Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer 2010
Collapse
X
-
...says someone who loses Hawaii 5-0 from the CPU on regular difficulty.
Leave a comment:
-
Αντε μια βολτα στο neogaf, ειδα πολλα trolls... εχω παιξει demos και των 2 και ειναι ετσι ακριβως οπως τα ελεγαν. Το pro ειναι πληρως αυτοματοποιημενο, το Fifa θελει αρκετη τακτικη για να αναπτυχθεις, δεν ειναι τυχαιο που στο μενα παλευα στο intermediate, το αλλο στα 5 αστερακια νικιεται ευκολα σχετικα.
Leave a comment:
-
Το PRO έχει σταματήσει πιστεύω την έννοια arcade καπου στο ISS....άντε μέχρι το PRO 3 που ήταν πιο γρηγορο διασκεδαστικο κτλ...
Απ'το 5 ειδικά και μετά σταμάτησε κάθε έννοια arcade για μένα...
Για FIFA δν έχω ιδέα...το κατεβάζω για να παίξω γτ διαβάζω ότι είναι καλύτερο κτλ...
Είδωμεν
Leave a comment:
-
To fifa οτι και να κανουν αμα δεν ξεκινησουν απο το μηδεν παντα θα ειναι περισσοτερο arcade απο οτι πρεπει (τουλαχιστον για τα γουστα μου) και ειδικα τωρα με αυτην την 360 κινηση που διαφημιζουν εγω βλεπω να καταφερνουν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που θελουν
οι παιχτες στριβουν και τρεχουν λες και εχουν την μπαλα στα χερια και οχι στα ποδια
αμα σας αρεσει αυτο παω πασο.
Εγω πριτιμω 1000 φορες να φαινονται οι παιχτες λες και ειναι σε ραγες ή οταν βαζω replay να βλεπω στο σουτ οτι δεν υπηρχε επαφη μπαλα με ποδι
παρα να χειριζομαι τον καραμπελα και να ειναι πιο ευκινητος και απο τον ryu hayabusa
Υ.Γ.
Δηλαδη στο βιντεο αυτο τι ειναι πιο ρεαλιστικο οι ραγες του προ ή το φιφα με τους παιχτες να στρβουν σαν σβουρες ;
Leave a comment:
-
Μα και μεις ρε snake τόσα χρόνια παιζαμε pro νομίζεις οτι μας ενδιαφέρουν τα γραφικά οι αυθεντικές φανέλες και οι περισσότερς ομάδες? Nope! η διαφορά των δύο παιχνιδιών είναι καθαρά on the pitch. Στο φιφα παίζεις μπαλιτσα και στο προ εχεις κάτι τύπους που τρέχουν σαν να είναι τρένα πάνω σε ράγες!
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτα και είναι φυσικό να εχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά δεν περίμενα ποτέ οτι θα ερθει η στιγμή που θα υπερασπίζομαι το φιφα και θα κράζω το προ! ΠΟΤΕ!
Leave a comment:
-
Λοιπόν αμα είναι θα ανεβάσω βίντεο απο έναν αγώνα Online να δείτε σε τι ταχύτητα περίπου είναι το παιχνίδι. Χοντρικά, είναι λίγο πιο αργό απο το περσινό Pro.
EDIT: Ρε σείς πώς θα κάνω το Fraps να recordarei σε χαμηλότερη ανάλυση; 3.44 λεπτά βίντεο έπιασε 4 ΓΙΓΑ!
EDIT2: Καλά το encoding του αρχείου θα μου φάει 8 ώρες, θα τραβήξω άλλο βίντεο αύριο με άλλες ρυθμίσεις!
Leave a comment:
-
Guest repliedΕγω θα το παρω στο Wii
Και φυσικα κανω πλακα!Την πατησα με το 2009 αλλα τωρα που εχω Ps3 θα το απολαυσω εκει.
Leave a comment:
-
Εμενα προσωπικα που δεν με ενδιαφερουν τα διαφορα modes τα γραφικα το online οι αυθεντικες φανελες και τα απειρα licence
και θελω μονο μα μονο να μαζευτω με φιλαρακια να παιξω ματσακια
καθαρα απο gameplay "on the pitch" δηλαδη ψηφιζω προ με διαφορα
θεωρω οτι τα φιφα οσο και αν εχουν βελτιωθει σε ολους τους αλλους τομεις στο πυρηνα τους παραμενουν πολυ πισω
δεν ξερω ισως ειμαι εγω που σκεφτομαι ετσι αλλα προτιμω να παιξω προ στο ps2 .
Το φιφα μου φαινεται οτι προσπαθει πολυ αλλα οχι εκει που πρεπει
εκει που το προ εχει βρει την σωστη συνταγη και ακομα και αν τα κανει ολα τα αλλα λαθος θα παραμενει αξιολογο
Leave a comment:
-
Σωστοι οι hideo και pilgrim.Κι εγω εχω φαει τα χρονια μου στα ISS και τα Pro αλλα αναγνωριζω οτι το Fifa πλεον ειναι μπροστα.Τωρα ομως δημιουργειται το ιδιο σκηνικο με τοτε που ειχε πρωτοβγει το ISS Pro,αλλα αντιστροφα.Τοτε ειχε καθιερωθει το Fifa και σε οσους ελεγα οτι το ISS ειναι καλυτερο δεν το παραδεχονταν.Τωρα εχει καθιερωθει το Pro,θα παρει αλλες 2-3 εκδοσεις fifa μεχρι να καθιερωθει και βλεπω να γινεται αυτος ο κυκλος για χρονια ακομα.
Edit:Τι μ@#$%$ ειμαι,αλλη λεξη δεν ξερω εκτος απ'το "καθιερωθει";Τωρα που διαβασα το ποστ μου,το παρατηρησα.
Leave a comment:
-
Νομιζω οτι Αγγλοι ειναι πισω απο το fifa εδω και 2-3 χρονια(Απο τοτε που ειναι πολυ καλο δλδ).Originally posted by Jedah View PostΡε σείς το FIFA το φτιάχνουνε άνθρωποι που αποκαλούνε ποδόσφαιρο κάτι που παίζεται με τα χέρια...
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να απαξιωνουμε ενα παιχνιδι που αντικειμενικα ειναι παρα πολυ καλο και για τους περισσοτερους καλυτερο απο το PES πλεον.
Οι ωρες που εχω αφιερωσει στην σειρα iss-pes τοσα χρονια ειναι αμετρητες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να δω τι συμβαινει πλεον.Το fifa ειναι πολυ μπροστα.
Leave a comment:
-
Ρε σείς το FIFA το φτιάχνουνε άνθρωποι που αποκαλούνε ποδόσφαιρο κάτι που παίζεται με τα χέρια...
Leave a comment:
Leave a comment: