Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom hearts: Birth by Sleep

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Egw milaw gia to anwtato epipedo dyskolias, den thymamai poio einai sto BBS.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Critical και πιο κάτω είναι το proud.Αν θυμάμαι καλά τα τελείωσες πρώτα proud και τα 3.Εγώ ξεκίνησα Terra critical και ventus,aqua proud!
      Nintendo I.D.: paixtis
      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Prwton den exw paiksei to game mono mia fora.
        Exw teleiwsei ola ta senaria kai sto Critical.

Defteron
        Originally posted by paixtis View Post
        Λοιπόν το τερμάτισα με Terra στο proud σε 21:41:37 ώρες.Το τελικό boss μου πήρε 4-5 ωρίτσες.Μιλάμε μάχη για γερά νεύρα.Άπειρα gameover γενικά στο παιχνίδι.
        Το ξεκίνησα και με τον ventus.Τελείως διαφορετική εμπειρία.Πολύ πιο ανοιχτό και με περισσότερη ποικιλία παιχνίδι σε αντίθεση με το γραμμικό του terra.Γενικά πάντως είναι μικρό το παιχνίδι.Έχει λίγους κόσμους.

Δυστυχώς χθες μου χάλασε ο μοχλός του psp.Κολούσε αφάνταστα σε ένα σημείο και καταλάθως το έβγαλα απ'τη θέση του.Κάποια λύση κανείς?
        "

Greek Gaming Videos

Comment

• Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου νομίζω πως το είχε τελειώσει ξανά από τότε σε Final Mix.

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
            Prwton den exw paiksei to game mono mia fora.
            Exw teleiwsei ola ta senaria kai sto Critical.

Defteron
            Λέω για την πρώτη φορά.
            Ουπς λάθος.Νομίζω με ventus είχα critical...Δεν θυμάμαι...Πάντως δυσκολεύτηκα περισσότερο με terra στο proud απ'ότι με ventus(critical).
            Το έχω τερματίσει και final mix στο proud όλα.
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Φτάνω το σκορ γύρω στο 500+ χωρίς όμως να καταλαβαίνω πως το κάνω.Οκ εκνευρίζομαι απίστευτα,γιατί θέλω να κάτσω να το τελειώσω και μου σπάει τα νεύρα ένα τόσο ηλίθιο σημείο.
              Carpe diem

Comment

• Το πέρασα τελικά.Κόλλησα στον Hook.Μεγάλος πρήχτης.
                Carpe diem

Comment

• Xrhsimopoihse to ability tou Mickey.
                  Best ability in the game.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

• Δεν το έχω ανεβάσει καθόλου το d-link του,αλλά οκ θα το δοκιμάσω γιατί όχι;
                    Carpe diem

Comment

• Το δοκίμασα,την πρώτη φορά κάτι πήγε να γίνει αλλά ψόφησα.Τελικά τα πράγματα ήταν απλά.Aqua D Link και σπαμάρισμα μαγεία από μακριά,limit και ξανά και ξανά μέχρι να ψοφήσει.Ούτε καν με ακούμπησε.Κι αν πέθαινα,είχα και Auto life.Έφτασα στην τελική περιοχή,είμαι 31 lvl, και κάθομαι και φτιάχνω commands.Αύριο θα το τελειώσω μάλλον και θα ξεκινήσω Aqua.
                      Carpe diem

Comment

• Τέλος και με Ventus 37 lvl μετά από 10μιση ώρες.Ο τελικός μου φάνηκε αρκετά ζόρικος,αλλά χάρη στα commands που είχα τον έβγαλα άνετα,δεν το περίμενα τόσο εύκολο.Απλά έτρεχα γύρω γύρω απoφεύγοντάς τον σπαμάροντας mine shield,mine square και όταν ήθελα να θεραπευτώ είχα Cura,Curaga.To command που έκανε τη διαφορά βέβαια ήταν το Salvation.AOE damage και full heal.Ok δεν είχε ελπίδες.Αν είχα φτιάξει από την αρχή 2-3 τέτοια θα έπεφτε ακόμα πιο γρήγορα.

Το ξεκίνησα και με την Aqua,έχω παίξει 1μιση ώρα,είμαι 4ο lvl στον πρώτο κόσμο.Πραγματικά νιώθω λες και ανέβασα δυσκολία,πέφτω για πλάκα και πρέπει να προσέχω τις επιθέσεις των εχθρών για να τις αποφεύγω,καμία σχέση με τους άλλους 2 που απλά έμπαινα μέσα στη μάχη έριχνα ξύλο και προχωρούσα.Θέλει τακτική εδώ.Άσε που για να θεραπευτώ δεν έχω cure και πρέπει να σκοτώνω εχθρούς.Items φυσικά και ΔΕΝ χρησιμοποιώ.
                        Carpe diem

Comment

• H Aqua einai dyskolh sthn arxh alla ginetai grhgora overpowered.
                          Se syndiasmo me to Mickey D-Link den kwlwnei pouthena.
                          Proswpika einai h agaphmenh mou xarakthras.
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Έφτασα Dwarf Woodlands,6o lvl στις 2 ώρες.Προσπάθησα να πάρω και το cure από το command board αλλά με εκνευρίζει και το παράτησα.
                            Έπαιξα και λίγο στην Arena να πάρω ένα Xehanort's Report που μου έλειπε με τον Terra ώστε να ξεκλειδώσω το Secret Episode.Βέβαια θα χρειαστεί να ξαναβγάλω τον τελικό του Terra.
                            Carpe diem

Comment

• Δεν χρειάζεται νομίζω. Έχει μείνει στο save ότι έχεις φάει final boss.

Comment

• Διάβασα ότι χρειάζεται,μακάρι να έχεις δίκιο.Θα δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X