Oταν το επαιζα ηταν στα 1080p.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Call of Duty: Modern Warfare 2
Collapse
X
-
Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
-
ειμαι ο Spawn
ΥΓ. Και γω σε CRT παίζω. Δε σκοπεύω να πάρω HDTV σύντομα.
Πάντως στις συγκρίσεις του gametrailers μου φαίνεται πως απλά έχουν βάλει χαμηλότερη φωτεινότητα στο PS3. Luminance is the new HD.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Tι ε'ιναι το calibration?
Console Versions of Modern Warfare 2 Banned in Russia
Every copy of the console version of Modern Warfare 2 has been recalled from stores in Russia due to the content of the "No Russian" mission, better known as the controversial airport massacre level. Likewise, Infinity Ward has released an official patch for the PC and Steam versions of Modern Warfare 2, entirely removing the mission from the game.
Comment
-
Originally posted by straier View PostΜε τον Phantom of the Opera μοιάζεις.
ΥΓ. Και γω σε CRT παίζω. Δε σκοπεύω να πάρω HDTV σύντομα.
Πάντως στις συγκρίσεις του gametrailers μου φαίνεται πως απλά έχουν βάλει χαμηλότερη φωτεινότητα στο PS3. Luminance is the new HD.
Straier κι εγω το παρατηρησα αυτο, αλλα ακομα κι ετσι, η PS3 εκδοση φαινεται οχι εχει χειροτερα textures στα πολυ κοντινα σημεια απο οτι η 360 εκδοση...
GOd damn it, πρεπει να παρω MW1 για το PC να δω τι παιζει...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Μολις ειδα την σκηνη με το αεροδρομιο....
Jedah, εχεις φτασει σε εκεινη την σκηνη; Και αν ναι, ποια ειναι η αποψη σου για αυτο το πραγμα;
Επειδη ειναι major spoiler στο ολο παιχνιδι, θα ηθελα ως βαση της κουβεντας να εχουμε το αν θα επρεπε να υπαρχει ή οχι ή πώς θα επρεπε να υπαρχει στο παιχνιδι. Και φυσικα το πώς την υποδεχτηκες οταν επαιξες το παιχνιδι σε αυτο το σημειο...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
Το μόνο μου παράπονο απο εκείνη την σκηνή, είναι ακριβώς ότι είναι σκηνή περισσότερο παρά επίπεδο. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να χάσεις και είναι καλοστημένη σκηνοθετικά, απλά και να μην πατήσεις την σκανδάλη σχεδόν θα μπορέσεις να το περάσεις. Είναι δηλαδή σαν cutscene ένα πράγμα, με λίγο δράση στο τέλος. Ελπίζω να μην σας το χάλασα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα, αν μας ενοχλεί που δείχνει ένα videogame κάτι ψεύτικους χαρακτήρες με όπλα να γαζώνουνε ψεύτικους άμαχους, εντάξει νομίζω πιάσαμε πάτο στο βαρέλι της νοημοσύνης.
Εμένα το μόνο πράγμα που με ενοχλεί στην σειρά Call of Duty είναι η Αμερικανοποίηση και τα συνεχόμενα άλλοθι που φτιάχνουν με τα ψευτοσεναριά τους για την βία. Και πάντα φυσικά οι κακοί δεν έχουν κανένα λόγο που είναι κακοί, απλά έτσι γεννήθηκαν. Αστεία πράγματα και για αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια κουβέντα τα COD και η πολιτική/βία.Insert Coin
Comment
-
Το Digital Foundry του Eurogamer παρουσιάζει συγκριτικό:
The year's hottest and most successful videogame finally gets the full-on Digital Foundry Face-Off treatment. It's fair…
Επειδή το συγκεκριμένο site δεν το έχω σε εκτίμηση ούτε και το παρακολουθώ, τι γνώμη έχετε για αυτό; O Alucard μου προτείνει να παρακολουθώ το Digital Foundry.Insert Coin
Comment
-
LOL τα petitions δεν υπαρχουν. Ειναι σα να λες στη εταιρεια "Ειμαι ενα τεραστειο αξιολυπητο θυμα που θα αγορασει οτι μαλακια μου δινετε, οχι τοσο επειδη το θελω οσο επειδη ειμαι πολυ ανασφαλης και αγοραζω οτιδηποτε παιρνει ολος ο κοσμος, γι αυτο και το μονο που μου απομενει ειναι να ελπιζω σα παθητικος μαλακας να μου εκπληρωσετε τις ευχες μου."
ΥΓ: Οταν ενα παιχνιδι πουλαει 7 εκατομμυρια σε μια μερα ειναι δυνατον να πιστευουν οτι με μερικες χιλιαδες υπογραφες δινουν ηχηρο μηνυμα;
Comment
-
Originally posted by Azrael View PostΒγηκε και το modern warfare για το Wii.
Εδω μια συγκριση με βιντεο της εκδοσης του Wii με του PS3(που ειναι και 2 χρονια παλια)σε SD αναλυση 480i.
Στο Wii σχεδον δε βρεχει και η θαλασσα δεν εχει νερο.
Να σας πω και κατι αλλο,εγω που παιζω σε CRT τα 576i δεν ειναι και τοσο μακρια απο τα 600p ε?" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΥΓ: Οταν ενα παιχνιδι πουλαει 7 εκατομμυρια σε μια μερα ειναι δυνατον να πιστευουν οτι με μερικες χιλιαδες υπογραφες δινουν ηχηρο μηνυμα;
Comment
-
Σίγουρα όμως είναι από τα πιο overhyped παιχνίδια που βγήκαν ποτέ.Έκανε ντόρο λόγω του προηγούμενου.Πολλοί το αγόρασαν,άλλοι το παίζαν στα internet cafe και πορώθηκαν,πολλοί παρασύρθηκαν απ'το hype.Θα φανεί στην πορεία αν θα συνεχίσει να'χει την αποδοχή που είχε και το προηγούμενο που πολύ αμφιβάλλω.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Πιο πολύ μας ενδιαφέρει το online κομάτι του τίτλου.Το single player θα είναι λογικά συμβατικό σαν το προηγούμενο.Αυτό όμως που έκανε και κάνει καλά το όποιο cod είναι το online.Εκεί είναι η ουσία.Και απ'ότι φαίνεται σε αυτό τον τομέα δεν κάνει ότι έκανε ο προκάτοχός του.Μακάρι να αλλάξει στο μέλλον γιατί θα δυσαρεστηθούν πολλοί fan του που το βλέπουν λίγο πιο σοβαρά από απλή διασκέδαση.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment