Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pro Evolution Soccer 2010
Collapse
X
-
Αντε ρωτα σε κανενα insomnia
Τεσπα μιλανε τα γεγονοτα απο μονα τους.
Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.
Not every critic is the same. Metacritic offers aggregated game reviews from the top critics, and our own METASCORE pinpoints at a glance how each game was reviewed.
ouch!
Comment
-
Πω ρε φιλε, ετρεξε στο πλαι, εβγαλε σεντρα κι εβαλε γκολ, μα ποσο τελειο, συγκινηθηκα, μου φερε στο μυαλο τις παλιες καλες εποχες του Fifa 99
Το Fifa εχει χειροτερα γραφικα αλλα πολυ καλυτερη αισθηση της μπαλας και της ελευθεριας κινησεων, ακομη και στο βιντεο που το εβαλες φαινεται ξεκαθαρα.
Τεσπα σπμ, δεν εχω κανενα απο τα 2, παιχτε οποιο γουσταρετε.
Comment
-
Jedah μεχρι περυσι που ασχολούμασταν με PRO η παρέα προτιμούσε πάντα την PC version! Πιο απλοϊκά αλλά και πιο ώριμα γραφικά (σε αντίθεση με των κονσόλων που είχαν έντονα χρώματα και υπερβολικά για ποσόσφαιρο εφέ) και κυρίως ήταν πιο γρήγορο! Αφτό βέβαια σημαίνει ότι ήταν και πιο δύσκολο γιατί ήθελε πιο γρήγορες αντιδράσεις/κινήσεις. Γενικά η PC version μέχρι πέρυσι ήταν πιο hardcore!The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Είναι πιο γρήγορο; Δεν μου αρέσει να είναι μπαμ μπουμ, προτιμώ να φτιάχνω επι ώρα την επιθεσή μου. Κοίταξε αν είχαμε μια παρέα εδω μέσα για πρωταθληματάκι θα το είχα πάρει ήδη. Αλλά μόνο οι 2 μας, τι να οργανώσουμε; Είχα σκεφτεί κάτι σαν διοργανωση με βαθμολογία και κυριακάτικους αγώνες, όπου όταν κάποιος δεν μπορεί να υπήρχε αναβολή κ.λ.π. Αλλά με 2 άτομα τι να κάνουμε ρε; Τέσπα μπορεί και να το πάρω, απλά τώρα τελευταία έχω πολλά στην μέση και λιώνω και στο Forza 3.Insert Coin
Comment
-
Που κ που θα μου άρεσε κανα μινι πρωταθληματάκι Pro μεταξύ μας
Παίζει άλλος ένας φίλος κ ισως να μπορούσε να έρθει καμιά φορά...αλλά να είμασε λίγο κόσμος...όχι 2 και 3"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Και επειδή ο πελάτης έχει πάντα δίκιο:
http://www.eurogamer.net/articles/uk...rturns-fifa-10
Though ahead this week, the latest PES still forfeits a yard in quality to EA's creation.
Ειναι σα να συγκρίνουμε τον μητρογκολ (pro) με τον Bergamp (fifa)I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Originally posted by Jedah View PostΡε σείς το FIFA το φτιάχνουνε άνθρωποι που αποκαλούνε ποδόσφαιρο κάτι που παίζεται με τα χέρια...
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να απαξιωνουμε ενα παιχνιδι που αντικειμενικα ειναι παρα πολυ καλο και για τους περισσοτερους καλυτερο απο το PES πλεον.
Οι ωρες που εχω αφιερωσει στην σειρα iss-pes τοσα χρονια ειναι αμετρητες.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να δω τι συμβαινει πλεον.Το fifa ειναι πολυ μπροστα.
Comment
-
Σωστοι οι hideo και pilgrim.Κι εγω εχω φαει τα χρονια μου στα ISS και τα Pro αλλα αναγνωριζω οτι το Fifa πλεον ειναι μπροστα.Τωρα ομως δημιουργειται το ιδιο σκηνικο με τοτε που ειχε πρωτοβγει το ISS Pro,αλλα αντιστροφα.Τοτε ειχε καθιερωθει το Fifa και σε οσους ελεγα οτι το ISS ειναι καλυτερο δεν το παραδεχονταν.Τωρα εχει καθιερωθει το Pro,θα παρει αλλες 2-3 εκδοσεις fifa μεχρι να καθιερωθει και βλεπω να γινεται αυτος ο κυκλος για χρονια ακομα.
Edit:Τι μ@#$%$ ειμαι,αλλη λεξη δεν ξερω εκτος απ'το "καθιερωθει";Τωρα που διαβασα το ποστ μου,το παρατηρησα.
Comment
Comment