάντα και ρωτάς κάτι τέτοιο :xp: . Ααααααχ πώς φαίνεται ότι δεν παρακολούθησες καθόλου το θέμα .

Τέλος πάντων, υπάρχουν πολύ καλά σημεία για leveling στο offline παιχνίδι.
    3ereis gt rwtaw evans...gt parakolou8ousa to thread alla to parathsa sto shmeio pou eipes oti 3enerwses gt to online level up htan quicker kai easier apo to offline....esy telika offline ekanes mono?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Επί 5 σελίδες έχουμε αναλύσει τα πάντα και ρωτάς κάτι τέτοιο :xp: . Ααααααχ πώς φαίνεται ότι δεν παρακολούθησες καθόλου το θέμα .

Τέλος πάντων, υπάρχουν πολύ καλά σημεία για leveling στο offline παιχνίδι.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Originally posted by songoku View Post
    LoL, ετσι ακριβως ειναι, btw και εγω dark silver shield ειχα στη μαχη. Στο net υπαρχουν πολλες στρατηγικες με βαση το backstab απ'οτι ειχα δει και εγω (μαλιστα προτεινουν να τον βαλεις να σε ακολουθησει και εξω απο το σπιτακι που το κανει ακομα πιο ευκολο -δεν θυμαμαι γιατι- ) και μια με το poison cloud. Πιθανοτατα να δοκιμασω και αυτη στο μελλον για να δω πως θα παει ;).
    epai3es ka8olou online gia leveling up , h mono offline?rwtaw gt skeftomai na to arxisw an den thn palevei offline gia level up estw kai as einai dyskolo...sixainomai opoiodhpote kai otidhpote online se games ektos smtonline kai ffxi.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    LoL, ετσι ακριβως ειναι, btw και εγω dark silver shield ειχα στη μαχη. Στο net υπαρχουν πολλες στρατηγικες με βαση το backstab απ'οτι ειχα δει και εγω (μαλιστα προτεινουν να τον βαλεις να σε ακολουθησει και εξω απο το σπιτακι που το κανει ακομα πιο ευκολο -δεν θυμαμαι γιατι- ) και μια με το poison cloud. Πιθανοτατα να δοκιμασω και αυτη στο μελλον για να δω πως θα παει ;).

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αυτή τη στρατιγική τη διάβασα κάπου, αλλά δε θέλησα να την εφαρμόσω. Τελικά μάλλον έπρεπε να το κάνω . Όταν φτάσω ξανά στο σημείο που τον βρίσκεις, έτσι θα τον ταπεινώσω (τόσες φορές με ταπείνωσε αυτός). Εγώ με την Dark Silver Shield είχα 100/100 protection στα χτυπήματά του, οπότε όσο κρατούσε το σπαθί του με το ένα χέρι, τον πολεμούσα άνετα. Όταν το κρατούσε και με τα δύο, μου έσπαγε με τη μία την άμυνα (έπεφτε όλο το stamina) και εκεί τα έβρισκα δύσκολα. Άντεχα κι εγώ ένα χτύπημα, οπότε δεν την πάλεψα με τίποτα. Δε βαριέσαι, θα έρθει και αυτουνού η ώρα του. Ακόμα θυμάμαι το backstab που μου έχωσε κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κρατήθηκα και δεν έσπασα dual shock 3 + ps3 + monitor :xp: .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    LOL, παντως προσωπικα με επιασε μια απογοητευση γιατι ειχα το strength στο 30 μετα απο κοπο και το ειδα να πηγαινει 29 ετσι για πλακα . Ναι η τελικη μαχη ειναι η καλυτερη ολων και οτι ακριβως επρεπε για ενα ιδανικο τελος...εχοντας το dodge σε καποιες φασεις νομιζα οτι επαιζα boss απο το devil may cry . Επιπλεον ακριβως τη στιγμη που εχεις φτασει στο σημειο να μη νοιαζεσαι πια αν θα χασεις, σου βαζει το soul sucker και σε επαναφερει στα επιπεδα αγχους που ειχες οταν ξεκινουσες το παιχνιδι.

Κοιτα ο Doran ειναι οντως πολυ δυσκολος αν τον πολεμησεις στα ισα (ακομα και σε level 90 που ειχα, ημουν σχεδον one hit kill). Μεχρι το demonbrand τον πας ανετα αλλα μετα δεν... Τωρα τι εκανα εγω: Ειχα στον εξοπλισμο thief ring, dragon bone smasher και light εξοπλισμο (shaman) γιατι ουτως ή αλλως αμα με πετυχαινε ημουν dead. Η τακτικη ηταν,αρχικα ενα hit με το dbs που μου εδινε λιγο χρονο (knock down effect), τρεξιμο μακρια ωστε να με ακολουθησει μεχρι ενα σημειο και την ωρα που γυριζει την πλατη του (το κανει με το που μπαινεις στο μικρο οικοδομημα επειδη δεν σε βλεπει πια -thief ring-) τρεξιμο προς το μερος του και backstab. 6 φορες αυτη η ακολουθια και τελος (δεν υπαρχει περιπτωση να σε καταλαβει ακομα και αν εισαι κοντα του). Η φαση ειναι οτι μου βγηκε τυχαια ολο το σκηνικο επειδη φοβομουν την face to face μαχη και ετσι παρατηρησα την ακολουθια των κινησεων του.

Στο τελος εκανα good ending (αν και με ετρωγε το χερι μου )...Σιγουρα θα υπαρξει παντως ng+, το μονο που φοβαμαι ειναι μη χασω τις 200k souls που μου εμειναν μετα τον τερματισμο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πώς στο διάολο τον σκότωσες τον Doran ; Εμένα μου έσπασε τα νεύρα. Πάντα έχανα όταν σήκωνε το σπαθί του και με τα δύο χέρια. Τέλος πάντων, μπράβο που το τελείωσες. Εγώ έχασα 4 soul levels από τον τελικό. Το αστείο μάλιστα είναι ότι είχα πάει πριν καν τελειώσω το 4-2, 4-3, και όλο το 5 και έχασα άλλα 6 levels τότε . Δε βαριέσαι, αυτά μαζεύονται εύκολα. Αλήθεια επέλεξες το καλό τέλος ή το κακό; Με το κακό κερδίζεις περισσότερα πράγματα, εγώ στο δεύτερο game cycle θα πάω για τον κακό τερματισμό.

Εγώ γενικά με εξοπλισμό του Yurt ήμουν και με την Dark Silver Shield +5 (5 colorless demon souls έφαγα αλλά μετράει άσχημα). Από σπαθί είχα το Pureblood Sword. Με dodge γίνεται πολύ επική η μάχη με τον τελικό, παίζεις πολύ ωραία. Πιστεύω ότι ήταν και η καλύτερη μάχη με boss σε όλο το παιχνίδι (η καλύτερη για το τέλος, πόσο τέλειο :xp: ). Δεν υπήρχαν υπερβολικές κινήσεις τύπου one-hit kill, μπορούσες να τις αποφύγεις με προσοχή, ενώ μπορούσες να επιστρατεύσεις διάφορες στρατηγικές.

Άντε καιρός για Valkyria Chronicles τώρα .

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελος...Φανταστικο μεχρι τον επιλογο του, μπαινει αξια μεσα στα καλυτερα παιχνιδια της δεκαετιας... Πραγματικα δεν ηθελα να τελειωσει και τωρα που εγινε αισθανομαι καπως περιεργα... Σκεπτομαι να γραψω ενα κειμενο με σχολιασμο στο μελλον που θα αφορα κυριως το setting και τις διαφορες οπτικες για το τι τελικα συμβαινει, θεματα για τα οποια δεν εχουμε μιλησει πολυ.

Ο Doran επεσε στη 2η προσπαθια και το τελικο Βoss ηθελε γερα νευρα. Μου εφαγε 2 soul levels και γενικα ημουν κοντα στο να τρελαθω. Την τριτη φορα μπηκα σε body form, αρκετα πιο ψυχραιμος, με τη light εκδοχη μου για καλο roll και τελικα μετα απο μια πολυ ωραια μαχη, εκεινος επεσε ηρωικα. LoL στο σκηνικο οπου λογω του body form που ειχα στην 1-4, καθως πηγαινα αποφασισμενος για τη νικη , εκανε invade ενας τυπος για να με σκοτωσει...εβγαλα ολη μου την οργη πανω του και τελικα (εστω και στον τερματισμο:phil καταφερα το pure white CT . Το τελικο built ειχε λιγο απ'ολα με εμφαση στα strength, vitality και endurance, το soul level αγγιξε το 92 ενω στον εξοπλισμο ειχα κομματια απο τις πανοπλιες του Yurt και του Garl Vinland (τις επομενες μερες θα γραψω αναλυτικα τα stats και θα βαλω και photo του χαρακτηρα).

Ενα μεγαλο μπραβο σε evans και burai γιατι τα posts που εχουν κανει βοηθουν απιστευτα, γενικα το συγκεκριμενο topic ειναι μικρος θησαυρος...απο τη μια τα πολυ καλα κειμενα των παιδιων, απο την αλλη η εκτενης αναφορα στα γεγονοτα του υπεροχου αυτου παιχνιδιου που ειναι ικανη να οδηγησει πολυ κοσμο στο να ασχοληθει μαζι του.

Straier καλη αρχη, δυνατα με τσαμπουκα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν παίζει να με είδες να παίζω τέτοια ώρα. Κάτι δεν είδες καλά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπαίνει και ο straier . Σε είδα χτες να παίζεις, 12 η ώρα το βράδυ (ώρα Ελλάδος πάντα). Ναι, αναγκαστικά πεθαίνεις σε εκείνο το σημείο. Κρίμα ξε-κρίμα, συνήθισε το, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θα παίζεις ως φάντασμα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν κρατήθηκα και το δοκίμασα χθες κατευθείαν. Προς το παρόν δεν έχω ενθουσιαστεί (δε μου αρέσει το WRPG look που έχει) αλλά επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια όπου θα δω και καλύτερα πως τα πάει σε θέμα ατμόσφαιρας. Μάλλον θα το ξεκινήσω από την αρχή γιατί έκανα επίθεση σε NPCs και τώρα δε θέλουν να το συζητήσουμε (δεν περίμενα πως θα πείραζε μέσα στο Νέξους). Επίσης με το που πήγα στον πρώτο αρχηγό στο τέλος του Tutorial πέθανα με ένα χτύπημα (είπα να κάνω block αλλά μάλλον δε δούλεψε ). Να φανταστώ πως ήταν φυσιολογικό να πεθάνω έτσι;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δυνατά το πας, μπράβο. Εγώ δυστυχώς δεν το ξανάβαλα, αν και το είπα πολλές φορές. Καταπιάστηκα με άλλα παιχνίδια (και γενικότερα άλλα πράγματα). Κάποια στιγμή ελπίζω να ξαναμπώ στον κόσμο του.

Τα γεγονότα στο 5-3 ήταν όντως φοβερά, ο Garl Vinland όμως ταπεινώθηκε άσχημα . Εγώ την Selen την έβγαλα πολύ δύσκολα, κουράστηκα πάρα πολύ για να την καταφέρω. Το όπλο που άφησε όμως είναι έπος, για ένα dexterity build είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Σου χρωστάω και ένα Post με τον εξοπλισμό μου, θα προσπαθήσω να μην το ξεχάσω . Τον Doran τον παράτησα πάντως, πολύ σπαστική μάχη και ήθελα πραγματικά πολύ να δω το τέλος. Respect για το dragon bone smasher, εγώ 26 strength το έφτασα (γενικά το build μου ήταν το κλασικό "λίγο από όλα").

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Back online once again. Τελος ολα τα pure white και pure black world tendency events. Πραγματικα απιστευτη διαδικασια με φοβερες μαχες... τελικα η πιο κορυφαία ηταν αυτη με τη selen vinland. Η poison lake απο τη μια, ο φοβος για να προλάβεις το επερχομενο heal απο την αλλη, ανεβαζαν την αδρεναλινη στα υψη. Μετα απο διαφορες τακτικες (αναγκάστηκα να ανεβασω τα stats για να μπορω να κρατησω το white bow), η νικη ηρθε με το dragon bone smasher. Την εσπρωξα προς τη μεριά των βραχων οπου δεν ειχε σημασια αν εκανε roll και την εκανα κομμάτια. Επιπλεον παρ'οτι μισουσα ολο το 5ο level τελικα κατεληξε να ειναι το αγαπημενο μου εξαιτιας της αυρας που δημιουργουσε το τελικο αμφιλεγόμενο boss. Evans, ποσο επικη ηταν ρε συ η μαχη με την Maiden Astraea...

Go forth, Garl Vinland. May you be unharmed.
    Leave us, slayer of Demons. This is a sanctuary for the lost and the wretched.
    There is nothing here for you to pillage or plunder.

Please, leave quietly.

Και ταυτοχρονα να εχεις ακουσει τι εχει πει η selen και να παρατηρεις τις αντιδρασεις τους κατα τη διαρκεια της μαχης...επος.

Πλεον μενει μονο ο Doran και η 1-4. Τα character tendency μαλλον θα τα αφησω γιατι τα σκατωσα μεν με τον ostrava και ταυτοχρονα επειδη στη μαχη με τη Miralda ειχα το makoto, τελικα πεθανε απο bleeding και δε μου εδωσε ποντους στο CT. Κριμα γιατι θα αποκτουσα ολα τα rings...

Soul Level 86 (αισθανομαι σαν μικρος superman ), γυρω στις 60 ωρες και λογικα το επομενο post θα ειναι το τελευταιο...Final preparations.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Συνεχιζοντας , τελειωσα τελικα τις 1-3, 3-2, 4-1, 4-2 και 5-1. Ο Maneater μου εβγαλε καπως την πιστη μεχρι να τον σκοτωσω, κατι αντιστοιχο με αυτο που ειχα παθει στον flamelurker, αλλα εν τελει με λιγη υπομονη επεσε και αυτος ηρωικα. Απο τα υπολοιπα boss πιο ευκολα βγηκε ο penetrator (μετα απο 10 χτυπηματα περιπου) αλλα πρεπει να επαιξε ρολο οτι μαλλον ημουν πολυ δυνατος τη στιγμη που τον πολεμησα (72 level). Το μονο μου αγχος ηταν οτι στη μαχη βρισκοταν και ο biorr που δεν ηθελα να πεθανει ως αλλος Ostrava, αλλα τελικα αποδειχθηκε πολυ πιο αξιοπιστος. Επιπλεον στον εξοπλισμο ειχα το makoto απο τα PW WT events του 4ου επιπεδου που ανεβαζει το attack στο 210! Το μονο αρνητικο ειναι το μονιμο bleeding που εχεις οταν εισαι εξοπλισμενος με αυτο το σπαθι αλλα απο την αλλη με ενα regenarator ring τα πραγματα επιστρεφουν στο φυσιολογικο.

Γενικα σε ολο αυτο το διαστημα εφαγα αρκετο ownage, με εσφαξαν 2 black phantoms (βασικα οταν εχεις εξοπλισμενο το makoto η στρατηγικη που περιεγραψα πιο πανω δεν εφαρμοζεται πολυ απλα επειδη το bleeding κανει ορατη τη μπαρα ζωης σου στον αντιπαλο και χανεις ολα τα πλεονεκτηματα απο τα rings και miracles) και παραλληλα ο flamelurker πηρε την εκδικηση του μετα απο 25 multi sessions και σε level 70 οταν καποιος με καλεσε σε new game+...lol ειναι σαν να εχεις κανει μηδενικη προοδο.

Πλεον μου μενουν η 5-2 και τα τελικα boss απο καθε κοσμο (εκτος του 2ου). Λεω να τελειωσω την 5-2 και να αρχισω σιγα σιγα τα PB WT events. Τον Doran θα τον αφησω μαλλον για το τελος (ειναι πολυ δυσκολος ?).

50+ ωρες, soul level 73 and going ;).

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Game of the Year απο το Gamespot, αυτο το game και το LBP ειναι οι λογοι που θελω ενα PS3.

Leave a comment:

Working...
X