Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Έπαιξα και τα δύο demos. Αρκετή ώρα μάλιστα. Στο ps3 πάντα γιατί το controller του 360 δε με βολεύει καθόλου για ποδοσφαιράκια.

Μόλις αντίκρυσα τα menu του PES και τα γραφικά έμεινα έκπληκτος. Γεμάτος όρεξη ξεκίνησα να παίξω και φευ... Τα ίδια Παντελάκη μου. Λες κι έπαιζα ps2. Βρισίδια, μπύρες, συμφοιτητές και ματσάκια με έκαναν teleport στο 2005 Σοβαρά έμεινα με ανάμικτες εντυπώσεις. Στα συν- σε σχέση με το Fifa ο χειρισμός με το d-pad στα μείον η λιγότερη ρεαλιστική απεικόνιση. ΟΚ έκοβα και έραβα μέσα στο γήπεδο αλλά ήταν σαν το άσμα "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" Τα ίδια patterns, τα ίδια άμυνα όσο δεν πάει μια γιόμα της cpu και goal etc etc. Επίσης στα μείον το ότι δεν είχαν εκφωνητή στο demo και το ότι ο cursor στο manual είναι επιεικώς γτπ. Δλδ στην άμυνα λειτουργεί uber. Στην επίθεση ρε μπάρμπα Μαθιό γιατί πρέπει να πατήσω πάλι το κουμπί L1 αφοτου δώσω την πάσα για να μην αναλάβει η CPU???? Eντάξει το αίσθημα ικανοποίησης ήταν μεγάλο όταν ο Ιταλός σηκώθηκε και κάρφωσε την κεφαλιά( σιγά μην έκανα διείσδυση με την Ιταλία παίζω ) στη Barcelona( βάλτε Real στο demo ρεεεεεεεεε) Αll in all, δεν είδα μεγάλες διαφορές αλλά έπαιζα καλά γιατί κατέχω μετά από χρόνια το σύστημα.

FIFA. Μισητή σειρά για μένα. Είχα να παίξω FIFA από το Road to World Cup. Όταν όλοι οι γνωστοί μας το ρίχναν στο πίνω τσίπουρο και παίζω FIFA, η ΙSS defence force( Sith, Burai, bro) έπινε γάλα Milko και έπαιζε Pro Κάπου στο PES 5 το παράτησα το άθλημα μιας και είχα απογοητευτεί εν μέρει. Από εκεί και μετά η κατιούσα για μένα και τον Sith από όσο ξέρω. Τώρα να που με αυτά που διαβάζω ψήθηκα να παίξω το Fifa... Και μπορώ να πω, πως έμεινα ικανοποιημένος. Σίγουρα αν και το control scheme οφείλει στο PES δεν το κατέχω τόσο καλά. Για να είμαι ειλικρινης μου τη σπάει- πάντα μου την έσπαγε- η έλλειψη χειρισμού με το d-pad μιας και ο αναλογικός δε με βολεύει για ποδοσφαιράκια( ναι το είπα και πιο πάνω) Τεχνικά μου άρεσε λίγο περισσότερο το Fifa, ωστόσο μέσα στον αγώνα είχα καλύτερη αίσθηση του παίζω μπάλα( βάζει χέρι στο Ευαγγέλιο και ο bro εδώ) Tώρα τι να πω μάλλον θα περιμένω και reviews και αποφασίζω. Προς το παρόν δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο FIFA αλλά σαν Pro fanboy δε θέλω να το παραδεχτώ.

ΕDIT: Lol σχεδόν ταυτόχρονα με Loggo και ChrisTop. Ρε παιδια΄εγώ αυτή την 360 κίνηση του Fifa δεν την έπιασα και πολύ...

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Κάνω C/P αυτά που έγραψα στις νέα της βιομηχανίας εδώ μιας και είναι το κατάληλο θέμα:

Λοιπόν το Pes 10 δεν μου άρεσε. Το πρώτο που χαλάει το παιχνίδι είναι η πραγματικά άθλια ελληνική γραμματοσειρά που έχειι. Και η μετάφραση είναι λίγο ηλήθια (<-- ξέχασα πως γράφεται!), και μένα το πρώτο που με ξένισε ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Όσον αφορά το GamePlay: Πρώτη εντύπωση είναι οτι το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο αργό απο παλιά, οι κινήσεις των παιχτών χωρίς την μπάλα παραμένει άθλια σε επίθεση και (κυρίως) σε άμυνα, αν και υπήρχαν μερικές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα (π.χ. κίνησεις στα κόρνερ, ξεμαρκαρίσματα). Επίσης, οι παίχτες ανταποκρίνονται πολύ αργά στις εντολές, ακόμα και να αλλάξω παίχτη με το L1 δεν μπορώ γρήγορα. Αυτά κατάλαβα με 3 αγώνες μέχρι τώρα.

Τα γραφικά είναι βελτιωμένα πάντως καλύτερο animation και οι παίχτες αναγνωρίζονται πιο εύκολα. Και τα γήπεδα ζωντάνεψαν λίγο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μόνο εγώ βρήκα το demo άκρως απογοητευτικό;
    Τι ακριβώς σας εντυπωσίασε τόσο πολύ σε σχέση με το περσινό, επίσης απογοητευτικό, PES; Πέρα από το εντυπωσιακό presentation και το γυάλισμα των γραφικών, εγώ βρήκα την ίδια προβληματική φόρμουλα που κρατάει πίσω τη σειρά από το PES 2008 (από το PES 6 στις HD consoles) μέχρι σήμερα.

Ειδικά στο ζήτημα του animation, πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι τους δυσκολεύει τόσο στο να το βελτιώσουν. Τέταρτη έκδοση στις HD consoles, και το animation του PES 5 στα PS2/Xbox παραμένει πολύ ανώτερο.

Δε περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά, στη παρούσα φάση, το PES μόνο με κιάλια βλέπει το FIFA.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ουτε γω ξέρω ακόμα αλλά λογικά πάω για fifa για δευτερή συνεχόμενη χρονιά. Ημουν τεράστιος οχι λάθος Τιτανοτεραστιος φαν του προ αλλά μετά το 5 κάθε χρόνος που περνούσε με ξενέρωνε όλο και περισσότερο. Περυσι πήρα το φιφα μετα απο μια δεκαετία και το βρήκα πολύ καλό.
    Θα περιμένω να βγουν και τα δυο να δω reviews αλλά και της εντυπώσεις σας και θα πράξω ανάλογα (δλδ θα πάρω το φιφα)

Εdit: στο poll έπρεπε να βάλεις και μια επιλογή "δεν ξέρω ακόμα" αλλά τι να περιμένει κανείς απο σένα βρωμόγαυρε!!

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    το PC ειναι πρωτο στις ψηφους, αλλα μου το δειχνει τελευταιο σαν μεγεθος μπαραςΑρνητικη βαθμολογια και στα polls!!!

Φαση θα ειχε κανα πρωταθληματακι κτλ αλλα δν ξερω κατα ποσο ευκολο θα ειναι --προσωπικα δν θα το εχω original--, αλλα θα ηθελα να παιζω καμια φορα και με αλλους εκτος του αδερφου μου και των φιλων

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Δεν το έβαλα γιατί η διαφορετικότητα του χειρισμού το κάνει σχεδόν διαφορετικό παιχνίδι.

Πάντως βλέπω ισχνή διαφορά στο PC. Αν θέλουν οι χρήστες που το ψήφισαν ας μας διευκρινίσουν αν θα παίζουν και online (με ότι αυτό συνεπάγεται) για να δώ αν είναι εφικτή η ιδέα διοργάνωσης πρωταθλήματος!!!

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έι υπάρχει και στο Wii και μάλιστα θα είναι παράλληλα με όλες τις άλλες κυκλοφορίες.Ας το βάλει κάποιος να ψηφίσω.Θα πάρω πρώτη φορά pro!Ναι!!!

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ θα πάρω το FIFA, δεν ξέρω ακόμη σε ποιά κονσόλα.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Το κατεβασα για PC και μπορω να πω μου αρεσε, ειχε καποιες μικροαλλαγες που μου αρεσαν σχετικα....γενικα καλη εντυπωση μου αφησε....θελω να το δω και ολοκληρωμενο βεβαια

Το FIFA το κατεβασα...ακουγα οτι ειναι τρομερο και τελειο και θα αλλαξει τα παντα κτλ...κτλ....και μου φανηκε πολυ μαπα....πολυ ομως...δν το τελειωσα το ημιχρονο και το διεγραψα...:kill:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Kατεβασα το ντεμο χτες απο το PSN αλλα ηταν αργα και δε το δοκιμασα.Κ γω απο το PS2 εχω να λιωσω τα Pro.Θα το δοκιμασω σημερα.Το Fifa 10 επισης δοκιμασα και μου φανηκε πολυ καλο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έχω να ασχοληθώ σοβαρά με pro από ps2 και τις τελευταίες μέρες αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον μου παίζοντας μερικά διπλά στο 9. Θα το τιμήσω το 10 στην PC έκδοση.

Leave a comment:

• Jedah
    started a poll Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010

0
    Ναι, στο PS3.
    0%
    0
    Ναι, στο PC.
    0%
    0
    Ναι, στο Xbox 360.
    0%
    0
    Όχι παίζω μόνο FIFA.
    0%
    0
    Δεν παίζω αθλητικά παιχνίδια.
    0%
    0
    Μόλις χθές κυκλοφόρησε το demo του Pro Evolution Soccer 2010 και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Επειδή το παιχνίδι κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, θα ήθελα να ξέρω αν τραβάει ενδιαφέρον σας και αν ναι σε ποιό μηχάνημα θα προτιμήσετε να το παίξετε. Η μπάλλα σε εσάς...

Υ.Γ. Κάτι φταίει με τον τίτλο του poll. Η ερώτηση είναι προφανής.
Working...
X