Το zavvi αν και έχει ελλέινες υπηρεσίες, γιατί παρουσιάζονται πολλά προβλήματα, είναι αξιόπιστο στην αγοραπωλησία και την αποστολή των παιχνιδιών. Για τα άλλα υπάρχει περιορισμός.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιτάξεις προς Αμερική μεριά, ειδικότερα ebay.com.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βοήθεια για αγορές μέσω Internet
Collapse
X
-
Aγοράζοντας Games απο το εξωτερικό
Εχω ακούσει μερικα sites απο τα οποία μπορώ να αγοράσω games π.χ http://www.amazon.co.uk
Cashback from over 400 brands all on one platform. Shop with Rakuten & stack offers with discounts, voucher codes and cashback for great savings at top brands.
Zavvi – Planet Pop Culture. Discover exclusive TV & movie merchandise, stylish clothing, and unique homeware. Shop limited-edition collectibles and fan favorites, all in one place
Ξέρεται τι παίζει και πιο είναι πιο έμπιστο;
Leave a comment:
-
Burai σε υπερευχαριστώ, σώζεις τα νεύρα μου. Λέει ότι έγινε dispatched στις 21, οπότε μέχρι τις 11 έχουμε καιρό ακόμα.
Leave a comment:
-
Από zavvi ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και γενικά ότι παραγγέλνω το φέρνουν σπίτι μου και το παραλαμβάνει ο κύριος που έχει το μαγαζί από κάτω και μου τα φέρνει.Μια φόρα βέβαια μου στείλανε κι εμένα ειδοποίηση να πάω να τα παραλάβω και παραξενεύτηκα,αλλά οκ δεν είχα ποτέ κάποιο άλλο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί.
Leave a comment:
-
Πρώτα απ' όλα ρώτα στο zavvi μήπως και ξεχάσανε να το βάλουν μέσα. Μου έχει τύχει μία φορά να μου στέλνουν λάθος πακέτο. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
Μετά από την επιβεβαίωση του zavvi, βρες τον αρμόδιο ταχυδρόμο από τα κεντρικά γραφεία, γιατί συνήθως εκεί τα κάνουν έλεγχο. Και αν σου πει ότι το βρήκε κλειστό, τότε μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να στο ξάφρισε κάνας πουσταλβανός εκεί στην πολυκατοικία σου.
Leave a comment:
-
Έχει συμβεί και σε μένα πρόσφατα αλλά από amazon.
Για το zavvi, θα περιμένεις να φτάσει 20ήμερο και θα στείλεις mail πως δεν έχεις παραλάβει. Στην περίπτωσή σου δε νομίζω να σου στείλουν declaration form γιατί δε μιλάμε για αγορά πάνω από 20€. Λογικά θα σου στείλουν άλλο CD χωρίς κάποιο κόστος.
Αν τελικά σου πούνε πως χρειάζεται declaration form θα σου το στείλουν αυτοί, το συμπληρώνεις και το στέλνεις πίσω- το είχα κάνει παλιότερα με play.com που κάποιος καλοθελητής είχε τσιμπήσει ενώ έλειπα για καλοκαίρι, δυο cds που είχα παραγγείλει. Τελικά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα.
Leave a comment:
-
Έπαθα ζημιά με το zavvi.com.
Είχα παραγγείλει το Deus Ex 3 και το Bad As Me του Tom Waits. Τα δύο δέματα ήρθαν σπίτι μου σήμερα, αντί να έρθει χαρτί να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο. Όταν ήρθε ο ταχυδρόμος έλειπα και είδα τα δέματα στις 4 το απόγευμα. Και τα δύο δέματα ήταν ανοιγμένα. Το Deus Ex ευτυχώς ήταν μέσα αλλά το CD του Bad as me έλειπε. Δεν ξέρω αν ήταν κάποιος από την πολυκατοικία, αν ο ταχυδρόμος άνοιξε τα δέματα ή αν φτάσανε ανοιγμένα στο ταχυδρομείο της περιοχής και ο άνθρωπος απλά τα έφερε. Τα είχα βάλει να έρθουν με απλό ταχυδρομείο και ΠΑΝΤΑ μέχρι τώρα για οτιδήποτε ερχόταν μου έστελναν χαρτάκι να τα παραλάβω ο ίδιος.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Μπορώ να κάνω κάτι ο ίδιος? Τι συμβουλεύετε?
Leave a comment:
-
Μην το σκέφτεσαι. Όταν αγοράζεις από αλλα sites μπορεί η ευκολία και ο πιο άμεσος τρόπος να σε έχουν κερδίσει, όμως στο eBay μπορείς να βρείς πράγματα που δεν υπάρχουν αλλου, η ακόμα καλές και ενδιαφέρουσες τιμές.
Leave a comment:
-
Ακριβώς.Χωρίς Paypal έκανα τόσο καιρό.Απλά τώρα θέλω να ασχοληθώ με ebay κλπ.
Leave a comment:
-
Ναι πήγαινε στην τράπεζα και ζήτα από ένα υπάλληλο να δεις τις κινήσεις του λογαριασμού σου. Μία κίνηση θα λέει π.χ. Paypal -1,50e και ένα κωδικό. Το 1,50 ευρώ θα επιστραφεί μετά το confirmation.
By the way τόσες μέρες παραγγέλνεις με unconfirmed paypal λογαριασμό;
Leave a comment:
-
Εχω την αισθηση οτι το paypal σε χρεωνει ενα μικρο ποσο στη καρτα και αν δεις το λογαριασμο μετα διπλα στη χρεωση υπαρχει ο κωδικος αυτος.
Leave a comment:
-
Έχω την εξής απορία.Όταν το Paypal θέλει να κάνει confirm μια κάρτα σου στέλνει ένα κωδικό.Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ,είναι που μου τον στέλνει.Θα πρέπει να πάω στην τράπεζα;
Όσον αφορά το zavvi.Το Shattered memories ήρθε.Το Peacewalker ακόμα.Τα Tatsunoko & darkside chronicles ακόμα μου γράφουν "awaiting stock pick".Τα έχω βάλει από τις 30 ΙουνίουΈλεος ρε γμτ.
Leave a comment:
-
mhn anhsyxeis 8a er8ei sigoura.apo zavvi exw agorasei gyrw sta 20 paixnidia kai den eixa pote kanena prob.to pote 8a er8ei e3artatai apo availabilty kai se poses meres grafei sthn eikona tou proiontos sto site oti 8a apostallei.
Leave a comment:
-
Ξέρει κανείς πόσες μέρες κάνει ένας τίτλος να έρθει από zavvi.co.uk;Το Shattered Μemories το στείλανε στις 1/7 και το Peacewalker στις 3/7.Δεν έχει έρθει κάτι ακόμα.Και δεν γράφουν ούτε estimated delivery ούτε τίποτα όπως τα play,amazon,game.
Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του θέματος σε
"Αγορές μέσω Internet" ή κάτι τέτοιο.
Leave a comment:
Leave a comment: