Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τί παίζετε αυτό τον καιρό;

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Paizei na xwthei pote kaneis gia kana match Heroes of might and magic 3?
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

    Comment


    • Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είχα την δυνατότητα να αποκτήσω κωδικό μέσω φίλου για να παίξω την Beta του Destiny στο Xbox 360. Εν ολίγοις, οι εντυπώσεις μου είναι διφορούμενες αν και καταλογίζω ελαφρυντικά στην Bungie μιας και μιλάμε για τίτλο υπό ανάπτυξη.
      Ξεκινάω με τα γραφικά του παιχνιδιού τα οποία μου θύμιζουν εκείνα του Reach με ένα πέπλο blur να κάνει την εμφανισή του. Από κει και πέρα όλα είναι στατικά με εξαίρεση το day/night cycle. 2D ουρανός, ανυπαρξία καιρικών συνθηκών, απουσία μηχανισμών φυσικής, οι χαρακτήρες δεν έχουν σωματικό βάρος ή όγκο, ragdoll psychics μηδαμινά και γενικά τίποτα που να θυμίζει τους καλούς οπτικάκαι τεχνικά τίτλους της κονσόλας. Διάβασα σχόλια και είδα εικόνες για την έκδοση του PS 3 και το αποτέλεσμα είναι αισθητά κατώτερο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να δικαιολογήσω την bungie.
      Gameplay wise θυμίζει λίγο Halo όσον αφορά το πως πρέπει να χειρίζεσαι τα encounters ΜΕ τους εχθρούς αλλά ακόμα και στο Hard mode δεν είδα κάτι που να με εκπλήσσει ιδιαίτερα. Τρομέρα ενοχλητικό για μένα είναι η άμεση επανεμφάνιση των εχθρών. Μιλάμε περπατάς μερικά μέτρα και στην πλάτη σου έχεις κακούδια. Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές παίζει σαν ένα συνηθισμένο FPS σε MMO μοτίβο, με Spartan Ops στυλάκι και λιγάκι με rpg στοιχεία, Borderlands κι έτσι.
      Ευελπιστώ ότι στο τελικό προϊόν θα αλλάξουν πολλά πράγματα ειδάλλως, δεν θα σκάσω χρήματα. Αν παραμείνει έτσι μόνο ως φούσκα το εκλαμβάνω.


      edit by admin Rampo
      Don't use colors, consider people using different skins ;)

      Comment


      • Το εβαλα και στο chat, το παιχνιδι ειναι ανοιχτο για ολους μεχρι την κυριακη (δεν χρειαζεται κωδικος, απλα το κατεβαζεις απο PSN-LIVE). Στην περιπτωση του PS3 δεν χρειαζεται ουτε συνδρομη (Plus-Gold) οποτε οι κατοχοι της κονσολας εχουν αμεση προσβαση χωρις να κανουν κατι.

        Εγω το παιχνιδι το εψηνα για αγορα bundle μαζι ps4 (το λευκο) αν αγοραζα το μηχανημα προς το σεπτεμβρη, τωρα με αυτα που λεει ο Ren γειωθηκα καπως ειναι η αληθεια. Anyway αν το προλαβω ισως να το κατεβασω και εγω και γραψω καμια εντυπωση.

        Comment


        • Απο το πουθενα ειχαμε σημερα το πρωτο gaming session με κατι παιδια απο δουλεια εδω και ειχε αρκετη φαση. Το πλανο στα χαρτια ηταν FPS στο PS4, ευτυχως το μενου εν τελει περιελαμβανε Resogun, Rayman Legends, Towerfall Ascension (a.k.a. ΤΟ επος).

          Το Resogun δε μου αρεσε σαν shooter, αφενος προτιμω τα top down, αφετερου πιστευω πως δεν εχει και καλους μηχανισμους. Μια χαρα παιχνιδι πρεπει να ναι αλλα με τοσο ανταγωνισμο απο παλιοτερους τιτλους νομιζω πως ειναι δυσκολο να ξεχωρισει.

          Καψιμο στο Rayman με αυτο το football mode σε 2v2.. Δεν ξερω αν το χει παιξει κανεις αλλα για party game που μπορει να παιξει ο καθενας βγαζει αφθονο γελιο.

          To Towerfall οκ τι να λεμε τωρα... αποκαλυψη απλα και μιλαμε για παιχνιδι που δεν ηξερα καν πως υπαρχει. Διαβασα πως ξεκινησε σαν Ouya exclusive, αλλα τωρα υπαρχει και σε steam/ps4.

          Το παιχνιδι τα σπαει απλα, μακραν το καλυτερο παιχνιδι για 4πλο που εχω δει τα τελευταια χρονια. Απειρο γελιο, γαματο concept, pure fun γενικα... Ηδη σκεφτομαι ποτε θα χουμε αλλη ευκαιρια να ξαναπαιξουμε.
          Αν ειστε σαν κι εμενα και δεν το ξερατε καν ριχτε μια ματια στο παρακατω:

          Comment


          • Συνεχίζω το επικό playthrough του Divinity: Original Sin που είναι στη χειρότερη περίπτωση καταπληκτικό, και έβαλα λίγο το Shovel Knight.

            Καταρχάς για κάποιο περίεργο λόγο ήμουν εντελώς κουλός με το που ξεκίνησα και έκανα και μαντάρα το χειρισμό. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Σφιχτοδεμένος χειρισμός, που μου θυμίζει πόσο σκουριασμένος είμαι, κλασσικά 8-bit γραφικά, ωραία μουσικούλα και από level design δεν έχω δει πολύ αλλά μου αρέσει.

            Από gameplay, όσο μπορώ να κρίνω, βασίζεται πολύ περισσότερο στο skill από το muscle memory όπως γινόταν πχ με το Volgarr, και για αυτό με κράτησε κατευθείαν (το παράτησα για να μην το σπάσω λόγω κουλαμάρας σε ένα σημείο). Επίσης δε σε τιμωρεί υπέρ του δέοντος αλλά παραμένει προκλητικό. Περισσότερα σε λίγο!
            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

            Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

            Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

            Comment


            • Με τη διάθεση που έχω αυτόν τον καιρό,δε νομίζω να το τελειώσω,αλλά ξεκίνησα το Fire Emblem The Sacred Stones.Έχω βγάλει το ένα τέτρτο του παιχνιδιού,μέσα σε μιάμιση ώρα,τουλάχιστον τόσο γράφει ο τίτλος,αλλά με τα reset που έκανα για να μην πεθαίνουν οι χαρακτήρες μου παίζει να είναι κάπου στο 4ωρο σύνολο.Εύκολο για την ώρα,το έχω βάλει στο normal όπου δεν έχει ούτε tips,tutorials ούτε τίποτα με αποτέλεσμα να βαδίζω λίγο στα τυφλά αλλά μου αρέσει αρκετά,ειδικά η ιστορία του τίτλου με καθηλώνει και με κάνει να θέλω να δω τη συνέχεια.Ελπίζω να το τελειώσω κάποια στιγμή.
              Carpe diem

              Comment


              • To agaphmeno mou apo ta Fire emblem pou exw paiksei einai.
                Aksizei na to paikseis me strategy guide exei polla mystika.

                Egw vriskomai stis 450 wres Tactics Ogre kai katevainw to Palace of the dead gia prwth fora (115 orofoi - pistes) Logika prepei na to ksanakatevw alles 2 fores... :/
                Afto to game den tha teleiwsei pote.
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

                Comment


                • Παίζω με strategy guide μόνο σε ότι αφορά recruits & spoils.Τι άλλο πρέπει να προσέξω;
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Recruits kai gear.
                    Afta.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

                    "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

                    Comment


                    • Άρχισα το Final Fantasy VII (PSX) για πρώτη φορα, 17 απόταν πρωτοκυκλοφόρησε. Βασικά το είχα δοκιμάσει τότε αλλα το βρήκα κακάσχημο. Ποτε δεν ήμουν τον RPGs ιδιαιτερα, όμως τα τελευταία χρονια άρχισα να νιώθω μια παράξενη έλξη προς αυτά. Πάντως στην σειρά ήθελα να δώσω οπωσδήποτε μια ευκαιρία, έτσι ξεκίνησα με το VII. Ακόμα είμαι στην αρχή, συγκεκριμένα μετά το σημείο που ο Cloud ντύνεται αδελφή κουκλίτσα αληθινή.

                      So far ok, δεν τρελάθηκα, πολύ μπλα-μπλα (κάτι που ανέμενα και θα του δώσω τον χρόνο του), και αρχίζω σιγά σιγά να κολλάω όσο παίζω. Για να δούμε...

                      Comment


                      • Originally posted by Aion View Post
                        Άρχισα το Final Fantasy VII (PSX) για πρώτη φορα, 17 απόταν πρωτοκυκλοφόρησε. Βασικά το είχα δοκιμάσει τότε αλλα το βρήκα κακάσχημο. Ποτε δεν ήμουν τον RPGs ιδιαιτερα, όμως τα τελευταία χρονια άρχισα να νιώθω μια παράξενη έλξη προς αυτά. Πάντως στην σειρά ήθελα να δώσω οπωσδήποτε μια ευκαιρία, έτσι ξεκίνησα με το VII. Ακόμα είμαι στην αρχή, συγκεκριμένα μετά το σημείο που ο Cloud ντύνεται αδελφή κουκλίτσα αληθινή.

                        So far ok, δεν τρελάθηκα, πολύ μπλα-μπλα (κάτι που ανέμενα και θα του δώσω τον χρόνο του), και αρχίζω σιγά σιγά να κολλάω όσο παίζω. Για να δούμε...
                        Ε εισαι στην αρχη ακομα, εχεις πολλα να δεις, εχει παρα πολυ καλη ιστορια.

                        Comment


                        • Gameplay έχει?

                          Comment


                          • Originally posted by Aion
                            Gameplay έχει?
                            Έλα τώρα κακίες. Για την εποχή του ήταν παιχνιδάρα. Ακόμα, και τώρα μαζί με το VI διδάσκουν τι σημαίνει καλό RPG και από story μαμάει πισινούς. Για το gameplay εντάξει, εδώ τα πράγματα μπαίνουν σε πολύ υποκειμενικά κριτήρια. Υπάρχουν παίκτες ακόμα και σήμερα που την βρίσκουν με τα random battles (προσωπικά τις σιχαίνομαι) και τις turn based τακτικές. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα σήμερα action combat και Call of Duty πιου πιου. Πάντως, αν έβγαινε remake σήμερα με παρόμοια gameplay mechanics αλλά με next gen γραφικά οι περισσότεροι σαν παλαβά θα κάναμε. Ακόμα κι εγώ, που ελάχιστα ασχολούμαι με JRPGs (ακόμα να τελειώσω το Lost Odyssey). Τι να πουν και τα Infinite Undiscovery, White Knight Chronicles Star Ocean: Last Hope και κάτι άλλες παπαρίτσες. Α ρε Vesperia και Ni no Kuni που είστε να δείτε τι απίδια έχει ο σάκκος.

                            Το The Last Remnant έχω ακούσει ωραία λογάκια από τους φίλους του είδους. Νομίζω η PS 3 έκδοση έχει αισθητές βελτιώσεις από του 360.

                            Comment


                            • To FF7 einai ena apo ta FF me to kalytero gameplay.
                              Oi turn based maxes den einai kako gameplay aplws diaforetiko apo afta pou exeis isws synithisei, oi Random maxes nai einai eknevristiko element, alla milame kai gia ena paixnidi 14 xronwn palio.
                              To materia system pou exei me tous diaforous syndiasmous einai ena apo ta kalytera sthn seira aneta kai epitrepei poly peiramatismo.

                              Egw tha protimousa na ginoun allages sto gameplay tou FF7 ean ginotan pote remake, oi random maxes toulaxiston tha eprepe na eksafanistoun, einai apomeinari palaias texnologias opou den voleve to na apeikonizontai ta terata sto game, to FF12 mas edeikse to pws prepei na einai ta pragmata shmera.
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment


                              • Όπα όπα, λάθος το εκλάβατε. Με το αν έχει gameplay εννοούσα αν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής gameplay στο παιχνίδι επειδή ήθελα να τονίσω το πολύ μπλα-μπλα που μέχρι τώρα κυριαρχούσε στο παιχνίδι και με έχει αφήσει να παίξω σχετικά ελάχιστα . Πλέον άρχισε να λιγοστεύει σιγά σιγά.

                                Δεν είναι τόσο open world όσο νόμιζα και αυτό είναι πολύ θετικό για μένα. Ούτε σου ρίχνει άσχετες συζητήσεις με το τσουβάλι όπως στο Zelda Wind Waker που δοκίμασα τώρα τελευταία. Ήξερα ότι είναι turn based και αυτό ζητούσα. Όσο για τις random battles, πολύ σπαστικό πράμα όντως, ειδικά για μένα που μου αρέσει να κάνω και λίγο exploration μέχρι να πάω από την μια άκρη του δωματίου στην άλλη ρίχνω του κόσμου τις μάχες. Όντως μοιάζει παλιομοδίτικο όμως ήξερα ότι είναι έτσι, το θυμόμουν. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι δεν υπάρχει αυτός ο "μηχανισμός" στα περισσότερα FF, καθώς το 8 που είχα παίξει τότε λίγο στην αρχή ήταν επίσης έτσι. Btw, έχω την εντύπωση ότι το 8 το έχουν από τα άσχημα της σειράς (underrated ίσος?), γιατί? Θυμάμαι απόσο έπαιξα τα γραφικά ήταν πιο συμμαζεμένα και έβρισκα πολύ cool τα summons (ποσο μάλλον τον Diablo!). Σκοπεύω να το αρχίσω αν πάνε όλα καλά με το 7 και το τελειώσω.

                                Όπως και να έχει, συνεχίζω ακάθεκτος. Είμαι έξω από τα headquarters της Shinra και σκέφτομαι αν είναι καλύτερα να μπω stealth ή να μπουκάρω μέσα Barret-style . Η ιστορία όσο ξεδιπλώνεται τόσο της φαίνεται οτι έχει πολύ φαΐ πάνω της. Ο Cloud σαν χαραχτήρας δεν μου αρέσει, δεν ξέρω στην συνεχεια αν με κερδίσει. Ο Vincent θυμάμαι έλεγαν ποσο γαμάτος χαραχτήρας είναι όμως ακόμα να πέσω πάνω του. Να ρωτήσω, κάποιες επιλογές που κάνω στις συζητήσεις ας πούμε επηρεάζουν το παιχνίδι ή την ιστορία?

                                Comment

                                Working...
                                X