Από τον δημιουργό του Flappy Bird, το νέο του παιχνίδι το οποίο κρατάει το ίδιο στυλ:
Ποιος θα αντισταθεί στο κατέβασμα;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για Android και iPhone/iPad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Διαθέσιμο εδώ και μέρες το καταξιωμένο Dragon Quest VIII για Android και iOS.
Στην προνομιακή τιμή των 18€!! Αντρικά!
Άντε και με το καλό retail τιμές από τη Square στα κινητά!
Leave a comment:
-
Το μαστερικό physics-based παζλάκι Cut the Rope 2 διαθέσιμο και για το ανδροϊδές!
ΤΟ ΛΙΜΠΙΖΕΣΤΕ; ΤΟ ΖΑΧΑΡΩΝΕΤΕ; ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ;
Πάρτε τώρα δωρεάν!
Leave a comment:
-
Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο.Είσαι σίγουρος;Μην το πετάξεις από κάνα παράθυρο,κρίμα είναι.
Leave a comment:
-
Έρχεται το FTL στο iPad!
Find in-depth gaming news and hands-on reviews of the latest video games, video consoles and accessories.
Πιθανότατα θα το αγοράσω, μιας και με ψήνει πολύ περισσότερο να ασχοληθώ με έναν τέτοιο τίτλο σε ταμπλέτα, παρά στον υπολογιστή (τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία του Steam controller
).
Leave a comment:
-
Αν το ναρκωτικό ήταν game θα λεγόταν Flappy Birds!
Το ξεχωριστό με αυτό το "endless runner" είναι πως η ταχύτητα παραμένει σταθερή, οπότε αν μείνεις συγκεντρωμένος μπορείς να φτάσεις πολύ μακρυά (Xeno καλή ώρα
), σε αντίθεση με άλλα games του είδους, όπως στο Jetpack Joyride, που η ταχύτητα και ο έλεγχος ξεφεύγουν με την ώρα οπότε το game over είναι αναπόφευκτο.
Το σκορ μου είναι 62 παρεμπιπτόντως.
Leave a comment:
-
Δε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα κατι τοσο απαραδεκτο να γινεται δημοφιλες σε γελοιο βαθμο. Το δοκιμασα και ειναι το παιχνιδι που πατας συνεχεια retry μεχρι να παρεις τη μεγαλη αποφαση να κλεισεις browser ή να πεταξεις το κινητο στην ακρη και να σωθεις. Ευτυχως κρατησε μια μερα, μετα ειδα και τον ολο χαμο που γινε και λεω οκ οχι αλλο καρβουνο.. Βεβαια τωρα εχουμε 100αδες clones, αλλα οκ δεν πειραζει, θελουμε κατι τετοια να μας θυμιζουν ποτε ποτε ποσα πραγματα πανε στραβα με το gaming.
High score 230 παντως
.
Leave a comment:
-
To Flappy Bird, απλό και εθιστικό casual game, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τις τελευταίες βδομάδες αποσύρεται από τα διαθέσιμα stores!
Ο λόγος; Η ίδια η επιτυχία!
Ο δημιουργός δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την τεράστια δημοτικότητα που γνώρισε το παιχνίδι και τράβηξε την πρίζα!
Φυσικά, όποιος θέλει να γνωρίσει το app για το οποίο έχει γίνει τόσος ντόρος αυτές τις μέρες δεν μπορεί παρά να ψάξει στον γούγλη, όλο και κάπου θα υπάρχει για κατέβασμα!
Εγώ πάντως κόλλησα
Leave a comment:
-
HOLY MOTHER OF JESUS, πώς μας ξέφυγε αυτό;;;
Rumor: Dragon Quest I & Dragon Quest VIII for iOS/Android headed to the west

Woodus, admin of the site woodus.com, has hacked up the Japanese Dragon Quest VIII APK file giving us some good news. Apparently, while he was looking into some files, he found many texts translated into German, French, Italian and Spanish. DQ VIII for iOS/Android has been only released in Japan and Square-Enix did not ever mention a western release of the game, but this finding seems to clear up any doubts.
Leave a comment:
-
4,6 / 5 με βάση 32.000 βαθμολογίες. Αψυχολόγητοι εκεί πέρα στην Sega.
Leave a comment:
-
Ε όχι ρε φίλε! Τί μούργα και αλητεία είναι αυτή;
Κυκλοφόρησε το Sonic Dash που το περίμενα πως και πως και δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου!!
Leave a comment:
-
Στις 7/11 το Rayman Fiesta Run
Leave a comment:
-
Κυκλοφόρησε πρόσφατα και μπήκε κατευθείαν στις κορυφαίες πωλήσεις.
Contra: Evolution, 1$. Καλό remake για κινητά γενικά, περίμενα να τρέχει με παραπάνω frames, αλλά ίσως φταίει και το κινητό μου (1Ghz CPU, 512 RAM).
Leave a comment:
Leave a comment: