Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Κάθε φορά που ανεβάζεις ένα stat ανεβάζεις και ένα soul lvl- ουσιαστικά το lvl του χαρακτήρα σου είναι.
-
Ωραίος thanx για το tip
Α και κάτι άλλο. Για να ανέβει το Soul Level χρειάζεται να μαζέψω ένα συγκεκριμένο αριθμό από souls; Aκόμα 4 είμαι (παίζω μια Temple Knight).
Leave a comment:
-
Προς το παρόν καλό είναι όποτε πηγαίνεις στο Nexus να ξοδεύεις όσα περισσότερα souls μπορείς, εννοείται πρώτα για αναβάθμιση. Από εκεί και πέρα κάνε farm souls για να ανεβείς καποια lvls και τσέκαρε τα παλιότερα posts στο thread. Στην αρχή χρειάζεται αρκετή υπομονή αλλά σιγά σιγά θα μπεις στο κλίμα του παιχνιδιού και θα σου φαίνονται όλα απλά.
Ξόδεψε σε αυτή τη φάση όλα τα souls γιατί αν χάσεις σε επόμενη πίστα μπορεί να δυσκολεύεσαι να τα πάρεις πίσω. Δε βοηθά σε πρώτο στάδιο η λογική να κρατάς souls.;)
Leave a comment:
-
Ερώτηση: Έχω αυτή τη στιγμή 10.000 souls και βρίσκομαι στο Nexus αφού σκότωσα το πρώτο boss. Μετά το μπλα μπλα με την Maiden in Black, μου δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσω τα stats μου. Αξίζει να χαλάσω και τα 10k εκεί ή να τα φυλάξω;
Leave a comment:
-
Τελικά τον έτρεξα τον black knight και κατάφερα να του ξεφύγω. Πήρα πίσω τα souls, έκανα use ένα key που πήρα νωρίτερα και μπήκα στη πόρτα. Ένας τύπος εκεί μου λέει "show me your strength" μου δίνει μια και νέκρα...... Να δω τώρα πως θα πάρω τα souls πίσω.....
Leave a comment:
-
Κοίτα, δε βρίσκεις τίποτα πέραν της γέφυρας πλην μίας κλειδωμένης πόρτας, οπότε τράβα από εκεί που πάει κανονικά και άσε τον red-eyes knight στην ησυχία του. Το μόνο που έχεις να κερδίσεις είναι 2k souls που κατά τη γνώμη μου δεν αξίζουν.
Επίσης, επειδή δε νομίζω να έχεις την deluxe edition με το guide του παιχνιδιού, μπες στον κόπο να διαβάσεις το post μου για World Tendency και Character Tendency ώστε να μπεις λίγο στο κλίμα του παιχνιδιού. Καλό είναι να εναρμονιστείς με το πλήθος των μηχανισμών από νωρίς για να μη σου πεθάνει κανένας low life NPC (ένας είναι μόνο, ο Ostrava
) και μετά ψάχνεσαι.
Και επίσης να δίνεις feedback στο λαό
.
edit: Ορίστε και το post που έλεγα:
Leave a comment:
-
Α ρε τα ζήσαμε κι εμείς αυτά, ξυπνάς αναμνήσεις :xp: .
Soul Arrow ή απλά φύγε
.
Leave a comment:
-
Με έχει πετσώσει ένας black knight με το spear σε μια γέφυρα στο πρώτο επίπεδο. 2 hit με έχει!
Leave a comment:
-
Dope τα πράγματα είναι απλά στο DS: ψοφάς αβέρτα, ρίχνεις άπειρα βρισίδια, αναθεματίζεις Θεούς και Δαίμονες, καταργιέσαι το μέτριο χειρισμό και τη μέτρια γεωμετρία, ξεσπάς σε γραφεία, χειριστήρια και τοίχους και άλλα πολλά. Το θέμα είναι ότι μετά από όλα αυτά, ΚΑΘΕ φορά θα λες πόσο άπειρα τέλειο είναι το παιχνίδι που παίζεις
.
Έχουμε να ανταλλάξουμε απόψεις για επικούς θανάτους... Α ρε πόσο μπροστά είναι αυτό το game.
Είχα δώσει και μία συμβουλή λίγες σελίδες πριν στον nooto: να ξεσπάς στο θρανίο, αποδίδει και ζει το dual shock.
Επίσης ρίξε μία ματιά σε ένα γιγάντιο κατεβατό - guide που έγραψα λίγες σελίδες πριν για το World Tendency - Character Tendency. Επικά πράματα.
Leave a comment:
-
Royalty είναι όντως η καλύτερη κλάση (ειδικά αν θες να νικήσεις το boss της εισαγωγής) αλλά καλύτερα που έκανες ότι χαρακτήρα ήθελες. Ότι κατεύθυνση και να πάρεις με τα στατιστικά σου πάντως κάνει για solo, μη σκας (εκτός αν ανεβάσεις μόνο το luck
).
Για να γυρίσεις στο Nexus απλά πηγαίνεις στις Archstone και κλικάρεις πάνω τους. Μετά θα πάρεις και αντικείμενα και μαγικά που θα μπορείς να χρησιμοποιείς οπουδήποτε θες αλλά προς στο παρόν μόνο στην αρχή κάθε υποπίστας με τις archstones.
Leave a comment:
-
H class καθορίζει τα πολύ αρχικά στατιστικά σου και τον εξοπλισμό σου, μην κολλάς εκεί. Η καλύτερη class για να ξεκινήσεις ΙΜΟ είναι ο Royal, αλλά όπως προείπα, μην κολλάς απλά.
Όταν προχωρήσεις λίγο το παιχνίδι θα σου δοθεί απάντηση και στο άλλο σου ερώτημα. Προς το παρόν απλά δεν μπορείς να γυρίσεις αν δεν είσαι σε ένα archstone. Αργότερα παίρνεις αντικείμενα και μαγικά που σε βοηθάνε να επιστρέψεις στο nexus.
Ξεκίνησες μέγιστο παιχνίδι, απόλαυσέ το.
Leave a comment:
-
O thief λέει τίποτα ή να αλλάξω class τώρα που 'ναι νωρίς;
Α και πως γυρνάω πίσω στο Nexus ενώ είμαι μέσα σε κάποιο επίπεδο χωρίς να χάσω εννοείται τα souls. Eπειδή co-op δεν το κόβω να παίζω, αν και θα πρέπει να λέει άσχημα, υπάρχει πρόταση για καλή solo class?
Leave a comment:
Leave a comment: