Λογικά στο θέμα trophies κάτι πρέπει να παίζει και στους npc που συναντάς σαν το Πόντιο Πιλάτο και διαλέγεις αν τους κάνεις punish ή abolish. Ή επηρεάζει και πουθενά αλλού;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A ok αν είναι μόνο για αυτό no problem, νόμιζα ότι αλλάζει κάτι γιατί πολύ βάση δίνει, mini-game όταν κάνεις abolish και πομπώδες επιγραφή κάτω αριστερά στην οθόνη "Podius Pilatus has been abolished". Πέρασα το επίπεδο του Gluttony που ήταν σιχαμερά σιχαμερό και σαλιάρικο και είμαι σε αυτό του Greed τώρα. Βασικά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, δεν περίμενα ας πούμε να έχει "platform" σημεία, με σχοινιά να αποφεύγεις φωτιές και σημεία να πηδάς σε κινούμενες πλατφόρμες, το περίμενα για κάποιο λόγο πιο "flat". Εντάξει το art του είναι φοβερό όπως και οι κόμικ σκηνές με τις αμαρτίες κι έτσι του ήρωα.sigpic
Comment
-
Και δεν έφτασε ακόμη στο τέλος, όπου είναι σπαστικός ο κύκλος με το treachery, λόγω του πάγου και κάνεις μισή ώρα να περάσεις απέναντι. Το ίδιο και ο κύκλος με τις 10 θανάσιμες πίστες.
deus, γιαυτό μ' αρέσει τέτοιο παιχνίδι. Δείχνει αίμα, βία, censorship και άλλα τέτοια ! Γουστάρω !sigpic
Comment
-
Δείχνει αίμα, βία, censorship και άλλα τέτοιαOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Στα σημεία που κόβεις κεφάλια, πόδια, χέρια κτλ έχει θολούρα για να μην φαίνονται
Comment
-
Δείχνει και τα "προσωπικά μέρη" των πρωταγωνιστών... Τα πάντα γίνονται !
Λοιπόν, επειδή τερμάτισα το God of War: Chains of Olympus, μου μένει το Disgaea 2 να τελειώσω, γιατί το άρχισα πρόσφατα.
Κέρδισα κι ένα demo του Kane & Lynch 2: Dog Days από τον διαγωνισμό του Myxbox.gr, το οποίο θα παίξω αύριο, όταν γυρίσω από την εξεταστική.sigpic
Comment
-
Comment
-
Tanouli πολύ καλά το πας. Ποιοτικές επιλογές τελευταία. Είσαι σε φόρμα μάλλον
Εγώ πάντως συνεχίζω με το Tales of Eternia, πολύ χιούμορ, διάρκεια.
Τανο να το παίξεις κι εσύ κάποια στιγμή, νομίζω θα το χαρείς." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
-
Originally posted by AltairΚάτι κάνεις λάθος.Η σειρά είναι η ακόλουθη.
Shadow Hearts,Shadow Hearts Covenant,Shadow Hearts From The New World.
Άρα εσύ παίζεις το 3.:xp:
Στον τίτλο δεν έβγαλε ούτε "Ι" ούτε "ΙΙΙ"... :kill:
Μόνο στο Covenant έβγαλε "ΙΙ", αλλά το boxart logo το έγραψε "Shadow Hearts: Covenant" και στο άλλο "Shadow Hearts: From The New World"...
Τι σκατά γίνεται δω ? Πως γενέν να είναι 3λογία ?
Επισημαίνω ότι έχω το Covenant και το From The New World. Οπότε παρακαλώ κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται με το "Shadow Hearts".sigpic
Comment
Comment