Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Στην πορεία που είμαι καθάρισα τον 2ο κόσμο με τον Dragon God νεκρό(Αν υπάρχει κι άλλος κόσμος, πείτε μου).

Τώρα είμαι 52 επίπεδο και από μεγάλη μου τύχη νίκησα τον Penetrator με την βοήθεια κάποιου "αγνώστου" που χρησιμοποίησε το Fireball απάνω του, χωρίς να κάνω τίποτα εγώ.
    Η αστεία υπόθεση ήταν ότι μου κάνανε ντου 3 αδύνατα Red Phantoms και τα διέλυσα και τα 3.

Φρόντισα όμως να αναβαθμίσω τον χαρακτήρα και τα συναφή για να δυναμώσω, γιατί βλέπω έχω κι άλλο έπος να δω στο Κάστρο της Βολετάριας. Το Κάστρο της Βολετάριας είναι το καλύτερο farming μέρος για να μαζέψω όσο πιο πολλές ψυχές μπορώ.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Παιδιά, καθώς άρχισα το Demon's Souls, κατάλαβα προς τι ο βαθμός δυσκολίας. Κάποιοι δαίμονες στην αρχή είναι λίγο overpowered με αποτέλεσμα να πεθαίνεις συχνά.

Ως ξιφομάχος, άρχισα με Knight. Τον έχω αναβαθμίσει ως Soul Level 12.Νίκησα το 1ο boss, την γλίτσα Phalanx. Αναβάθμισα αρκετά όχι μόνο τα όπλα, αλλά και τις ασπίδες. Έχω και κάποιες απορίες, καθώς ζητάω και λίγα tips απ'εσάς.

Όταν προσπάθησα να βάλω πιο δυνατή ασπίδα, μου έβγαλε ότι δεν έχω αρκετή δύναμη για να το κουβαλάω. Ως εδώ κατανοητό. Τι εννοεί όμως με το skill? Δεν βλέπω να υπάρχει μέσα και κάποιο είδος λίστας απαιτήσεως.

Είδα ότι το επόμενο αφεντικό είναι ένας τιτάνας Ιππότης με πανοπλία και φαντάζομαι πρέπει να αναβαθμίσω λίγο ακόμα τον χαρακτήρα μου και περισσότερο το Mail Rapier.

Επίσης αγόρασα και κάποια μαγικά, αλλά δεν υπάρχει κάποιο πλήκτρο για να τα χρησιμοποιήσω. Τι παίζει εδώ?

Ακόμα αρνητικό, τι στα διαλά γίνεται με το merchandise? Μπορώ να αγοράσω, αλλά ΔΕΝ μπορώ να πουλήσω! Αυτό ήταν μεγάλο fail και υπάρχουν όπλα που καθαρά είναι για πούλημα!

Leave a comment:

• straier
    replied
    Γιατί δε μπορεί με Firestorm; Ίσως είναι και καλύτερο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    καλα εκανε και πηρε god's wrath να τρωει και τα gecko εκει που ειναι μαζεμενα ολα μαζι στο 2-2

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τώρα προσπαθώ να ολοκληρώσω όλα τα events στον πέμπτο κόσμο αλλά δυσκολεύομαι λόγω των black phantom depraved.Πολύ δύσκολα και ο βάλτος δεν αφήνει περιθωρια για ελιγμούς.
    Η Selene είναι το δυσκολότερο black phantom, ειδικά για μάγο. Ξέχνα τα μαγικά ή τα Crescent όπλα και πιάσε κάποιο όπλο με fire attribute (dragon-κάτι) 2-handed. Το όπλο που έχει αγνοεί τις ασπίδες.
    Από ξόρκια χρησιμοποιώ εκείνο το μπλε που είναι σαν ακόντιο και διαπερνά τους εχθρούς,το fire spray,warding,gods wrath.
    Fire spray for the win! Για ανθρώπινους εχθρούς δοκίμασε και το Homing Soul Arrow, φοβερή ζημιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες God's Wrath αντί για Firestorm πάντως.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    (Τώρα είδα το ποστ σου)

Χαχα,όντως γλυκάθηκα από τα πολλα xp που σου δίνουν στο 4-2 και το παρακανα λίγο.

Στον maneater δεν ήμουνα τόσο υψηλό λεβελ πάντως,ήμουν γύρω στο 80.

Από ξόρκια χρησιμοποιώ εκείνο το μπλε που είναι σαν ακόντιο και διαπερνά τους εχθρούς,το fire spray,warding,gods wrath.

Ο μάγος φοβερή κλάση πάντως και πολύ πιο ωραίο gameplay κατά την γνώμη μου από τον fighter.

Τώρα προσπαθώ να ολοκληρώσω όλα τα events στον πέμπτο κόσμο αλλά δυσκολεύομαι λόγω των black phantom depraved.Πολύ δύσκολα και ο βάλτος δεν αφήνει περιθωρια για ελιγμούς.

Αν ψηθεί κανείς πάντως για ανταλλαγές,το soul level μου είναι 116.Χρειαζομαι ένα pure darkmoonstone και ένα pure bladestone.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγώ έχω όπλα από pure bladestone και darkmoonstone (sharp spiked shield και crescent uchitanga-το καλύτερο darkmoonstone όπλο) αλλά είμαι αρκετά μεγαλύτερο level από σένα οπότε δε γίνεται αν ανταλλάξουμε. Ρώτα σε κάνα gamefaqs.
    Καλά ρε τι level είναι αυτό για πρώτο playthrough; Λογικό να μη σε δυσκόλεψε ο Maneater.
    Χαίρομαι που και κάποιος άλλος εκτός από μένα παίζει ως μάγος. Ποιο είναι το βασικό σου ξόρκι;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θυμαμαι οτι εχω σιγουρα 2-3 bladestone αλλα δεν θυμαμαι τι lvl θα τσεκαρω να σου πω

ποιο trapezoedron? 0,5% chance εχει το pure bladestone

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Έπειτα από ένα διάλλειμα ξαναπιασα το demons.

Kαταγραφής προόδου συνέχεια...Έβγαλα όλα τα βασικά bosses και από arcdemons τους stormruler,dragon god και old monk.Οι πρώτοι 2 βατοί ενώ ο τρίτος μου φάνηκε εύκολος για κάποιον λόγο.Τον νίκησα χρησιμοποιώντας κυρίως melee επιθέσεις.

Σε γενικές γραμμές έριξα κάμποσο grinding,να ναι καλά το 4-2 σε pure black wd σε συνδιασμό με ring of avarice και silver gauntlets.Soul level 116 λοιπόν δίνοντας έμφαση κυρίως σε intelligence,magic και vitality.

Τα τελευταία bosses μου φάνηκαν σχετικά εύκολα,μέχρι και τον maneater έβγαλα με την πρώτη.Τα ευκολότερα όλων πάντως ήταν αυτά του πέμπτου κόσμου,πραγματικά πανεύκολα.Το πρώτο βγήκε με βέλη από μακριά ενώ το δεύτερο με τρέξιμο γύρω από αυτό και fire spray.

Το valley of defilement πανεύκολο από άποψη εχθρών (με εξαίρεση τους τεράστιους depraved και το black phantom με το χασαπομάχαιρο)αλλά εφιαλτικό όσον αφορά την περιήγηση.Ο βάλτους στο 5-2 είναι εύκολα η πιο σπαστική περιοχή του παιχνιδιού.

Το crescent falchion είναι καταπληκτικό όπλο για mage build καθώς το attack του αυξάνεται όσο ανεβαίνει το magic.Με 50 magic έχω 320 attack power.

Τώρα ασχολούμαι με pure black/white events και θα πάω για το τέλος.

Παιδιά αν κάποιος έχει pure darkmoonstone και pure bladestone για ανταλλαγή θα του ήμουν ευγνώμων,έψαξα τα drop rates τους στο ιντερνετ και είναι τραγικά,μιλάμε για trapezoedron φάση.Αν ψηθεί κανείς για τράμπα πείτε το να το κανονίσουμε,το soul level μου είναι περίπου 116.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Οι εχθροί πλέον είναι πολύ πιο δύσκολοι στο 2ο playthrough (αν και το παιχνίδι πιο εύκολο γιατί ξέρεις τι σου γίνεται). Αυτό για το tendency δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να αρχίσεις να σκοτώνεις χαρακτήρες ή να μπαίνεις ως μαύρο φάντασμα και να σκοτώνεις κόσμο (δε ξέρω πόσο ζωντανό είναι το online πλέον).
    Γράψε και 2 λόγια στο αντίστοιχο θέμα.

Leave a comment:

• Naked Snake
    replied
    Μόλις τελειώσα το Demon's Souls.Κολοσσιαίο παιχνίδι απ'όλες τις απόψεις.Βέβαια όταν είδα ότι κάνεις reboot μετά το edning κόπηκα μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να τραβήξω όλον τον Γολγοθά απο την αρχή.Σκέφτομαι μήπως κάνω κάνα demek playthrough μόνο και μόνο για να αποκτήσω tendency πιο μαύρο και απο την ψυχή του Σατανά.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εδώ έχω μια ερώτηση.Αφού βγάλω το 4-2 οι χάροι θα κάνουν respawn;Αν ναι,τότε η περιοχή προσφέρεται για τρελό grinding,ο χάρος + οι άνθρωποι σκιά δίνουν τρελά souls.
    Σώπα. Το καλύτερο grinding spot στο παιχνίδι (για αρχή τουλάχιστον).
    Eπίσης,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως λειτουργεί το bonus σε στατιστικά που έχουν κάποια όπλα.Πχ το crescent falchion που έχω δίνει μπονους στο magic.Αυτό τι σημαίνει;Ότι τα μαγικά μου γίνονται πιο ισχυρά;Ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά.
    Όχι, σημαίνει πως το Magic Stat σου επηρεάζει τη δύναμη του όπλου (συγκεκριμένα το Magic Attack του όπλου).

To Kris Blade αυξάνει τη δύναμη των μαγικών σου (όταν το κρατάς στο δεύτερο χέρι).
    Άντε φτάνεις και στον Maneater σιγά σιγά.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    (Κλασσικά,καθυστερημένη απάντηση)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Ήσασταν πολύ κατατοπιστικοί.

Τελικά κατέληξα σε sticky bow και αποφάσισα να αναβαθμίσω και το crescent falchion γιατί παίζω με μάγο χαρακτήρα και δίνει τρελό μπονους στο magic.

Έβγαλα και το 3-1.Ως τώρα η αγαπημένη μου πίστα στο παιχνίδι.Προκλητικοί εχθροί,φοβερή horror ατμόσφαιρα(όταν ακουγα το τραγούδι μοιρολόι της πρώην αριστοκράτισσας τα κανα πάνω μου)μεγάλη σε διάρκεια,πολλή εξερεύνηση και το κερασάκι στην τούρτα το boss.Πέραν από το ότι μου άρεσε σαν μάχη μου άρεσε και το τι πρέπει να κάνεις για να το νικήσεις οριστικά.

Έσωσα και τον Freke και γούσταρα απίστευτα,επιτέλους άρχισα να παίρνω ισχυρά ξόρκια.Όλοι οι πόντοι που έβαλα στο magic αποδίδουν καρπούς επιτέλους.

Προχώρησα λίγο και στο 4-2,σκότωσα τον πρώτο χάρο και έσωσα και τον saint urbain.Τώρα έχω πρόσβαση ΚΑΙ σε ισχυρά miracles,αυτά είναι!

Εδώ έχω μια ερώτηση.Αφού βγάλω το 4-2 οι χάροι θα κάνουν respawn;Αν ναι,τότε η περιοχή προσφέρεται για τρελό grinding,ο χάρος + οι άνθρωποι σκιά δίνουν τρελά souls.

Eπίσης,δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει πως λειτουργεί το bonus σε στατιστικά που έχουν κάποια όπλα.Πχ το crescent falchion που έχω δίνει μπονους στο magic.Αυτό τι σημαίνει;Ότι τα μαγικά μου γίνονται πιο ισχυρά;Ρωτάω γιατί δεν καταλαβαίνω κάποια διαφορά.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αυτό που είπε ο Vaynard. Δεν υπάρχει καλύτερο όπλο. Τα πάντα εξαρτώνται από τα στατιστικά σου.
    Τα σαυράκια καλό είναι να τα αποφεύγεις γενικά αν μπορείς ειδικά αυτά στο τέλος κάθε κόσμου. Για να πάρεις τις καλές πέτρες βοηθάει να έχεις PBWT. Αν βέβαια πας κοντά τους αναγκαστικά καλύτερα να τα σκοτώσεις.
    Την 4-1 πέρνα την για να ξεκλειδώσεις το πιο καλό/βατό farming spot. Ο 3ος ήταν ο κόσμος που πήγα μετά τον 1ο σε μικρότερο επίπεδο από εσένα οπότε μπορείς και συ. Είναι όντως δύσκολος βέβαια και η 3-2 έχει ένα από τα δυσκολότερα bosses. Για κάποιο λόγο μου φαίνεται πως ο 3ος κόσμος είναι το άντρο της μαγείας.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    το sticky (ή viscous) compound longbow +5 ειναι το καλυτερο τοξο στο παιχνιδι γιατι πολυ απλα εκτος απο τα παρα πολυ καλα στατιστικα που εχει το compound longbow απο μονο του το sticky prefix του δινει και S rank στο modifier του dexterity οποτε ειναι mandatory για dex builds απο εκει και περα αν δεν πας για dex heavy build το lava bow η ακομα και το white για καποια αλλα builds ειναι πολυ καλα τσεκαρε και εδω για λεπτομεριες http://demonssouls.wikidot.com/bow

Leave a comment:

Working...
X