Announcement
Collapse
No announcement yet.
Demon's Souls
Collapse
X
-
Thief ring και τέλος η βρωμόπιστα.Ο Old Hero έπεσε με τη μία.Πολύ δυνατός αλλά οκ ευτυχώς είχα βέλη και μαγεία.Και όσο κι αν δεν γουστάρω να παίζω έτσι,μόνο στη σκέψη ότι αν χάσω πρέπει να ξαναπαίξω αυτήν την κωλόπιστα,έφτανε για να απορρίψω τις Ράμπο τακτικές.
-
Το σκέφτηκα,αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να τα σφάξω για το πρήξιμο που μου ρίξανε.Anyway.Thief ring it is then.Απλά έχω συνηθίσει να το βάζω μόνο σε boss fights και ήμουν σε δίλλημα.Thanks.
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει κάποιο τρικ. Αν θέλεις παίρνεις φόρα, πηδάς και τα καρφώνεις με το σπαθί σου (κρύο αστειάκι). Μόνο με βέλη και μαγικά γίνεται η δουλειά. Αν ανεβοκατεβαίνουν δεν πρόκειται να τα πετύχεις. Όταν ρίχνουν το δόρυ τους είναι καλή στιγμή γιατί μένουν ακίνητα.
Αλήθεια γιατί σε ενοχλούν τόσο πολύ; Δεν κάνουν απίστευτη ζημιά...
Η καλύτερη λύση είναι το Thief's Ring. Μειώνει πάρα πολύ την ακτίνα αντίληψής τους και δε σε ενοχλούν τόσο συχνά. Το έχω πει πολλές φορές πως είναι από τα καλύτερα αντικείμενα στο παιχνίδι αλλά δε με προσέχετε και μου το παίζετε όλοι Ράμπο.:phil:
Leave a comment:
-
Εντάξει παραιτούμαι.Πείτε καμιά ιδέα πως να σκοτώνω τα stingrays εύκολα.Το τόξο όποτε θέλει τα πετυχαίνει,ενώ και με τα spells μια από τα ίδια.Προτείνετε καμιά λύση να τα σφάζω εύκολα,γιατί κάτι οι golden skeleteons,κάτι οι grim reapers/shadow men,εντάξει εκνευρίζομαι.
Leave a comment:
-
Σε New Game + είναι από τις δυσκολότερες επειδή η ασπίδα δεν αρκεί για να μπλοκάρεις κάποια πραγματάκια (βλέπε laser του φαντάσματος στις σκάλες). Επίσης αν έχεις black world tendency θα φας καλά.Η 4-2 σπάει @@.Δεν είναι τόσο δύσκολο,απλά σπαζ@@δικο.
Leave a comment:
-
Ψοφήσανε μόλις τώρα και οι:
Dragon God & Master Satsuki.
Σχετικά εύκολοι.Ο Satsuki μάλιστα μου φάνηκε πιο εύκολος από τον Scirvir,παρόλο που με ένα χτύπημα μπορούσε να σε σκοτώσει.
Συνεχίζουμε γερά το επόμενο βράδυ.
Leave a comment:
-
Ακριβώς.
Για κάποιο περίεργο λόγο εδώ και μισό μήνα δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ.Τώρα,το μόνο που σκέφτομαι,είναι πότε θα ξαναπιάσω το χειριστήριο.Εθισμός λέμε.
Leave a comment:
-
Ρε τανο το παιδί έχει τον επίσημο οδηγό,αν ήθελε να δει στρατηγική θα έβλεπε την επίσημη.
Leave a comment:
-
Ρε συ,μη δίνεις tips αν δεν τα ζητήσω λέμε.Ευχαριστώ μεν,αλλά άσε με να τα βρω λίγο σκούρα πρώτα.Αλλιώς δεν έχει γούστο.
Leave a comment:
-
Δοκίμασε με το Rapier να τις σουβλίσεις με charged attack(τρέχεις και πατάς πολύ το κουμπί επίθεσης σαν να θέλεις να σουβλίσεις πολύ δυνατά κάποιον). Έτσι πρόλαβα τις δικές μου σαύρες και τις έσφαξα. Είναι αδύνατες στο σούβλισμα.
Όσο για τον Dragon God, σιγουρέψου ότι έχεις ΤΡΕΛΗ άμυνα, γιατί αυτός βαράει πολύ άγρια με την γροθιά του. Εκεί δεν μπορείς να τον νικήσεις με melee attacks, όπως πριν. Είναι κάποιοι καταπέλτες που θα δεις αργότερα. Εδώ αναγκαστικά θα κάνεις την στρατηγική hit and run στα εμπόδια σου δεξιά και ταυτόχρονα να σκύψεις ή να κρυφτείς πίσω από τις κολώνες(μόνο έτσι δεν μπορεί να σε δει ο Dragon God).
Καλή τύχη. Εγώ γαμήθηκα εκεί αρκετές φορές μέχρις να καταλάβω την στρατηγική αυτή.
Leave a comment:
-
Μπα!Τον έβγαλα.Τον άφησα να ριχνει φωτιές μέχρι να βαρεθεί και να αρχίσει να μου επιτίθεται με το σπαθί του και μετά απλά τον απέφευγα και τον βάραγα.Έσφαξα και τον Flamelurker.Με τη μία.Ψιλοζόρικος πρέπει να'ναι,αλλά είμαι πολύ μεγάλο level και τον έριξα άνετα.Είμαι ψιλοimba όταν είμαι σε White Tendency.Σε Pure Black βέβαια,ο ψόφος πέφτει σύννεφο κι από τον πιο απλό εχθρό.Λες και γύρισα στην 1-1 νιώθω.
Πάω για Dragon God.Ρε γμτ έχω άλλο πρόβλημα.Όλο μου ξεφεύγουν οι Crystal Lizards.Συνάντησα 4-5 σήμερα.Έσφαξα μία,και άλλη μία που δεν πρόλαβα να τη λουτάρω και ψόφησα.Γμτ.
Leave a comment:
Leave a comment: