Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pilgrim
    replied
    Και επειδή ο πελάτης έχει πάντα δίκιο:

http://www.eurogamer.net/articles/uk...rturns-fifa-10
    Απο το link που έδωσες!
    Though ahead this week, the latest PES still forfeits a yard in quality to EA's creation.
    Απλά λιτα και απέριττα! Το πα και το ξαναλέω πέρυσι η διαφόρα fifa και pro ήταν μικρή αλλά φέτος το φιφα ξέφυγε και πολύ μάλιστα! Και είμαι και δηλωμένος pro φαν αλλά αμπαλος δεν είμαι (γκουχjedahγκουχ).
    Ειναι σα να συγκρίνουμε τον μητρογκολ (pro) με τον Bergamp (fifa)

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Που κ που θα μου άρεσε κανα μινι πρωταθληματάκι Pro μεταξύ μας
    Παίζει άλλος ένας φίλος κ ισως να μπορούσε να έρθει καμιά φορά...αλλά να είμασε λίγο κόσμος...όχι 2 και 3

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι ήταν πιο μπαμ-μπουμ καταστάσεις σε high-end PC λόγω των πολλών fps, με τους παίχτες να ήταν πιο... μηχανάκια. ChrisTop τι λέει boy, εσυ το βρίσκεις υπερβολικά γρήγορο, ή όσο χρειάζεται;

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Είναι πιο γρήγορο; Δεν μου αρέσει να είναι μπαμ μπουμ, προτιμώ να φτιάχνω επι ώρα την επιθεσή μου. Κοίταξε αν είχαμε μια παρέα εδω μέσα για πρωταθληματάκι θα το είχα πάρει ήδη. Αλλά μόνο οι 2 μας, τι να οργανώσουμε; Είχα σκεφτεί κάτι σαν διοργανωση με βαθμολογία και κυριακάτικους αγώνες, όπου όταν κάποιος δεν μπορεί να υπήρχε αναβολή κ.λ.π. Αλλά με 2 άτομα τι να κάνουμε ρε; Τέσπα μπορεί και να το πάρω, απλά τώρα τελευταία έχω πολλά στην μέση και λιώνω και στο Forza 3.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Jedah μεχρι περυσι που ασχολούμασταν με PRO η παρέα προτιμούσε πάντα την PC version! Πιο απλοϊκά αλλά και πιο ώριμα γραφικά (σε αντίθεση με των κονσόλων που είχαν έντονα χρώματα και υπερβολικά για ποσόσφαιρο εφέ) και κυρίως ήταν πιο γρήγορο! Αφτό βέβαια σημαίνει ότι ήταν και πιο δύσκολο γιατί ήθελε πιο γρήγορες αντιδράσεις/κινήσεις. Γενικά η PC version μέχρι πέρυσι ήταν πιο hardcore!

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Και επειδή ο πελάτης έχει πάντα δίκιο:

Konami's Pro Evolution Soccer 2010 has overturned a rampant FIFA 10 to take the UK all-formats top 40 crown. The PS3 ha…

Έτσι να μαζεύονται κοτόπουλα για σφάξιμο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Πω ρε φιλε, ετρεξε στο πλαι, εβγαλε σεντρα κι εβαλε γκολ, μα ποσο τελειο, συγκινηθηκα, μου φερε στο μυαλο τις παλιες καλες εποχες του Fifa 99

Το Fifa εχει χειροτερα γραφικα αλλα πολυ καλυτερη αισθηση της μπαλας και της ελευθεριας κινησεων, ακομη και στο βιντεο που το εβαλες φαινεται ξεκαθαρα.

Τεσπα σπμ, δεν εχω κανενα απο τα 2, παιχτε οποιο γουσταρετε.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Στο PC για μένα δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά έχω ακούσει οτι το FIFA στα PS3, XBOX360 δεν έχει καμία με αυτό των PC. Τώρα κατα πόσο αυτό αληθεύει βαριέμαι να το ψάξω.

PS: 9 στα 9.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ρε συ Chris σου είναι εύκολο να πάρεις video από το παιχνίδι στο PC, για να ξέρουμε τι αγοράζουμε.

Άσε βρήκα.

PC Comparison Video. Δεν είναι φανερό ότι το FIFA είναι τόσο φλιπεράκι που ούτε η κάμερα δεν μπορεί να ακολουθήσει σωστά;

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Εγκυρότατη πηγή...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αντε ρωτα σε κανενα insomnia

Τεσπα μιλανε τα γεγονοτα απο μονα τους.
    Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.

Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.

ouch!

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Το demo ειχε σοβαρα προβληματα, ισως καποια να διορθωθηκαν. Ακομη κι ετσι το Fifa ειναι καλυτερο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Έχω την εντύπωση ότι η Konami τα έχει μπλέξει λίγο με τις εκδόσεις, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.
    Welcome back to the 16bit era

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Αν μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι στο PC είναι το ίδιο παιχνίδι με το PS3, τότε ναι θα το πάρω. Χθές έπαιξα το παιχνίδι πολύ ώρα σε Ps3 και πραγματικά μου άρεσε. Δεν είχε καμία σχέση με το demo στο 360, ήταν πολύ καλύτερο ακόμα και στα γραφικά. Έχω την εντύπωση ότι η Konami τα έχει μπλέξει λίγο με τις εκδόσεις, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Επίσης και να κατεβάσω το demo στο PC, μάλλον κατώτερο θα είναι πάλι. Στο κάτω κάτω, γιατί είναι τόσο φτηνό;

Leave a comment:

Working...
X