Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Συνεχίζω ακάθεκτος shadow hearts,μου μένει κανένα τρίωρο gameplay ακόμα και άρχισα και halo 1 στο heroic...

    Τρομερά ωραίο game,με έχει καθηλόσει μέχρι στιγμής,βρίσκομαι στο uncharted island(or something like this ).Αν είχε και λίγη παραπάνω γκάμα εχθρών(4 έχω συναντήσει μόνον...)

    ΥΓ:Hunters>all B)


    Comment


    • Με αυτό το παιχνίδι αποκτάς cult status, συνέχισε σταθερά. Μέχρι και η κοπέλα μου το τερμάτισε (lol). Δε θα το έλεγα και τέρας gameplay, κάθε άλλο, αλλά η ατμόσφαιρα σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.

      Comment


      • Με αυτό το παιχνίδι αποκτάς cult status, συνέχισε σταθερά. Μέχρι και η κοπέλα μου το τερμάτισε (lol). Δε θα το έλεγα και τέρας gameplay, κάθε άλλο, αλλά η ατμόσφαιρα σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.
        [/b]
        Oh yeah...Είναι πολύ καλό,ειδικά η ατμόσφαιρα,ο Yuri,το character development και το battle system of course.


        Προτίνεται ΑΝΕΤΑ στους rpg players ;)


        Comment


        • Πω ρε παιδες ειμαι καταδικασμενος...πρωτη φορα στη ζωη μου αφηνω να μαζευτουν τοσα ανολοκληρωτα παιχνιδια...αυτες τις μερες με κυνηγανε:Αssassin's Creed,Project Zero,OblIVion,Virtua Fighter V (ενταξει,αυτο παιζεται και περιστασιακα) και εχω αφησει εδω και καιρο τα Dead Rising και Metroid Prime 2 Echoes.Συν τοις αλλοις θελω να ξαναρχισω και το Fallout 2 (θα πρεπει να αντισταθω)...So many games,so little time...Βγαινουν και οι καινουριες νουβελες Star Wars...We are all fucking doomed!!!
          <div align="center">

          "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

          Comment


          • Oh yeah...Είναι πολύ καλό,ειδικά η ατμόσφαιρα,ο Yuri,το character development και το battle system of course.
            Προτίνεται ΑΝΕΤΑ στους rpg players ;)
            [/b]
            Και έχει κάποιες στιγμές που λες WTF. Δεν ξέρω πώς πέρασε έτσι απαρατήρητο αυτό το παιχνίδι. Πραγματικά, όμως, πρόκειται για μία εναλλακτική επιλογή που έχει να προσφέρει πολλά.

            W/e, εγώ παίζω Lost Odyssey και Professor Layton κυρίως. Παίζω λίγο την ημέρα, ευτυχώς κατάφερα να το περιορίσω (μετά το κάψιμο με το Blue Dragon...). Και τα δύο είναι φοβερά, το Lost Odyssey πρόκειται για ένα κλασσικότατο RPG, χωρίς να έχει κάτι καινούριο. Σε κερδίζει, σίγουρα, η ατμόσφαιρα του. Γενικότερα το setting είναι αυτό που σε μαγεύει, και προκαλεί το ενδιαφέρον για τον τίτλο, με το οποίο έρχεται και δένει το gameplay που, παρότι "μία από τα ίδια", είναι καλοφτιαγμένο, προσεγμένο και αρκετά προκλητικό. Overpowered δε γίνεσαι λόγω του περιορισμού στο levelling (σύστημα παρόμοιο με του Suikoden), οι μάχες θέλουν στρατηγική και γενικά δεν πρόκειται για το "walk in the park". Κάτι καλό είναι το τέλειο encounter rate. Πολύ προσεγμένο και σε πλήρη αρμονία με το levelling και με το επίπεδο που απαιτούν οι εχθροί να είσαι. Πάντως το setting μου φαίνεται πολύ πρωτότυπο, νιώθω άβολα παίζοντας το ακριβώς γιατί μου φαίνεται πολύ "ξένο" από όλα όσα έχω συνηθίσει. Ελπίζω να συνεχίσει αυτό μέχρι το τέλος.

            Τώρα όσον αφορά το Professor Layton, τελικά το παιχνιδάκι είναι πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Πήγα στο δεύτερο chapter και συνεχίζω. Για κάποιο λόγο ακολουθώ την κλασσική (sissy) τεχνική save-try-load όταν θέλω να λύσω ένα γρίφο. Κάποιους τους κατάφερα με την πρώτη (όπως αυτόν με το σκυλί και τα σπίρτα), ενώ κάποιους άλλους έχασα μία-δυο προσπάθειες για να τους βγάλω. Σε τέτοια παιχνίδια πάντα ρίχνω την πρώτη ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό και μετά το σκέφτομαι λίγο παραπάνω, ενώ πολλές φορές σκέφτομαι μερικά βήματα μπροστά και το χάνω τελείως (κάτι που συνέβαινε στο Phoenix Wright κυρίως). Δεν είμαι για τέτοια, αλλά το διασκεδάζω . Τώρα πρέπει να πάρω χαρτί και μολύβι για να λύσω το γρίφο με το ψηφιακό ρολόι που μου έβαλε ο layton. Σίγουρη αγορά πάντως. Σκέφτομαι να το αφήσω για να το πιάσω όταν το αγοράσω, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ. Επιτέλους άνοιξε το DS μου βρε παιδί μου...

            Αυτά . Πήρα και ένα ακόμη 10 στη σχολή (τρία 10, ένα 9 και ένα 5.6 ως τώρα...πήρα και την ώριμη απόφαση να παρατήσω ένα μάθημα επειδή βαριέμαι xD).

            Comment


            • εδω και λιγη ωρα καταφερα να συνδεσω και το Wii του φιλου μου και παιζω online super smash bros brawl
              για καποιον περιεργο λογο δεν υπαρχουν αρκετοι αντιπαλοι <_< εαν θυμαμαι καλα, μαλλον παιζει ρολο να μπορεις να παιζεις μονο με κοσμο απο την χωρα σου. damn it. παντως παρα την χαλια συνδεση μου, δεν υπηρχε ιχνος απο lag.

              τελευταια μερα σημερα που εχω το smash bros brawl. το πρωι ο φιλος μου παιρνει το Wii του.
              το ευχαριστηθηκα παντως οσο τιποτα αλλο&#33; τωρα η θα περιμενω μεχρι να κυκλοφορησει το παιχνιδι η θα τσιπαρω την κονσολα μου για να λιωνω online

              Comment


              • Eγω εχω τρελαθει σαν τον Fi0th πρωτη μου φορα τοσα ατεερματηστα παιχνιδια : παιζω φανατικα και ειμαι στα μισα του 2ου DVD του Lost Odyssey του οποιου και πιστευω και γουσταρω να κανω ολα τα achievements , FF XII revenant wings στου οποιου ειμαι στο chapter 7 part2 ,assasin&#39;s creed εχω αλλες 3 δολοφονιες, θυμηθηκα οτι εχω να τελειωσω το Metroid Prime 3 και γενικα τωρα με τα χιονια ΚΑΙΓΟΜΑΙ &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

                ΥΓ. xa &#33; πηρα το 1ο μου δεκαρι &#33; ενα 8 (το 2ομου) ενα 7 και2 πενταρια ειχα να παω να δωσω αλλο ενα αλλα με πηρε ο υπνος ελεω Lost Odyssey (επεζα μεχρι τισ 4 το πρωι)

                YΓ2 : Για παρτη σου Evans :
                http://www.gametrailers.com/player/30713.html


                Aντρέας Παγουλάτος

                Comment


                • Η μουσική τα σπάει άσχημα. Εννοείται ότι δε θα αγοράσω το παιχνίδι, εκτός και αν το βρω (αν έρθει εδώ που δεν το κόβω) σε μία τιμή τύπου...10-15? .

                  Το Lost Odyssey είναι όντως πολύ καλό ρε γμτ. Και πολύ αργό θα έλεγα, όχι λόγω loading times, αλλά επειδή είναι αργή η εξέλιξη του. Χαλαροί διάολογοι, χαλαρά dungeons (φαίνεται η δουλειά των ατόμων πίσω από τα Shadow Hearts), μεγάλα όνειρα που σε βάζουν απλώς να διαβάζεις. Πολύ καλό, πολύ καλό.

                  BTW Wii sux. Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια πιάνω να λέω στον εαυτό μου "Άντε να έρθει αυτό το παιχνίδι Ευρώπη". Region lock my @&#036;&#036;, τι κατάντια.

                  Comment


                  • Ξεζούμισα και την Lara την καημένη.Τα είδε όλα.Κάποια στιγμή θα αρχίσω Mass Effect για πέμπτη φορά στο Insanity να δω και ότι άλλο άγνωστο (αν υπάρχει) περισσεύει μέχρι να έρθει το Halo 3 για να λιώσω πάλι.

                    Comment


                    • εγώ πάλι ο κλασσικός άκυρος τύπος ακόμα παλεύω το πρώτο ninja gaiden είμαι στα aquaducts και ανυπομονώ να το τελειώσω γιατί βλέπω πολύ καινούριο υλικό να μου έρχεται μέσα στη βδομάδα.άσε που σε καμιά 10αριά μέρες θα πάρω μάλλον το xbox 360 και προβλέπεται τρελό λιώσιμο.

                      υ.γ. Φυτούκλες. Το μέγιστό μου είναι 9.κυρίως 5-7 παίρνω.άντε.τρία μαθήμτα,πτυχιακή και παίρνω πτυχίο.yay.
                      Carpe diem

                      Comment


                      • -Professor Layton and the Curious Village (DS)

                        -Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations (DS)

                        -Metroid Prime : Hunters Wi-Fi (DS)

                        -FPS Ports στο DS (Doom1,2 Quake DS ,2)

                        -Excite Truck (Wii)

                        -Halo 2 (Xbox)

                        Comment


                        • Τώρα παίζω Assassin&#39;s creed για 360.
                          Επαναλαμβανόμενο όπως λένε όλοι, αλλά και μόνο για την ιδέα που το περίμενα τόσο καιρό, για τα γραφικά και την ατμόσφαιρα, θα το τελειώσω&#33;&#33;
                          Μετά θα πιάσω Mass Effect&#33;&#33;
                          I did what I thought was right
                          All for the love of my life
                          I know it&#39;s sad but true
                          Something is very wrong
                          Condemned to suffer so long
                          For a love so true

                          Comment


                          • Χθες τελειώσαμε το Mass Effect και άρχισα το Prey έτσι για να διατηρήσουμε μία μικρή σιγή στα παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι για τον πανικό.

                            Comment


                            • Χθες τελειώσαμε το Mass Effect και άρχισα το Prey έτσι για να διατηρήσουμε μία μικρή σιγή στα παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι για τον πανικό.
                              [/b]

                              Πάλι ρε καμμένε;
                              Εγώ έβαλα χτες να δοκιμάσω να δω αν παίζει το jaws unleashed.οι κριτικές που έλαβε δικαίως ήταν χαμηλές.έχει πολλά άκυρα πράγματα,ήδη έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται,η κάμερα μου θύμισε εποχές πλέη 1 και Ν64, η βία που περιλαμβάνεται ενώ στην αρχή με πώρωσε πλέον συνήθισα και δε μου φαίνεται κάτι ιδιαίτερο,η κίνηση ώρες ώρες μου φαίνεται τελείως αφύσικη ειδκά σε μια μάχη με αφεντικό μια όρκα.το άλλο αρνητικό είναι ότι μπορείς να χάσεις αρκετά εύκολα και μάλιστα χωρίς να καταλάβεις πως.άντε να δω εγώ κάτι μικρά ψαράκια-πιράνχας, ή τα χέλια.άσε που οι άνθρωποι σε πετυχαίνουν με καραμπίνα ενώ είσαι στον πάτο της θάλασσας.που στο κέρατο με βρίσκουν; αυτά είναι τα αρνητικά.

                              τα θετικά τώρα.κατ&#39;αρχήν νιώθεις ότι πραγματικά είσαι καρχαρίας,η κίνηση του καρχαρία είναι πολύ φυσική,όσοι έχουν δει σχετικά ντοκιμαντέρ ξέρουν,τα γραφικά νερού είναι άψογα,κατά τ&#39;άλλα όμως όχι και τόσο καλά.έχεις έκτη αίσθηση (αλλά όχι 7η ή/και 8η δε θυμάμαι καλά πόσες αισθήσεις έχουν οι καρχαρίες),μπορείς να σημαδεύεις ποιο μέλος θες να κόψεις από το θήραμά σου,είναι φρι ρόμινγκ στιλ gta και πάνω απόλα σου θυμίζει ακριβώς την ταινία σε πολλά σημεία.

                              συμπέρασμα:αξίζει τελικά ή όχι;για 10 ευρώ που έδωσα(πως είναι το σηματάκι του ευρώ;) μια χαρά για μένα,για τα γούστα τα δικά μου.αλλά δεν το προτείνω...ναι,ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ γούστο έχω
                              Carpe diem

                              Comment


                              • Συνεχίζω ακάθεκτος Halo στο heroic

                                Έχω περάσει την library,το χειρότερο επίπεδο του παιχνιδιού μακράν.Ο τίτλος είναι εθιστικότατος και φανταστικός.Το μεγαλύτερό του ψεγάδι είναι ότι επαναλαμβάνονται τα επίπεδα.Πραγματικά στην library βαρέθηκα την ζωή μου,όλος ο χώρος ίδιος μου φαινόταν.Όπως επίσης και το επίπεδο που έχει χιόνια μετά την library με το 4ο επίπεδο είναι ολόιδια και συχνά επαναλαμβάνονται(ειδικά εκείνο το στρόγγυλο δωμάτιο που είναι τεθωρακισμένο στην μέση,ελπίζω να με καταλαβαίνεται,το βρίσκω συνέχεια).Ελπίζω τα δύο επίπεδα που μου απομένουν να μην επαναλαμβάνονται.

                                Best level so far : The Sillent Cartographer B)


                                Comment

                                Working...
                                X