Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια για αγορές μέσω Internet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ρε μη σκας.Είχα κάνει παραγγελίες από amazon (2) & zavvi(2),με αυτή τη σειρά,μου είχαν έρθει όλα από zavvi & 1 amazon η οποία ήταν πιο πρόσφατη από την άλλη.Λέω,πάει χάθηκε.Μου δώσανε τελικά τα χρήματά μου πίσω γιατί δεν υπήρχε ξανά το προϊόν για αντικατάσταση.Καμιά βδομάδα μετά σκάει ο ταχυδρόμος με την παραγγελία μου.Κι επειδή δεν περίμενα τίποτα,αναρωτιόμουν τι ήταν.
    Ακόμα σκέφτομαι ότι έπρεπε να επιστρέψω τα χρήματα,αλλά τελικά....

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ευχαριστώ παιδιά , απλά το είχα άγχος γιατί είναι πρώτη φορά που παίρνω κάτι με την δική μου κάρτα από amazon και ποιο συγκεκριμένα το ποιο ακριβό μέχρι στιγμής γενικά

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Κοίτα το φυσιολογικό είναι 5-6 εργάσιμες για Ελλάδα- άσε τι γράφει σαν estimated time. Νομίζω πως μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση, επιστροφή χρημάτων εφόσον περάσουν 10 εργάσιμες από την estimated delivery date.
    Ωστόσο αυτό δε λέει και κάτι. Τα ΕΛΤΑ είναι.... ΕΛΤΑ. Εμένα το Arkham City το κρατάγανε μαζί με το guide του για 10 μέρες και τελικά αφού το amazon μου έστειλε αντικατάσταση του Arkham City, τη μέρα που έγινε despatched μου παρέδωσαν από ΕΛΤΑ την παραγγελία μου χωρίς καν να απαντήσουν στο γιατί άργησε τόσο πολύ- εννοείται τη 2η CE που μου έστειλαν από το amazon την επέστρεψα.
    Κοινώς υπομονή. Στο amazon είσαι πάντα εξασφαλισμένος, δε θα έχεις πρόβλημα ακόμη κι αν χάθηκε.
    Αν σε τελική ανάλυση ανησυχείς τόσο πολύ, επικοινώνησε με το customer service του amazon.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Θα έλεγα να περιμένεις μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Έκανα μια παραγγελία στο Amazon Eu, για το Pandora's Tower και το estimated delivery time ήταν 19 Απριλίου. Ποιο συγκεκριμένα στην παραγγελία μου λέει:
    Sold by: Amazon S.a.r.L
    Dispatched via Royal Mail
    Ενώ στο αρχικό email estimated time έλεγε από 16 μέχρι 25 Απριλίου, και έγινε dispatched στις 12 του μήνα.

Είναι φυσιολογικό να μην έρθει ακόμα ή πρέπει να επικοινωνήσω με amazon;

Leave a comment:

• Dragonickus
    replied
    Ok thanks φίλε

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αμάν μωρέ, το πεθάνατε στο trolling το παιδί, είναι και καινούριος στο Gamers Odyssey και θα μου τον τρομάξετε.

Τα δέματα έρχονται με απλό ταχυδρομείο εκτός αν επιλέξεις priority/ express/ courier αν υπάρχει κατά την αγορά. Από εκεί και πέρα είναι στο θέμα του ταχυδρόμου αν θα σου αφήσει ειδοποιητήριο (χαρτάκι) να τα παραλάβεις από το ταχυδρομείο ή αν θα τα αφήσει στην πόρτα/ θυρίδα/ γραμματοκιβώτιο/ χρηματοκιβώτιο/ γλάστρα/ αυλή/ σκυλόσπιτο/ οπουδήποτε. Εξαρτάται από το μέγεθος του δέματος και από την όρεξη/ δυνατότητά του να τα μεταφέρει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πετύχεις τον ταχυδρόμο και να του ζητήσεις να μη στα αφήνει στο σπίτι αλλά να σου αφήνει ειδοποιητήριο (αλλά μετά θα πρέπει να τρέχεις στο ταχυδρομείο) ή να βάλεις μεγάλο γραμματοκιβώτιο στην είσοδο και να στα ρίχνει εκεί.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    μπορείς να δώσεις πάντα τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου σου για να είσαι σίγουρος πως θα το βάλει μέσα.

Leave a comment:

• Dragonickus
    replied
    Δηλαδή τα αφήνουν οι ταχυδρόμοι κάπου χωρίς να ξέρουν αν ο παραλήπτης θα τα παραλάβει;(Κάτι είχα ακούσει για το Amazon μπορείς να επιλέξεις να το φέρουν Couriers?)

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τη γλαστρα ξεχασες ή κανα dontfeedthetrolls.png

Leave a comment:

• Somari
    replied
    omg, ups, χρηματοκιβωτια, τα παντα ολα

Leave a comment:

• Dragonickus
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Η μοναδική εξαίρεση είναι αν κάποια μαγαζιά διαθέτουν σύστημα UPS που είναι συστημένης αποστολής.
    Tι ενοείς με αυτό, και πως το βλέπω;Sorry για τις τόσες ερωτήσεις προσπαθώ να δω τι παίζει.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Dragonickus View Post
    Kαι αν δεν έχω χρηματοκιβώτιο τι παίζει :S
    Συνήθως τα αφήνουν όπου τους κατέβει. Εγώ αν και έχω χρηματοκιβώτιο, λόγω του μεγάλου όγκου του δέματος δεν μου χωράει μέσα, οπότε το άφηναν πάνω στις γλάστρες για να φαίνεται.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Dragonickus View Post
    Kαι αν δεν έχω χρηματοκιβώτιο τι παίζει :S

Leave a comment:

Working...
X