Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Μόνο όταν δούμε το ανάλογο trophy θα σε πιστέψουμε .
    Άπιστε Θωμά.

Originally posted by Azrael View Post
    Αμα επιασε το νοημα και δεν παιζει το παιχνιδι σαν ενα DMC και βαζει αμυνα-counter attacks τοτε δεν εχει λογο να μη το εκανε

Παρακατω προς το τελος βασικα αστα να πανε ειναι αλλα θα σε πω εγω κολπα
    Άμα δυσκολευτώ θα γράψω εδώ,να μου δώσεις καμιά λύση.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ahhah και να σκεφτεις oτι δεν τα προσπαθησα και πολυ ηρθανε μονα τους αρκετα ευχαριστα τα δυο τελευταια,
    the quick (me) and everyone else....(ουστ ψωνιο ντοματες αυγα και τα σχετικα)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τη γνωστή μάχη την έβγαλα με την πρώτη, ενώ είχα χάσει 200 φορές σε μία πολύ πιο εύκολη, είναι και πώς θα σου κάτσει.

ΥΓ: Vaynard δείξε έλεος στα platinums ρε συ, βλέπω τον αριθμό και τρομάζω .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    βασικα στην ''γνωστη μαχη οπως και στη τελευταια μορφη του last boss παιζει να λυγισει!!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Αμα επιασε το νοημα και δεν παιζει το παιχνιδι σαν ενα DMC και βαζει αμυνα-counter attacks τοτε δεν εχει λογο να μη το εκανε

Παρακατω προς το τελος βασικα αστα να πανε ειναι αλλα θα σε πω εγω κολπα

Leave a comment:

• Evans
    replied
    δεν το έκανα
    Μόνο όταν δούμε το ανάλογο trophy θα σε πιστέψουμε .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ο Ερμής έπεσε με την μία ενώ και ο Ηρακλής δεν με δυσκόλεψε καθόλου,με την δεύτερη έπεσε αυτός.Γενικά το παιχνίδι μου φαίνεται πλέον σαν normal(thank Kratos) και όλα άρχισαν όταν σταμάτησα να τα αντιμετωπίζω όλα με αποφυγές,αλλά έβαλα και την άμυνα στο παιχνίδι μου.Πραγματικά νιώθω λες και κατέβασα το επίπεδο δυσκολίας (δεν το έκανα).Πήρα και τα Cestus και σφάζω τους παπάρες με τις ασπίδες από Όνυχα,κομπλέ είμαστε.Ελπίζω να μην δυσκολέψει πολύ μετά και κυρίως στο σημείο που λέτε.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Vaynard δεν πιάνω το υπονοούμενο για την διάρκεια.Δεν ξέρω εσύ τι κάνεις αλλά το Uncharted 2 στο hard μου πήρε γύρω στις 12 ώρες,ενώ και στο GOW3 έχω παίξει ήδη 6 ώρες
    ε ναι αυτο εννοουσα οτι τωρα τελευταια σου κατσανε ενα σορω blackbusters και ολα του 10 ωρoυ games

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    block thn katallili stigmi kai counter attack=epic ownage.

episis battering ram kai L1+O me ta blades. Autes oi kiniseis kai mono einai epos kai de tha afiseis tpt orthio.
    Όντως Αzrael από χτες που παίζω έτσι μου φαίνεται πολύ εύκολο.Τόσο που σήμερα έβαλα να δω μήπως καταλάθος το κατέβασα στο easy χωρίς να το πάρω χαμπάρι,αλλά οκ,ευτυχώς ακόμα hard το έχω.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    to prwto playthrough sto normal me pire 12 wres kai 40 lepta

sto hard 10 wres kai sto very hard 8

sto easy de kserw giati de to akoumpisa, as mas pei o hideo pou kserei

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Vaynard δεν πιάνω το υπονοούμενο για την διάρκεια.
    Μαλλον εννοει οτι απο τις 5 ωρες του easy πας στις 10 στο Hard.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    block thn katallili stigmi kai counter attack=epic ownage.

episis battering ram kai L1+O me ta blades. Autes oi kiniseis kai mono einai epos kai de tha afiseis tpt orthio.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καλά είμαι κι εγώ βλάκας όμως.Όλο μπερδεύομαι και παίζω με evades λες και παίζω DMC/Bayonetta και ξεχνάω ότι υπάρχει και block,με αποτέλεσμα να μην το αξιοποιώ καθόλου.Αυτό βέβαια άλλαξε χτες.
    Burai ελπίζω να έχεις δίκιο και να μην ξανασυναντήσω σοβαρά προβλήματα.Πάντως ναι,από το ένα έπος στο άλλο πάω.Μου πέσανε όλα τα exlusives μαζεμένα.

Vaynard δεν πιάνω το υπονοούμενο για την διάρκεια.Δεν ξέρω εσύ τι κάνεις αλλά το Uncharted 2 στο hard μου πήρε γύρω στις 12 ώρες,ενώ και στο GOW3 έχω παίξει ήδη 6 ώρες (να'ναι καλά τα άπειρα gameovers).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    :
    Πάντως ντάξει από παιχνιδάρα των 5 ωρων σε παιχνιδάρα των 10 ωρων το πας.
    fixed
    ετσι πρεπει για το καλο το παλικαρι συνδυαζει και ουσια και ποιοτητα σε χρονο

gogo altair! μη μασας απ'αυτα που γραφουμε εδω προς το τελος του hard θα εξφεντονιζεις pads σε τοιχους!!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Δεν είναι καν θέμα νουμποσύνης. Απλώς όταν παίζεις ένα tutorial- γιατί tutorial είναι η πρώτη μάχη- περιμένεις να κάτσεις πίσω και να χαζέψεις τα γραφικά. Τώρα στο God of War κάπου το χάσανε στο τρίτο μέρος. Ακόμη κι αν έχεις τελειώσει προηγουμένως τα 1 και 2 στο hard πάλι πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις. Θα δείς πως μέχρι το σημείο που όλοι σπαστήκαμε δε θα έχεις ξανά ιδιαίτερο πρόβλημα.
    Η βασική βλακεία είναι πως αν ρίξεις τη δυσκολία όταν σου το προτείνει το παιχνίδι πάει κατευθείαν στο easy
    Πάντως ντάξει από παιχνιδάρα σε παιχνιδάρα το πας.

Leave a comment:

Working...
X