Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Απο το video που παρέθεσε ο Solid, παρατηρώ ότι ενώ για τις κονσόλες είναι όμορφο, για τα επίπεδα του PC φαίνεται μέτριο πλέον. Είναι σαν να μην έχει τίποτα παραπάνω περαν της ανάλυσης των υφών και προφανώς του Rendering. Δεν ξέρω θα αποφασίσω εκείνη την ώρα λογαριάζοντας και την τιμή, που λογικά θα είναι 10 ευρώ λιγότερη στο PC.

Επίσης το PC που χρησιμοποιούν είναι μέτριο επίσης πλέον, εξαιρώντας την κάρτα γραφικών.
    Insert Coin

Comment

Παναλαφρο ειναι στο pc ρε δεν νομιζω να το κανανε πιο βαρυ απτο 4 που το ετρεχε και η κουτση μαρια, το θεμα ειναι οτι περα απτο keyboard και το mouse ( που σιγα κονσολοποιημενο cod παιζεις οχι quake live ) δεν εχει η νοημα η αγορα για PC εφοσον εχεις 360.

Η μηχανη γραφικων ετσι κι αλλιως ειναι παλια, mods δεν παιζουν, το field of view ειναι κλειδωμενο στις 65 μοιρες λες και παιζεις halo ( ευτυχως παιζει πατεντα -> http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1468694 <- αλλα και παλι επρεπε να υπαρχει επιλογη απτα options αντι να πειρατιζομαστε με αρχεια .cfg ) ενω το συστημα με τους listen server και το matchmaking ειναι τελειως ακαταληλλο για την πλατφορμα του PC, δεν εχουμε ολοι ουτε το ιδιο upload ουτε την ιδια cpu.

Προσωπικα δεν προκειται να ασχοληθω καθολου, εδω περα εχει βραβεια για αυτους που πεθαινουν συνεχεια και ακομα περισσοτερες προσθηκες που απευθυνονται σε νουμπαδες, ακου εκει σιγαστηρα στο sniper και heartbeat sensor :S και να μην ειχανε αφαιρεσει ολα αυτα που ειχε ΗΔΗ το 4 παλι θα το εθαβα γιατι ποτε δεν τρελαθηκα ουτε με αυτο ουτε με το 2.

Comment

Κι ομως, η εκδοση για PS3 ειναι χειροτερη απο αυτη του 360 στα textures!!! Τι λεγαμε για multiplatform τιτλους και developers;...
        Πραγματικα που την βλεπεις την διαφορα στα textures δεν μπορω να καταλαβω
        η μονη διαφορα που βλεπω εγω ειναι τα πιο ζεστα χρωματα που εχουν γενικα τα games του ps3

Comment

Θα ακούσω τον crpl που είναι πολύ λεπτομερειακός στην περιγραφή του. Απλά για τα config δεν έχω άποψη, εμένα με ενδιαφέρει το off the box κύρια. Και αυτό που βλέπω είναι ότι κανένας σχεδόν Pc user δεν λέει καλά λόγια. Ελπίζω αυτό να ισχύει πιο πολύ επειδή το παιχνίδι έχει υοσιαστικά προβλήματα και παρά για το ότι δεν έχει χαρακτηριστικά ανάλογα άλλων PC παιχνιδιών. Στην τελική υπάρχει και ένα insurgency στο PC για ρεαλισμό και πειστικότητα.
          Insert Coin

Comment

Now installing....
            Insert Coin

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
              Πραγματικα που την βλεπεις την διαφορα στα textures δεν μπορω να καταλαβω
              η μονη διαφορα που βλεπω εγω ειναι τα πιο ζεστα χρωματα που εχουν γενικα τα games του ps3

Θα πρεπει να παρατηρησεις στην σκηνη μεσα στο αυτοκινητο το dashboard του αυτοκινητου. Επισης σε ολα τα κοντινα textures το 360 ειναι πιο καθαρο απο το PS3, και ειναι οφθαλμοφανες αυτο που σου λεω. Απλα κανε ενα pause και θα δεις.

ΟΚ, Crysis δεν ειναι το παιχνιδι, αλλα δεν μπορω σε καμια περιπτωση να το χαρακτηρισω ως "μετριο". Για τα δικα μου δεδομενα (και εχουν δει πολλα τα ματια μου) ειναι παρα πολυ καλο και αν ειναι οντως ελαφρυ, τοτε ακομα καλυτερα.:phil:
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Kαλα ακομα στο GT κοιτατε για comparisons?Ειναι γνωστο εδω και χρονια πως στο PS3 δεν εχουν Full RGB.

Εδω ειναι ιδια και σε πολλα σημεια καλυτερα στο PS3.Αν και δε προκειται να τις καταλαβεις αν δε τις εχεις διπλα διπλα.

Eπισης στο Kotaku βγαλαν ενα comparison απο ενα site και μετα καναν update Oh dear. Seems videogameszone didn't do their homework on the screengrabs, with the site admitting that the PS3 ones were not taken correctly. Those waiting for a proper breakdown are just going to have to wait another day or two.

http://kotaku.com/5399871/modern-warfare-2-360-vs-ps3-%5Bupdate%5D

Το PS3 θελει προσοχη με την HDMI,εχει πολυ παραμετροποιηση.

Εγω αν ειχα και τις δυο και με ενδιεφερε πολυ το game για 360 θα το προτιμουσα λογω του live,οχι οτι μιλαμε για μεγαλες διαφορες.

Κωστα συγχαρητηρια για το πτυχιο ρε.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Καλά ρε αδέρφια μη κολλάμε και μείς σε μικρολεπτομέρειες στα γραφικά να πούμε!
                  Ο gamer o σωστος ο πρόστυχος (σαν και του λόγου μου δλδ) δεν πρέπει να ασχολείται με τόσο μικρές διαφορές όπως τα λιγο ποιο καθαρά textures ή τα ποιο ζεστά χρώματα ή ξερω γω τα βυζιά της ayane που κινούνται σαφέστατα ποιο φυσικά στην έκδοση του ps3! (αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι η ayane δεν είναι playble στην εκδοση του 360)
                  Αυτο που θα με χαλούσε εμένα σε ενα multiplatform θα ήταν π.χ στη μια κονσόλα να τρέχει smooth στα 30 fps και στην αλλή να σέρνεται ή στην μια να είναι full of bugs και στην άλλη να είναι flawless. Αυτό ναι είναι όντως μλκια καθώς χαλάει την εμπειρία που βιώνεις παίζοντας ενα παιχνίδι.
                  Αλλά τώρα για τόσες μικρες διαφορές δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε πιστευώ. Εξαλλου η καλύτερη εκδοση θα ειναι του wii
                  I attack sharks
                  when i smell them bleed
                  I dont go swimming
                  water just wants to be around me.

Comment

Originally posted by Pilgrim View Post
                    τα βυζιά της ayane που κινούνται σαφέστατα ποιο φυσικά στην έκδοση του ps3! (αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι η ayane δεν είναι playble στην εκδοση του 360)
                    Αγορι μου στο ps3 εχουμε sixaxis κι ετσι ακομα και τα βυζια της Ayane ειναι playable .

Dj συγχαρητηρια για το πτυχιο

Comment

Βγηκε και το modern warfare για το Wii.

Εδω μια συγκριση με βιντεο της εκδοσης του Wii με του PS3(που ειναι και 2 χρονια παλια)σε SD αναλυση 480i.

Your trusted source for video game news, reviews and guides, since 1999.

Στο Wii σχεδον δε βρεχει και η θαλασσα δεν εχει νερο.

Να σας πω και κατι αλλο,εγω που παιζω σε CRT τα 576i δεν ειναι και τοσο μακρια απο τα 600p ε?
                      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ρε thanks, το ξεχασα να σας το πω....χαχα...το πηρα το κωλοχαρτο, επιτελους δλδ.

Παντως τελικα Azrael ειχες δικιο, και η δικια μου τηλεοραση θελει λιγο ρυθμιση. Αλλα δε θυμαμαι τι μοντελο ειναι ακριβως ρε για να βρω ρυθμισεις στο ιντερνετ. Το λεει απο πισω αλλα αντε τωρα να την βγαλω ή να βρω ακριβως τον αριθμο του κωδικου, μια LE37 κατι ειναι παντως...

Comment

Mην ανυσηχεις αστο πανω μου.Αν μπορεσεις να κοιταξεις λιγο καλυτερα(ειναι δυσκολο γιατι την εχεις στον τοιχο)αλλα λεει ακριβως το μοντελο που ειναι.Το ξερω γιατι την δικια σου την ειδα στα multirama.Κατι θα κανουμε και πιστεψε με η εικονα θα ειναι πολυ βελτιωμενη,σα να πηρες αλλη τηλεοραση.ΟΛΕΣ οι HDTV's θελουν calibration,oute of the box ειναι σκατα ακομη και οι κορυφαιες.

Βασικα στη καφετερια εχουμε το αμεσως επομενο μοντελο απο τη δικη σου,οποτε αν βρω αυτες τις ρυθμισεις ισως να δουλευουν και στη δικη σου.

Hail για το χαρτι ρε!!!!!!.

EDIT--Ρε μαο μαο photoshop ειναι το αβαταρ ή βαφτηκες με φουμο;;;;Μου θυμιζεις τον Βουτσα-Μωχαμεντ
                          Ground_Zero:

Comment

Ουτε καν photoshop!!!! Με το σπρεη της "ζωγραφικης" το εκανα!!!! Κουλτουρα ρε, ειμαι ο Spawn!!!!!!

Comment

Ρε μλκ ουτε καν μου πηγε το μυαλο για Spawn. .

Το καπελο φταιει.
                              Ground_Zero:

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                                Βγηκε και το modern warfare για το Wii.

Εδω μια συγκριση με βιντεο της εκδοσης του Wii με του PS3(που ειναι και 2 χρονια παλια)σε SD αναλυση 480i.

Your trusted source for video game news, reviews and guides, since 1999.

Στο Wii σχεδον δε βρεχει και η θαλασσα δεν εχει νερο.

Να σας πω και κατι αλλο,εγω που παιζω σε CRT τα 576i δεν ειναι και τοσο μακρια απο τα 600p ε?
                                Αν παίζεις αυτό το παιχνίδι σε CRT πρέπει να ρίξεις μπουνιά στον εαυτό σου που κοροιδέυεις το Wii, που όλοι ξέρουμε ότι σε τέτοιο επίπεδο δεν φτάνει. Αγόρασε HDTV πάραυτα.

Πάντως έπαιξα αρκετά σε campaign και λίγο spec ops και εντάξει είναι πολύ εντυπωσιακό. Στο Campaign η πρόκληση είναι παλέψιμη ακόμα και στο Veteran (μου φαίνεται πιο εύκολο από το πρώτο), αλλά στο Spec Ops πραγματικά είναι δύσκολο και θέλει εξάσκηση και στρατηγική. Απλά σαν ιδέα μου φαίνεται και πιο πολυποίκιλο και πιο ενδιαφερόν από τα Horde και Firefight. Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό σαν παρουσίαση, αλλά κλασσικά έχει και τα στοιχεία που χαλάνε την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι εκεί, όπως κουτή A.I., αθάνατους σχεδόν συντρόφους και όπλα που σπέρνουν τον πανικό καλύτερα και από τον Rambo. Συνιστώ να δοκιμάσετε τυολάχιστον το Spec Ops πριν αποφασίσετε αν αγοράσετε ή αγνοήσετε το παιχνίδι, γιατί μου άρεσε ακόμα και μόνος μου, φαντάζομαι με άλλους θα είναι ακόμα καλύτερο.
                                Insert Coin

Comment

Working...
                                X