Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Δεν παίζω κάτι συγκεκριμένο επειδή σε λίγες μέρες την κάνω για να υπηρετήσω την μητέρα πατρίδα.

    Καμιά φορά όμως βάζω και παίζω το καλύτερο demo που έχω παίξει ποτέ.Αναφέρομαι φυσικά στο demo του panzer dragoon orta,το οποίο μπορέσαμε να παίξουμε στο χβοχ360 μας χάρη στην μεγαλοψυχία της microsoft που μας έδωσε την άδεια να παίξουμε τις 3 πρώτες πίστες αυτού του εκπληκτικού τίτλου.

    Δεν φτάνει που παράτησαν το backwards compatibility είναι και μετριότατη η συμβατότητα των περισσοτέρων τίτλων που τρ'εχουν στο χβοχ360...Τουλάχιστον ας ήταν ικανοποιητική η συμβατότητα των λίγων (σχετικά) τίτλων που υποστηρίζονται.

    Παιδιά όσοι το έχετε παίξει γράψτε καμιά γνώμη...Είναι καλό;Συγκριτικά με τα άλλα panzer dragoon πως στέκεται;Εγώ από το λίγο που το έχω παίξει το ερωτεύτηκα κατευθείαν...


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • Παιζω Lost Odyssey που μου ηρθε σημερα το πρωι παει και αυτη η εξεταστικη στα σκουπιδια κλαψτε Evans & Xeno :icon_twisted:


      Aντρέας Παγουλάτος

      Comment


      • Προσεχε μην κλαις εσυ στο τελος λογω εξεταστικης .
        Μεγειες και καλο καψιμο.. με μετρο παντα.

        Comment


        • Ψηφιακή λογική, Μαθηματικά Ι, γραμμική άλγεβρα
          Μετά από αυτά σειρά παίρνει το tomb raider

          Comment


          • Συνεχίζω ακάθεκτος το Halo 3 στο heroic!! Αν η προτελευταία πίστα στο νορμαλ μου είχε φανεί μια φορά εκνευριστική, στο heroic μου φάνηκε δέκα. Ισώς ο μοναδικός λόγος που δεν με βλέπω να τερματίζω το παιχνίδι στο legendary. Πέρα από αυτό το παιχνιδάκι είναι σκέτη απόλαυση! Οι πίστες εξαιρετικές, τα όπλα αρκετά καλά (αν και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν) η μουσίκη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ενώ ποτέ δεν περίμενα ότι αλλάζοντας το επίπεδο δυσκολίας θα άλλαζε τόσο πολύ η Α.Ι των εχθρών εκτοξεύοντας την πόρωση στα ύψη!
            Κάνω και κανα run που και που στο Diablo 2 με τον paladin μου (lvl 88) μπας και βρω κανα καλύτερο αντικείμενο αλλά @@
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

            Comment


            • Paizo Street Fighter III : 3rd strike me to Keyboard .. Nai, kala akousate !! Tromero paignidi, edo kai xronia ithela na to paikso, alla prepei na doso kai kati lefta na agoraso kana xeiristirio kai usb converter .. Meta tha me deite sto evolution na ypografo autografa ston John Choi kai ston Daigo



              Comment


              • Το επίπεδο Cortana αν δεν κάνω λάθος είναι από ευκολότερα που έχουν βγει ποτέ στο franshise.Απλά στο επίπεδο δυσκολίας Legendary πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και να προχωράς σιγά σιγά ώστε να μην στην πέφτει πολύς λαός.Κατά τα άλλα συνδυασμός Energy Sword με Covenant Carbine (μπαμ μπαμ στο κεφάλι των Flood που κρέμεται και τέζα) και όλα λύθηκαν.Είναι η χειρότερη πίστα στο Campaign όπως και η Library στο Halo:CE αλλά σε διάρκεια είναι αισθητά μικρότερη.
                Τέλος πάντων,αν είσαι Haloκαμμένος ακόμα και αυτές οι πίστες ολοκληρώνονται ευχάριστα. :blink:


                Τσακίσου βάλε Live να καούμε να δω τι παρταλάκιας είσαι...

                Comment


                • Δεν παίζω κάτι συγκεκριμένο επειδή σε λίγες μέρες την κάνω για να υπηρετήσω την μητέρα πατρίδα.[/b]
                  ΧΑΧΑ!!! Δύο τα αρούρια στο φόρουμ!!!
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment



                  • Συνεχίζω αργά αλλά σταθερά το Enchanted Arms και το έχω φτάσει στην παγωμένη Yokohama σαν το παραμύθι με την βασίλισσα του χιονιού.Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει ο τίτλος αλλά και δεν απογοητεύει.Ωστόσο η κατάσταση είναι πολύ άδικη για τον τίτλο αν δοκιμαστεί μετά από Blue Dragon κάψιμο.Του λείπει αυτό το feeling που λίγα rpg μπορούν να προσφέρουν. Τέλος πάντων είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να κριθεί ο τίτλος.
                    [/b]

                    καλά που δε θα ξανάπαιζες jrpg όπως μου είχες πει...
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Λοιπον εχω πιασει το halo 2 και το εχω φτασει μεχρι το gravemind . Η δικια μου αποψη ειναι οτι το δευτερο κομματι της τριλογιας ειναι απλα ετη φωτος μπροστα απο το προηγουμενο . Περα απο τα γραφικα -και γενικοτερα ο τεχνικος τομεας- που ειναι φανταστικα ( ακομα και τωρα που το παιζω μου κανουν ιδιαιτερη εντυπωση ) το gameplay εχει φτασει στο απογιο του... παρουσιαζει την πρωτη συνταγη κατα πολυ βελτιωμενη με εκπληκτικες αλλα και πολυ πιο απολαυστικες μαχες . Τα περιβαλλοντα δεν εχουν την μονοτονια του πρωτου και γενικοτερα ειναι ετσι φτιαγμενα ωστε να σε βοηθουν να ''δημιουργησεις''...καθε φορα ειναι και διαφορετικη . Αυτο που με εκανε να κολλησω παντως ειναι το σεναριο...το πρωτο παιχνιδι παρουσιασε μια ακρως κλισε ιστορια η οποια βεβαια ειχε καποιες δυνατοτητες να γινει ενδιαφερουσα αλλα μεχρι εκει..ξεχαστε τα ολα ομως , εχοντας πατησει στην βαση του πρωτου το Halo 2 δινει ενα φανταστικο σεναριο που δημιουργει απειρα ερωτηματα και εχει αμετρητες προεκτασεις. Ο μονος τροπος που θα μπορουσα να χαρακτηρισω τα σεναρια ειναι πως στο combat evolved εχουμε εναν πολυ πολυ μικρο προλογο σε ενα αριστουργηματικο δευτερο ''κυριο'' μερος . Ελπιζω να προχωραει ετσι μεχρι το τελος.

                      Τελος να πω οτι βρισκω πιο ευκολο το heroic του 2 ( αν και μπορει να εχω συνηθισει πλεον και γι'αυτο να εχω αυτην την εντυπωση ) και επισης εχω παρατηρησει καποια juggies ( πχ το AI 2-3 φορες κολλαγε σε περιβαλλοντα κλπ ) τα οποια δεν τα ειχα παρατηρησει στο 1 ..Σταγονες στον ωκαιανο

                      Comment


                      • Enough chit-chat.........
                        Currently playing......Max Payne II

                        Comment


                        • Neverwinter nights 1
                          Eimai grousouzis

                          Comment


                          • Devil May Cry 4 B)

                            Από το λίγο που έπαιξα το παιχνίδι(είμαι στο 3ο mission στο επίπεδο δυσκολίας Devil Hunter) μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί.Φοβερά γραφικά,συνεχής δράση,ενδιαφέρον σενάριο,ταιριαστός σε κάθε περίσταση ήχος,αρκετά καλοσχεδιασμένο σε όλους τους τομείς.Έχω παίξει λίγο γι'αυτό περισσότερα θα πω όταν ασχοληθώ πιο πολύ(καταραμένη εξεταστική...).
                            Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

                            Comment


                            • Παιζω Zack & Wiki Quest for Barbaros Treasure.

                              Προχθες ειπα τα εξης στο "Προσφατες Αγορες":
                              Επαιξα 3 πρωτα stages. Μεχρι τωρα θα λεγα οτι ειναι Wario Ware με υποθεση. Προχωρας και αλληλεπιδρας με διαφορα αντικειμενα στο περιβαλλον - παιζοντας με διαφορους τροπου το remote - ωστε να αποχτησεις προσβαση στο θησαυρο και να περασεις το level. Στην αρχη σου δινει την εντυπωση οτι σε καθοδηγει αρκετα με τα tutorials αλα τελικα εισαι ελευθερος να βαλεις τη φαντασια σου. Σε μια φαση πχ κρατουσα ενα μοχλο με δυο διαφορετικες οψεις κι ηθελα να το τοποθετησω αναποδα μεσα σε μια τρυπα. Εψαχνα για καποια επιλογη και δεν εβρισκα τιποτα. Τελικα γυρισα το remote προς τα πανω αρκετες μοιρες(σχεδον να κοιταει εμενα) και αυτο ηταν![/b]
                              Προχωρησα αλλα δυο stages τα οποια ειχαν σαφως αυξημενη δυσκολια καθως πλεον δεν αρκουσε η αλληλεπιδραση με το περιβαλλον αλλα επρεπε να σκεφτεις τι θα κανεις αλλα και με ποια σειρα. Και βεβαια λαθος κινηση θα σε κανει να αρχισεις το stage απ'την αρχη - μου συνεβη αρκετες φορες σε ενα επιπεδο. Φανταζομαι λοιπον οτι στη πορεια θα συναντησω αρκετα δυσκολα puzzles. Εχω παιξει περιπου 2 ωρες και ελπιζω το παιχνιδι να κρατησει πανω απο 10.
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Devil May Cry 4 B)

                                Από το λίγο που έπαιξα το παιχνίδι(είμαι στο 3ο mission στο επίπεδο δυσκολίας Devil Hunter) μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί.Φοβερά γραφικά,συνεχής δράση,ενδιαφέρον σενάριο,ταιριαστός σε κάθε περίσταση ήχος,αρκετά καλοσχεδιασμένο σε όλους τους τομείς.Έχω παίξει λίγο γι'αυτό περισσότερα θα πω όταν ασχοληθώ πιο πολύ(καταραμένη εξεταστική...).
                                [/b]

                                Στο ps3;
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X