Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τι να πω κι εγω για τις δηλωσεις του αρχινουμπα Robert "402" Bowling ( ο ψευδος της IW που οποτε τον βλεπουν οι casuals να μιλαει για το cod στο gametrailers ουρλιαζουν απο εκσταση )

""The biggest benefit of using IWnet by far is the fact that you don’t have to worry about joining a server full of aim-bots, wallhacks, or cheaters.""

και εγω απανταω, O RLY ?????

Σημειωτεον οτι το παιχνιδι δεν επιτρεπει να κανεις spectate καποιον αλλον και να κανεις record το gameplay ( features που τα εχει το halo εδω και χρονια ) οποτε βιντεο με cheats βγαζουν στην φορα μονο οι ιδιοι cheaters :S

Comment

Η IW το μόνο που έχει να κάνει τώρα, είναι να το διορθώσει, νατί να κάθεται να απολογείται ή να το υπερασπίζεται. Απλά πράγματα. Διορθώστε το μάγκες και μετά μιλήστε. Έως τότε, απλά έχετε φτιάξει ένα παιχνίδι που παίζεται για διασκέδαση και όχι για υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό. Όπως και να έχει εγώ εξακολουθώ να το θεωρώ ένα πολύ καλό Multiplatform FPS.
      Insert Coin

Comment

Παντως αν δε το διορθωσουν αυτοι θα χασουν. Το παιχνιδι κανει φοβερες πωλησεις και ειναι τεραστεια ευκαιρια να κρατησουν το κοσμο αντι να τον διωξουν. Μια εκτιμιση ενος αναλυτη αναφερει 7 εκ πωλησεις την πρωτη μερα ενω πιστευεται οτι θα φτασει τα 12 εκ τη πρωτη εβδομαδα.
        Do a barrel roll!

Comment

Απίθανα νούμερα. Αντί για debugging θα πρέπει να είναι Σευχέλλες...
          Insert Coin

Comment

Το single player campaign του τίτλου είναι περίπου όπως το πρώτο Modern Warfare κάτι που προσωπικά το θεωρώ παλιομοδίτικο με παρωχημένους μηχανισμούς.Και για λόγου το αληθές είναι μεγάλο μείον αυτό...
            How many times do you need to restart at a checkpoint before memorising the positions and initial movements of every enemy? Those who persevere will find out but, in the context of Halo’s ongoing masterclass in how difficulty levels can change games in ways other than just making you die more, we may pass.

Review: Modern Warfare 2 EDGE (9/10)
            The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.

Από κει και πέρα το multiplayer είναι κορυφαίο αλλά δε...

Comment

Όσοι ασχολείστε σοβαρά με FPS και ζητάτε ακρίβεια και ρεαλισμό, έχετε δοκιμάσει το ARMA 2? Έχω ακούσει καλά λόγια.
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Titus View Post
                Όσοι ασχολείστε σοβαρά με FPS και ζητάτε ακρίβεια και ρεαλισμό, έχετε δοκιμάσει το ARMA 2? Έχω ακούσει καλά λόγια.
                Περιληπτικα για το arma 2 μιας και εχω παιξει το demo, εχω αγορασει το full απ'το play.com αλλα δεν το εχω εγκαταστησει ακομα λογω βαρεμαρας.

1) Τερατωδεις απαιτησεις συστηματος για max settings, οποτε αναγκαστικα αφηνεις το ηλεκτρονικο μαρτζαφλαρι σου απεξω ( εκτος και αν εχεις high-end hardware απτο μελλον ) και καθεσαι να πειραματιστεις με τις ρυθμισεις μεχρι να βρεις την χρυση τομη μεταξυ ποιοτητας εικονας και επιδοσεων

2) Προβληματικο-αντιρεαλιστικο ΑΙ το οποιο ομως με καθε update γινεται ακομα καλυτερο

3) Singleplayer campaign μετριο ως κακο αποσο εχω ακουσει, πολυ φιλικος στην χρηση mission editor και πολλες προοπτικες για χαοτικη ρεαλιστικη μαχη στο multi ( dedicated server support + warfare mode οπου 2 παικτες αναλαμβανουν ρολο commander και χτιζουν κτιρια ενω οι υπολοιποι μαζευουνε credits αγοραζουνε ατομικο οπλισμο οχηματα και AI στρατιωτες )

4) gameplay πανω κατω ιδιο με την παιχνιδαρα του 2001 το operation flashpoint, με την διαφορα οτι τα οπλα ειναι πιο μοντερνα και το setting δεν θυμιζει ψυχρο πολεμο

5) ΤΟΝΟΙ απο mods και custom content με οτι γουσταρει η ψυχη σου, καινουργια νησια και στρατιωτικες δυναμεις απο διαφορες χωρες ( για το arma 1 ειχα βρει αυτο το πολυ ωραιο mod με τον δικο μας στρατο, λογικα με καποια πατεντα θα παιζει και στο 2 http://ofp.gamepark.cz/_hosted/mmstudios/news.php ) μεχρι και zombie mod

Τελος για να πειστεις πως το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν απευθυνεται σε καμια περιπτωση σε casuals τσεκαρε αυτα τα 3 βιντεακια παρακατω, μοναδικη μου ενσταση ειναι οτι αυτα θα ΕΠΡΕΠΕ το παιχνιδι να τα εξηγει στο manual ή σε καποιο tutorial εστω, ακομα και εγω που εχω μια στοιχειωδη εμπειρια απο RL (εχω βαρεσει με econ optics 2ης γενιας το βραδυ και με steiner το μεσημερι ) δεν ειχα ιδεα πριν δω το βιντεο με το m107 και τον πινακα για το πως διαλο σημαδευουνε.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Υπαρχει και ελληνικη ομαδα με στρατο(γ)καβλους που δεν δεχονται μελη κατω των 17 ετων και προπονουνται κανονικα οπως και στο america's army 3, tempting ....... http://www.hac-virtual.org/news.php

Comment

Oh my god

Δειτε στο τελος που δειχνει ολη τη πορεια του μαχαιριου.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

OMG η τυχη του noob.
                    Do a barrel roll!

Comment

Πολύ γέλιο και ατέλειωτες βλακώδεις δικαιολογίες από τον DSP!
                      Insert Coin

Comment

Κι ομως, η εκδοση για PS3 ειναι χειροτερη απο αυτη του 360 στα textures!!! Τι λεγαμε για multiplatform τιτλους και developers;...

Kαλα σε high end PC το παιχνιδι ειναι απεριγραπτα καλο...
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Αυτό που πόσταρες δεν δουλεύει Solid...

Αν πάντως είναι πραγματικότητα, προσωπικά δεν τα έχω τόσο με τους developers (που έχουν συμφέρον να είναι παντού άψογο), όσο με όλους τους πίθηκους που μας έχουνε πρήξει για περι "Best Looking Multiplatform Game" και ολόιδιες εκδόσεις κ.λ.π. Πάντα βέβαια αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο DJ μέσω του video που δεν δουλέυει.

Σήμερα σκοπέυω να το αγοράσω πάντως, αλλά δεν έχω αποφασίσει σε ποιό format.
                          Insert Coin

Comment

Το λινκ σαν embeded δε δουλευε, σαν λινκ ομως κανονικο δουλευει. Κανε ενα κοπο και δες το, εμενα μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση...

Το κακο ειναι το εξης: καθε φορματ εχει τα καλα και τα κακα του.

Λογικα για ΧΒΟΧ θα το παρεις, απο τη στιγμη ειδικα που εχεις gold, γιατι ειναι καλυτερη εκδοση απο αυτη του PS3. Εαν βεβαια εχεις high end PC τοτε λεει πολυ για το single player εκει, ομως για το multi δεν ειμαι καθολου σιγουρος...

Νομιζω οτι η 360 επιλογη ειναι η καλυτερη...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Γενικά το έχουν μπλέξει τόσο πολύ, που ultimate έκδοση δεν υπάρχει. Μάλλον θα πρέπει να στραφώ σε 360 γιατί εκεί έχω λιώσει και το πρώτο.
                              Insert Coin

Comment

Κοίτα αμα έχεις την επιλογή να το πάρεις σε PC πάρτο για εκεί.
                                Απλά με ποντικί και keyboard τελείως άλλη φάση.

Comment

Working...
                                X