Announcement

Collapse
No announcement yet.

God Of War III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να τελειώσει έτσι, παρ'όλο το σκηνικό που προηγήθηκε. Τάσσομαι στους πρώτους λοιπόν

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Μολις το τελειωσα.

Ο τερματισμος διαβαζω παντου ειναι love it or hate it. Καποιοι τον λατρεψαν καποιοι το αντιθετο, δυστυχως ανοικω στους δευτερους.

Οχι γιατι δε μου αρεσε τοσο το αποτελεσμα(το περιμενα) αλλα ηταν βαρετο το σκηνικο. Περιμενα αλλα σκηνικα για τον τερματισμο.

Οι ιδιοι ειπαν πως ειχαν αλλο τερματισμο (με boss fight τιτανα) αλλα δε προλαβαν καθως ηταν και δυσκολο να το βαλουν. Ειπαν πως το σκεφτονται για DLC, το οποιο θα ειναι δωρεαν. Το ελπιζω γιατι αλλιως το ηθελα.

Το τελευταιο boss fight στην πρωτη μορφη ηταν τελειο. Μετα τελειως σκατα.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    ΡΑλλα μιλαμε το τελευταιο δυωρο πολυς πονος, ξεσκιζονται, 20 εχθροι ταυτοχρονα και 3 διαφορετικα ειδη κιολας, δε ξερεις ποιον να πρωτοκοψεις.
    Αφου δε το σπασα το ps,παλι καλα.Δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Oχι, δεν εχει τετοια σημεια το 3, τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Azrael View Post
    Αλλα μιλαμε το τελευταιο δυωρο πολυς πονος, ξεσκιζονται, 20 εχθροι ταυτοχρονα και 3 διαφορετικα ειδη κιολας, δε ξερεις ποιον να πρωτοκοψεις.
    Μου θυμίζει την προτελευταία πίστα με την οικογένεια του Κράτου, μ' αυτά που λες !

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ρε τι πεος ειναι αυτο προς το τελος

Οι εχθροι γαμιοντας πανε. 12ωρο χτες(οχι συνεχομενο)και σημερα θα το τελειωσω.Το αφησα σε ενα σημειο που ερχετε ενας κερβερος, satyrs και χιλιοι δυο μαντραχαλοι, με ξεσκισαν να πουμε.Τα Cestus θεριζουν, full level τα εχω οπως και τα blades.

Αλλα μιλαμε το τελευταιο δυωρο πολυς πονος, ξεσκιζονται, 20 εχθροι ταυτοχρονα και 3 διαφορετικα ειδη κιολας, δε ξερεις ποιον να πρωτοκοψεις.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μετά τη μάχη με τον Ποσειδώνα
    :jd::kill:

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Μου πήραν δώρο την Pandora από πλαίσιο. Απίστευτη έκδοση και ευτυχώς μια χαρά μέγεθος-δεν είναι εκείνο το γομάρι του Χαλο...
    Χαίρομαι πάαρα πολύ που το ακούω αυτό. Δεν έχω πια πού να τα βάλω.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Damn americans!

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Ρε μάγκες, sorry δεν παρακολουθώ τη συζήτηση. Θέλω να ρωτήσω για τον Ηρακλή. Πώς τον νικάει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμμιά ιεροσυλία!! Ήδη έχω ξενερώσει με το πόσο προκλητικά σκοτώνει τους Θησέα-Περσέα στο προηγούμενο GoW. Ο παλιό αμερικάνος, ούτε καν υπάρχει στην μυθολογία και σκοτώνει τις "μορφές" της.
    Ω αν πας με τέτοιο σκεπτικό 8α ξενερώσεις τη ζωή σου!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ειναι αυτο που λεμε ''του κανε τη μουρη κρεας''.Δες κανα βιντεο στο youtube.

Μολις τελειωσα

τη μαχη με τον Κρονο

Λολ, δε γινεται μεγαλυτερο.:xp:

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ρε μάγκες, sorry δεν παρακολουθώ τη συζήτηση. Θέλω να ρωτήσω για τον Ηρακλή. Πώς τον νικάει; Δεν πιστεύω να κάνουν καμμιά ιεροσυλία!! Ήδη έχω ξενερώσει με το πόσο προκλητικά σκοτώνει τους Θησέα-Περσέα στο προηγούμενο GoW. Ο παλιό αμερικάνος, ούτε καν υπάρχει στην μυθολογία και σκοτώνει τις "μορφές" της.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Απ' οτι βλεπω κιολας εχει πεσει η τιμη του στα 45ε.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Εμένα πάντως με πείσατε, από τη στιγμή που είναι αντιγραφή gow παιχτικά έφυγα για αγορά.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Παντως παιδια οσοι δεν εχετε δει το πρωτο μισαωρο ειστε πολυ τυχεροι. Θα σας πεσουν τα σαγονια αν το δειτε πρωτη φορα. Ως τωρα δεν εχω φτασει σε ενα σημειο εστω και το 1/4 της επικοτητας της εισαγωγης. Μετα ξερω πως εχει τουλαχιστον ακομη ενα αναλογο.

Leave a comment:

Working...
X