Announcement

Collapse
No announcement yet.

Love at first sight? No!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Θυμάμαι το Tombi! πρώτη φορά το έπαιξα μέσω του Demo που μου είχε δοθεί μαζί με το Playstation. Οι εντυπώσεις μου ήταν αστείες, όπως ακριβώς μου φαινόταν και το παιχνίδι. Σοβαρά τώρα, οι κακοί του παιχνιδιού ήταν Evil Pigs ? Που για να τα νικήσεις έπρεπε να πιάσεις και να τα πετάξεις κάτω ? Που τα πρώτα quests ήταν να μαζέψω κοτοπουλάκια και να τα πάω στον 100 χρονών γέρο ? Πάμε καλά ?

    Ευτυχώς, παρ' όλο που το παιχνίδι δεν μου έκανε καθόλου αίσθηση, το έπαιζα συνεχώς στο Demo. Μέχρι που μια φορά αποφάσισα να το αγοράσω ολόκληρο (αντιγραφή εννοείται, δεν ήξερα για αυθεντικά τότε). Ε, αυτό ήταν, άλλαξα εντελώς γνώμη. Το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο, με μερικούς από τους πιο δύσκολους γρίφους που έχω συναντήσει σε παιχνίδι. Το χιούμορ που το διακατέχει, σε συνδυασμό με την ιστορία του και τα πανέξυπνα quests συνθέτουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει για PSone.

    Δυστυχώς ξέρω λίγα άτομα που να το έχουν παίξει και ακόμα λιγότερα που το έχουν τερματίσει, όμως όλοι τους έχουν να πουν τα καλύτερα. Κρίμα που δεν έγινε πιο γνωστό στο ευρύ κοινό

    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

    Comment


    • #32
      Το Tombi ήταν τρομέρο παιχνίδι. Και το 1 και το 2.
      sigpic

      Comment


      • #33
        Βασικά το demo μου 1 μου είχε φανεί απίστευτο, και πολύ μεγάλο. Έβλεπες κάτι backgrounds ονειρεμένα, κάτι μουσικές (αν δεν κάνω λάθος).

        Comment

        Working...
        X