Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Στείλτους ένα μέηλ να ρωτήσεις ακριβώς τι και πως.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Παράγγειλα κάτι από άμαζον το οποίο έχει γίνει dispatch από την Πέμπτη και μόλις τώρα μου έστειλαν email για refunding το οποίο έλεγε: Shipping address is undeliverable, κάτι πολύ άκυρο μιας και έχω παραγγείλει αρκετά πράγματα και έχουν έρθει κανονικά, τι στο καλό να κάνω τώρα;

Leave a comment:

• Aion
    replied
    A ok δεν το ήξερα. Όμως αφού έχουν που έχουν τα ίδια items, γιατί δεν έχουν και ίδιες τιμές?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παραξενο δεν ειναι, αλλιως θα ειχαν και το ιδιο ονομα να ξεμπερδευουν. Απλα σε καποια φαση το The Hut Group εξαγορασε το Zavvi Group και συνεχισαν τη λειτουργια του σαν online retailer διατηρωντας το ιδιο brand name.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Και εγώ αυτό πρόσεξα, παράξενο. Παρήγγειλα sunglasses που στο zavvi ήταν λίγο πιο φτηνά από το thehut. Τώρα το ποτε θα μου έρθουν...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το ιδιο ειναι αν και δεν εχουν παντα τις ιδιες προσφορες, ουτε τις ιδιες τιμες σε ολα τα προϊοντα.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Όντως το zavvi δεν έχει και το καλύτερο postal service. Είναι η ιδέα μου ή zavvi.com και thehut.com είναι ίδια? Items, τιμές, τρόπος λειτουργίας...

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Grimmtak View Post
    Δεν έχω σκοπό να ξαναπάρω κάτι από zavvi, έστειλα μήνυμα την Τρίτη και ούτε ήρθε η παραγγελία ούτε μου απάντησαν, αύριο θα κάτσω να τους ξαναστείλω.
    Μου συνέβη και μένα. Από ότι ξέρω κάτι παίζει με την εταιρεία courier που στέλνει τα games και έχει κολλήσει το ζήτημα. Πιθανότατα θα σου έρθει αλλά θα πάρει πολύυυυ καιρό. Στείλε μήνυμα και πες αυτό κι εκείνο και λογικά θα σε τακτοποιήσουν.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Δεν έχω σκοπό να ξαναπάρω κάτι από zavvi, έστειλα μήνυμα την Τρίτη και ούτε ήρθε η παραγγελία ούτε μου απάντησαν, αύριο θα κάτσω να τους ξαναστείλω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Στείλτους μήνυμα ρωτώντας Where's my order?

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ζητώ για ακόμη μια φορά τα φώτα σας,

έχω παραγγείλει εδώ και κάτι βδομάδες ένα ff13-2 από zavvi το οποίο έγινε dispatch στις 14 Μαΐου δηλαδή 3 εβδομάδες πριν, αρκετό χρόνο για να αρχίσω να ανησυχώ. Τι με συμβουλεύεται να κάνω ;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;Να κάθομαι να εξηγώ πως και γιατί και να τρέχω πάλι να βάζω τα χρήματα (συν έξοδα φόρτισης) που τα είχα ξοδέψει;Ούτως ή άλλως αυτοί θεωρούσαν πως είχαν ζημιά οπότε...και σιγά για 20 ευρώ;Κλάην.Δεν πρόκειται να κλείσουν.
    Όπως ένας άλλος από ebay που μου έστειλε ένα παιχνίδι 2 φορές (1 λίρα το πήρα).Μόνο να το στείλω πίσω πάλι ζημιά θα είχα.Shit happens.Ας πρόσεχαν.Εγώ ήμουν εντάξει απέναντί τους.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Mπορούσες όμως να τα επιστρέψεις μετά τα χρήματα

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μέσα σε 2 χρόνια το έχω κάνει μια φορά.Και όχι μόνο αυτό,αλλά τους έχω ανοίξει νέο υποκατάστημα να πούμε.Αν με βάλουν black list θα είναι πολύ μαλάκες.Άσε που είχε περάσει περίπου ένας μήνας μέχρι να στείλω μνμ να ρωτήσω τι έγινε.Και μετά ξαναρώτησα.Δεν ήθελα καν refund,απλά να ξαναστείλουν την παραγγελία μου.Ξενέρωσα με το refund διότι άντε λέω να το ξαναβρώ τώρα.Τελικά ήρθε 2 μήνες μετά την αρχική παραγγελία.Δε μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Grimm μη φοβάσαι ακόμα και να έχει χαθεί η παραγγελία τα λεφτά σου δεν πρόκειται να τα χάσεις.

Διαφωνώ Altair με αυτό που έκανες και αν το κάνεις 2-3 φορές ειδικά με refund μπορεί να σε βάλουν σε μαύρη λίστα.

Leave a comment:

Working...
X