Announcement
Collapse
No announcement yet.
God Of War III
Collapse
X
-
Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, παρ'όλο το σκηνικό που προηγήθηκε. Τάσσομαι στους πρώτους λοιπόν
-
Μολις το τελειωσα.
Ο τερματισμος διαβαζω παντου ειναι love it or hate it. Καποιοι τον λατρεψαν καποιοι το αντιθετο, δυστυχως ανοικω στους δευτερους.
Οχι γιατι δε μου αρεσε τοσο το αποτελεσμα(το περιμενα) αλλα ηταν βαρετο το σκηνικο. Περιμενα αλλα σκηνικα για τον τερματισμο.
Οι ιδιοι ειπαν πως ειχαν αλλο τερματισμο (με boss fight τιτανα) αλλα δε προλαβαν καθως ηταν και δυσκολο να το βαλουν. Ειπαν πως το σκεφτονται για DLC, το οποιο θα ειναι δωρεαν. Το ελπιζω γιατι αλλιως το ηθελα.
Το τελευταιο boss fight στην πρωτη μορφη ηταν τελειο. Μετα τελειως σκατα.
Leave a comment:
-
Ρε τι πεος ειναι αυτο προς το τελος
Οι εχθροι γαμιοντας πανε. 12ωρο χτες(οχι συνεχομενο)και σημερα θα το τελειωσω.Το αφησα σε ενα σημειο που ερχετε ενας κερβερος, satyrs και χιλιοι δυο μαντραχαλοι, με ξεσκισαν να πουμε.Τα Cestus θεριζουν, full level τα εχω οπως και τα blades.
Αλλα μιλαμε το τελευταιο δυωρο πολυς πονος, ξεσκιζονται, 20 εχθροι ταυτοχρονα και 3 διαφορετικα ειδη κιολας, δε ξερεις ποιον να πρωτοκοψεις.
Leave a comment:
-
Χαίρομαι πάαρα πολύ που το ακούω αυτό. Δεν έχω πια πού να τα βάλω.Μου πήραν δώρο την Pandora από πλαίσιο. Απίστευτη έκδοση και ευτυχώς μια χαρά μέγεθος-δεν είναι εκείνο το γομάρι του Χαλο...
Leave a comment:
-
Ω αν πας με τέτοιο σκεπτικό 8α ξενερώσεις τη ζωή σου!Originally posted by Ryu_gr View PostΡε μάγκες, sorry δεν παρακολουθώ τη συζήτηση. Θέλω να ρωτήσω για τον Ηρακλή. Πώς τον νικάει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμμιά ιεροσυλία!! Ήδη έχω ξενερώσει με το πόσο προκλητικά σκοτώνει τους Θησέα-Περσέα στο προηγούμενο GoW. Ο παλιό αμερικάνος, ούτε καν υπάρχει στην μυθολογία και σκοτώνει τις "μορφές" της.
Leave a comment:
-
Ειναι αυτο που λεμε ''του κανε τη μουρη κρεας''.Δες κανα βιντεο στο youtube.
Μολις τελειωσατη μαχη με τον Κρονο
Λολ, δε γινεται μεγαλυτερο.:xp:
Leave a comment:
-
Ρε μάγκες, sorry δεν παρακολουθώ τη συζήτηση. Θέλω να ρωτήσω για τον Ηρακλή. Πώς τον νικάει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμμιά ιεροσυλία!! Ήδη έχω ξενερώσει με το πόσο προκλητικά σκοτώνει τους Θησέα-Περσέα στο προηγούμενο GoW. Ο παλιό αμερικάνος, ούτε καν υπάρχει στην μυθολογία και σκοτώνει τις "μορφές" της.
Leave a comment:
-
Εμένα πάντως με πείσατε, από τη στιγμή που είναι αντιγραφή gow παιχτικά έφυγα για αγορά.
Leave a comment:
-
Παντως παιδια οσοι δεν εχετε δει το πρωτο μισαωρο ειστε πολυ τυχεροι. Θα σας πεσουν τα σαγονια αν το δειτε πρωτη φορα. Ως τωρα δεν εχω φτασει σε ενα σημειο εστω και το 1/4 της επικοτητας της εισαγωγης. Μετα ξερω πως εχει τουλαχιστον ακομη ενα αναλογο.
Leave a comment:
Leave a comment: