Announcement

Collapse
No announcement yet.

Demon's Souls

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Λέω έτσι είσαι;Αρχίζω να μπαίνω κι εγώ σε πιο γρήγορους ρυθμούς.Ούτε spice ούτε protection,τίποτα.Ντου με σπαθί από κοντά και soul arrow από μακριά.
    That's the spirit . Έφυγε το μεγαλύτερο παλούκι, τώρα μπορείς να προχωρήσεις πιο ήρεμος (μέχρι την 5-2, που εκεί θα φύγουν χειριστήρια ).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Maneater is history.

Την πρώτη φορά σφάζω τον έναν και μένει ο δεύτερος.Η μάχη κράταγε πολύ ώρα και κάπου έγινα απρόσεκτος και ψόφησα.Τη δεύτερη φορά,σφάζω στα γρήγορα τον πρώτο και σκάει ο δεύτερος όλο κέφια.Πολύ επιθετικός και γρήγορος,δε μου άφηνε περιθώρια για σκέψη.Λέω έτσι είσαι;Αρχίζω να μπαίνω κι εγώ σε πιο γρήγορους ρυθμούς.Ούτε spice ούτε protection,τίποτα.Ντου με σπαθί από κοντά και soul arrow από μακριά.Τελικά η νίκη ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ'όσο υπολόγιζα.
    Πάω για τα υπόλοιπα Tendency events και αμέσως μετά για Old Monk.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Lol έχεις δίκιο.Black phantoms δε σκάνε όταν είσαι offline πάντως.;)

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τα rolls στο κενό δε μετράνε levels.

Dj Solid το pause δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο νομίζεις. Στις περισσότερες περιοχές υπάρχουν ασφαλή σημεία που μπορείς να αφήσεις το χαρακτήρα σου αφού την έχεις καθαρίσει από εχθρούς (τώρα αν είσαι άνθρωπος και σου σκάσει κάνα Black Phantom είσαι μάλλον γκαντέμης). Εναλλακτικά κάνεις quit.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Οκ κέρδισες.Ήσουν χειρότερα από μένα.Εγώ είμαι και ψιλο-overpowered οπότε περίμενα ότι θα τον έβγαζα άνετα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μα ξέρεις τι είναι να βγάζω τον πρώτο,να φτάνω τον δεύτερο λίγο πριν ψοφήσει,να έχω full health και να μου ρίχνει μία και να πέφτω κάτω;
    Ξέρεις τι είναι να προσπαθείς επί δύο ώρες συνεχώμενες, με κάθε retry η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση να πέφτουν, στην τελευταία προσπάθεια να σκοτώνω τον πρώτο, ο δεύτερος να είναι με το 1/5 του health του και εκεί που η ψυχολογία έχει πιάσει ταβάνι να κάνει roll προς τα μπροστά αντί προς τα πίσω, επειδή ταυτόχρονα με το input του roll έκανα και lock και ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο maneater πήδηξε στο κενό;

Στο είχα πει πολλές φορές, αν περάσεις maneater το παιχνίδι γίνεται περίπατος. Όχι επειδή μειώνεται η δυσκολία, αλλά επειδή δεν έχεις πια τον maneater πάνω από το κεφάλι σου .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    As expected from Altair. The famous undecision. ^^
    Un-decision;
    Χμμμ.Κάποιος πρέπει να μάθει αγγλικά προτού αρχίσει να γράφει τα δικά του.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    As expected from Altair. The famous undecision. ^^

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι ρε.Κάνω διάλλειμμα για Uncharted & Batman μιας και είναι τίτλοι που δεν μπορώ να περιμένω για να τους πιάσω,και συνεχίζω αμέσως μετά.
    Μα ξέρεις τι είναι να βγάζω τον πρώτο,να φτάνω τον δεύτερο λίγο πριν ψοφήσει,να έχω full health και να μου ρίχνει μία και να πέφτω κάτω;Αφού ζει ακόμα το χειριστήριο,πάλι καλά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Αν έβγαιναν ένας ένας κανένα πρόβλημα.Τους σκοτώνω με την ησυχία μου και τέλος.Αλλά 2 μαζί;Άσε που κάθε φορά πρέπει να περνάω από το Black Phantom Octopus man στη σκάλα.Τι σπαστικό ρε γμτ.
    Αλλά οκ θα τη βρω τη λύση.
    Τα παρατησες τελικά; :p

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ειμαι στο πρωτο boss, boletarian castle. Δεν το εχω παιξει ακομα το bossακι, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι εαν καποιος ειναι εστω και ελαχιστα fantasy fan πρεπει να παιξει το παιχνιδι.

Αυτο που μου αρεσει ειναι το slow και προσεκτικο pacing του παιχνιδιου. Μου θυμιζει παρα πολυ Baldur's Gate σε αυτο τον τομεα, με την εννοια του οτι δεν μπορεις να μπουκαρεις οπουδηποτε και να το παιξεις Conan διοτι στην (παρα πολυ πιθανη) περιπτωση του "παπαλα" χανεις σημαντικο χρονο και souls.

Η στρατηγικη προσεγγιση των πραγματων προσωπικα με ενθουσιαζει, με κανει να ειμαι απολυτα προσεκτικος σε καθε μου κινηση και αυτη η αισθηση ελεγχου με γοητευει.

Εαν θα αλλαζα κατι αυτο θα ηταν σιγουρα το pause, ή μαλλον κατα την γνωμη μου θα επρεπε να υπαρχει. Ναι οκ, ο τιτλος ειναι ετσι σχεδιασμενος ωστε να ειναι δυσκολος και να σε κραταει σε εγρηγορση, αλλα δε γινεται να ψαχνεις μερος να κρυφτεις με την ελπιδα οτι δε θα σου την πεσει κανενας σε καμια γωνια απλα και μονο επειδη δεν υπαρχει pause στο παιχνιδι για να πας να κατουρησεις.

Αυτο που ειπα περι FRealms ηταν πιο πολυ παραπονο για την μετα-Baldur's Gate 2 εποχη παρα για το παιχνιδι. Δηλαδη ΠΟΣΟ δυσκολο μπορει να ειναι πλεον να παρει καποιος την licence των FR και να φτιαξει ενα καλο rpg;...

Για να μην μπω ΚΑΝ στην διαδικασια παραπονου σχετικα με ΜΜΟRPG στο FR setting...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το παιχνίδι έχει Checkpoints, τα λεγόμενα Archstones στην αρχή κάθε κόσμου και σε κάθε boss αφού τα σκοτώσεις. Το old school θα το ξεχάσεις μόλις καταλάβεις πόσο μπροστά είναι το level design. Nexus πας όποτε θες αλλά νομίζω πρέπει να νικήσεις το πρώτο boss πρώτα.

Αν και έχεις δίκιο για τις πωλήσεις, το παιχνίδι δεν έχει κανένα λόγο να βασίζεται σε Forgotten Realms. Μια χαρά στέκεται μόνο του δε χρειάζονται ζάρια.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αρχισα κι εγω το Demon's Souls, πριν το Dark φυσικα, για να νιωσω κι εγω αντρακλας rpgας και μεσα στα πραγματα.

Μου αρεσει παρα πολυ το setting, το battle system και το γενικοτερο feel του παιχνιδιου, αλλα ειναι απιστευτως απιστευτο το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν εχει εστω ενα checkpoint system, ποσο πιο old school πλεον; Φυσικα νιωθω κι εγω αυτο το pure frustation drug που σε ωθει να προχωρησεις ξανα απο την αρχη, αλλα απο οτι εχω καταλαβει για να επιστρεψεις Nexus πρεπει να τελειωσεις τις περιοχες οπως και να εχει. Omg και 3 lol...

Και μια προσωπικη παρατηρηση: εαν το παιχνιδι ηταν σε Forgotten Realms setting, ποσο πιο ψηλα θα πηγαινε σε πωλησεις;... Ε Τιτε;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν έβγαιναν ένας ένας κανένα πρόβλημα.Τους σκοτώνω με την ησυχία μου και τέλος.Αλλά 2 μαζί;Άσε που κάθε φορά πρέπει να περνάω από το Black Phantom Octopus man στη σκάλα.Τι σπαστικό ρε γμτ.
    Αλλά οκ θα τη βρω τη λύση.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Maneater much?

Leave a comment:

Working...
X