Ξεκίνησα Brutal Legend και είμαι περίπου στα μισά. Αυτό το game αξίζει μόνο για metal fans. Απίστευτο OST, απίστευτη δουλειά στα voice overs, διαλόγους κτλ καλός οπτικός τομέας μέτριο προς μάπα gameplay. Ο μόνος λόγος που με κρατάει είναι το σενάριο και οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τί παίζετε αυτό τον καιρό;
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Εγώ συνεχίζω δριμύτερος με το Shadow Hearts. Είμαι λίγο μπροστά, αλλά πίσω από το σημείο που έλεγε ο Scatty(ή το είπε και κάποιος άλλος απ' εσάς... Έχω σκατά μνήμη τώρα) περί Αλάσκας.
Δεν θέλω να spoil, γιατί κάποιοι δεν το έχουν καν αυτό το διαμάντι. Θα ανοίξω σχετικό thread.sigpic
Comment
-
Είμαι λίγο μπροστά, αλλά πίσωαπό το σημείο που έλεγε ο Scatty(ή το είπε και κάποιος άλλος απ' εσάς... Έχω σκατά μνήμη τώρα)
Επί του θέματος, σε λίγο ξεκινάω το Final Fantasy 5 (GBA).Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Straier to kaneis poly swsta, apo ta agaphmena mou FF."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Έπαιξα λίγο, το R&C future: a crack in time. Eντάξει γαμάτα φουτουριστικά γραφικά, και επίσης το γνωστό γαμάτο gameplay της σειράς. Σκέτη μαγεία είναι το game με φοβερούς χαρακτήρες και χιούμορ. Λογικά πάω για άμεση αγορά (με την τιμή του να ειναι χαμηλή).
Comment
-
Straier to kaneis poly swsta, apo ta agaphmena mou FF.
Αν πω πως τα γραφικά του είναι καλύτερα από το FF3DS θα φάω κράξιμο;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
IMO η καλύτερη χρήση της Κυανής Μαγείας σε FF
An to Monk einai to agaphmeno mou class, amesws meta paei Blue mage kai Samurai.
Φαίνεται πως έχει και μερικές καινούργιες κλάσεις στην GBA έκδοση αν και από αυτά που διάβασα δε μου γεμίζουν πολύ το μάτι."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostΞεκίνησα Brutal Legend και είμαι περίπου στα μισά. Αυτό το game αξίζει μόνο για metal fans. Απίστευτο OST, απίστευτη δουλειά στα voice overs, διαλόγους κτλ καλός οπτικός τομέας μέτριο προς μάπα gameplay. Ο μόνος λόγος που με κρατάει είναι το σενάριο και οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Comment
-
Παίζω το Lunar - Silver Star Harmony (PSP).
Μεγάλη απογοήτευση. Μπορεί τα Lunars να φαίνονται πλέον απλοϊκά αλλά το συγκεκριμένο δε μου θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν του.
Για την ακρίβεια σκέφτομαι να το εγκαταλείψω (αν και δε νομίζω ότι τελικά θα το κάνω).
Τέσπα. Όποιος θέλει να δει τι εστί Lunar και δεν τον ενδιαφέρουν τα γραφικά, να παίξει τις πολύ καλές εκδόσεις για το Playstation, όχι αυτό." You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
persona 3 portable.exw aporrofh8ei plhrws.3enera pou sto wondering sto xarth o paikths den kineitai...alla kata ta alla makran apo ta kalytera rpg tou psp.opoios exei pai3ei to p3 fes sto ps2 na mhn to aggi3ei dioti den exei na prosferei kati neo.Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
Comment