Οχι tannosuke οταν κανεις confirm δεν τραβανε αμεσως τα χρηματα...η διαδικασια της αγορας νομιζω περναει απο 3 status που τα βλεπεις στο outstanding orders και συνηθως κρατανε ενα 24ωρο περιπου (ολα μαζι). Το order taken σημαινει οτι εισαι ακομα στην πρωτη φαση. Τα χρηματα φευγουν απο το λογαριασμο σου οταν το πακετο φυγει απο το μαγαζι (3η φαση).
Τωρα για να βρηκες το episode I δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν: ή το αγορασες απο χρηστη που εχει το αμερικανικο μεσω playtrade (εκει δεν ξερω πως λειτουργει το πραγμα) ή δεν αγορασες το episode I γιατι δεν υπαρχει σε pal (και το play εχει μονο pal) και πηρες το soundtrack ή κατι τετοιο. Check it, και αν μπορεις δωσε link της σελιδας για να δουμε τι παιζει...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βοήθεια για αγορές μέσω Internet
Collapse
X
-
Προφανώς αγόρασε το επίσημο soundtrack ή το anime.Pal xenosaga 1 δεν υπάρχει.
Leave a comment:
-
Αν και δεν έχω χρεωστική αλλά πιστωτική κάρτα, νομίζω η χρέωση γίνεται πάντα την στιγμή που το στέλνουν. Όταν επιβεβαιώνεις την αγορά μόνο ελέγχουν αν η κάρτα είναι ελεύθερη (έχει αρκετό υπόλοιπό ή μη υπερχρεωμένη) Οπότε λίγη υπομονή, αν είναι in stock μέσα σε μία μέρα το πολύ θα σου στείλουν και δεύτερο e-mail επιβεβαίωσης πως το στείλανε και αυτομάτως θα χρεωθεί και η κάρτα σου. Το e-mail "Order taken" από το play υποθέτω το πήρες ήδη;
Αλήθεια που το βρήκες το Xenosaga I από το play; Επίσημα στην Ευρώπη κυκλοφόρησε το ΙΙ μόνο και από ότι βλέπω, δεν υπάρχει στην σελίδα τους...
Leave a comment:
-
Μπες στο play.com, πηγαινε my account, δες τα outstanding orders και πες μας τι λεει.
Leave a comment:
-
Βοήθεια για αγορές μέσω Internet
Παιδιά.
Θέλω λίγο βοήθεια σε αυτό το θέμα. Έχω παραγγείλει το Xenosaga I από Αγγλία και έχω και λεφτά μέσα στην προπληρωμένη visa μου και το πρόβλημα είναι ως εξής.
Πάτησα "BUY", μετά έκανα τις συνηθείς διαδικασίες για στοιχεία και τα συναφή και όλα τα στοιχεία της κάρτας για να τραβήξουν τα λεφτά. Μετά πάτησα "Confirm Order".
Από όσο μου λένε όταν πατάς "Confirm Order", αυτομάτως θα τα τραβούσαν τα λεφτά, και μάλλον θα έβλεπα και τον λογαριασμό εξόφλησης που θα σήμαινε ότι πλήρωσα ήδη το πακέτο. Αλλά δεν βλέπω κανένα e-mail με τον λογαριασμό να με ειδοποιεί ότι τα λεφτά μεταφέρθηκαν στον πωλητή. Τι διάολο γίνεται ? Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό...
Για διαφωτίστε με.
Ο πωλητής μου είπε τελευταίο μήνυμα e-mail "Sale Pending"...Tags: None
Leave a comment: