Μόλις αντίκρυσα τα menu του PES και τα γραφικά έμεινα έκπληκτος. Γεμάτος όρεξη ξεκίνησα να παίξω και φευ... Τα ίδια Παντελάκη μου. Λες κι έπαιζα ps2. Βρισίδια, μπύρες, συμφοιτητές και ματσάκια με έκαναν teleport στο 2005
Σοβαρά έμεινα με ανάμικτες εντυπώσεις. Στα συν- σε σχέση με το Fifa ο χειρισμός με το d-pad στα μείον η λιγότερη ρεαλιστική απεικόνιση. ΟΚ έκοβα και έραβα μέσα στο γήπεδο αλλά ήταν σαν το άσμα "Σαν να μην πέρασε μια μέρα" Τα ίδια patterns, τα ίδια άμυνα όσο δεν πάει μια γιόμα της cpu και goal etc etc. Επίσης στα μείον το ότι δεν είχαν εκφωνητή στο demo και το ότι ο cursor στο manual είναι επιεικώς γτπ. Δλδ στην άμυνα λειτουργεί uber. Στην επίθεση ρε μπάρμπα Μαθιό γιατί πρέπει να πατήσω πάλι το κουμπί L1 αφοτου δώσω την πάσα για να μην αναλάβει η CPU???? Eντάξει το αίσθημα ικανοποίησης ήταν μεγάλο όταν ο Ιταλός σηκώθηκε και κάρφωσε την κεφαλιά( σιγά μην έκανα διείσδυση με την Ιταλία παίζω
) στη Barcelona( βάλτε Real στο demo ρεεεεεεεεε) Αll in all, δεν είδα μεγάλες διαφορές αλλά έπαιζα καλά γιατί κατέχω μετά από χρόνια το σύστημα.FIFA. Μισητή σειρά για μένα. Είχα να παίξω FIFA από το Road to World Cup. Όταν όλοι οι γνωστοί μας το ρίχναν στο πίνω τσίπουρο και παίζω FIFA, η ΙSS defence force( Sith, Burai, bro) έπινε γάλα Milko και έπαιζε Pro
Κάπου στο PES 5 το παράτησα το άθλημα μιας και είχα απογοητευτεί εν μέρει. Από εκεί και μετά η κατιούσα για μένα και τον Sith από όσο ξέρω. Τώρα να που με αυτά που διαβάζω ψήθηκα να παίξω το Fifa... Και μπορώ να πω, πως έμεινα ικανοποιημένος. Σίγουρα αν και το control scheme οφείλει στο PES δεν το κατέχω τόσο καλά. Για να είμαι ειλικρινης μου τη σπάει- πάντα μου την έσπαγε- η έλλειψη χειρισμού με το d-pad μιας και ο αναλογικός δε με βολεύει για ποδοσφαιράκια( ναι το είπα και πιο πάνω) Τεχνικά μου άρεσε λίγο περισσότερο το Fifa, ωστόσο μέσα στον αγώνα είχα καλύτερη αίσθηση του παίζω μπάλα( βάζει χέρι στο Ευαγγέλιο και ο bro εδώ) Tώρα τι να πω μάλλον θα περιμένω και reviews και αποφασίζω. Προς το παρόν δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο FIFA αλλά σαν Pro fanboy δε θέλω να το παραδεχτώ.ΕDIT: Lol σχεδόν ταυτόχρονα με Loggo και ChrisTop. Ρε παιδια΄εγώ αυτή την 360 κίνηση του Fifa δεν την έπιασα και πολύ...
Leave a comment: