Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βοήθεια για αγορές μέσω Internet
Collapse
X
-
Εγώ έχω αγοράσει αρκετές φορές από playtrade και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Πρόσεξε μόνο έναν πωλητή που εμφανίζεται σαν marche24 και στέλνει πράγματα από τις αποθήκες του στην Ελβετία. Παρόλο που έχει πολύ ψηλό ranking όσες φορές παρήγγειλα από αυτόν ποτέ δε μου έστειλε τίποτα. Δεν έχασα χρήματα αλλά δεν πήρα και αυτό που ήθελα.
Leave a comment:
-
Playtrade εχω παρει δυο φορες και ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος και τις δυο. Και δε θυμαμαι να ειχαν τελειο feedback αλλα πανω απο 95% σιγουρα.
Leave a comment:
-
Altair θα σε συμβούλευα να αγοράζεις από feedback από 99% και πάνω. Το 96% και 98% στο ebay δεν τα λες με τίποτα καλά feedback scores. Τώρα για play trade δε γνωρίζω αλλά δε βρίσκω λόγο να μην είναι έμπιστο site. Απλά προτιμώ το ebay.
Leave a comment:
-
To play-asia είναι ένα επίσης πολύ καλό site, και απο τα πιο έμπιστα που γνωρίζω, αλλά έχει λίγους pal τιτλους, αλλα βέβαια σε εξευτελιστική τιμή!
Leave a comment:
-
Από playtrade έχει αγοράσει κανείς;Θέλω 2 τίτλους από 2 μαγαζιά στο playtrade οι οποίοι έχουν και υψηλό σκορ.96% & 98% αντίστοιχα νομίζω.
Ξέρετε να μου πείτε τίποτα παραπάνω από τα όσα ήδη διάβασα εδώ;
Ευχαριστώ.
Leave a comment:
-
Για να το έστειλαν τόσο γρήγορα, σημαίνει αξιοπιστία 100% ! Εκείνη την ώρα πρέπει να ήταν καρα-πρωί γι' αυτούς και να πρόλαβαν το ταχυδρομείο... Τους ζήτησα να το στείλουν με ειδοποίηση μέσω ταχυδρομείου... Θέμα ασφάλειας. Δεν τους μπορώ τους Τούρκους εδώ...Originally posted by Deus View PostΧαίρομαι που βοήθησα!Αφού όλα οκ με το πλει και δεν έχασες τα λεφτά σου όλα πήγαν μια χαρά.
Το videogamesplus είναι εξαιρετικό site.Τα στέλνουν πολύ γρήγορα και έχει αρκετά καλές τιμές.Δεν είναι και οι καλύτερες που μπορείς να βρεις αλλά είναι 100% αξιόπιστο.
Ξέρεις κάποιο άλλο site που να το στέλνουν με αξιοπιστία και να είναι και φθηνό ?
Ψάχνω να βρω και το Xenosaga III για να ολοκληρώσω την τριλογία...
Leave a comment:
-
Χαίρομαι που βοήθησα!Αφού όλα οκ με το πλει και δεν έχασες τα λεφτά σου όλα πήγαν μια χαρά.
Το videogamesplus είναι εξαιρετικό site.Τα στέλνουν πολύ γρήγορα και έχει αρκετά καλές τιμές.Δεν είναι και οι καλύτερες που μπορείς να βρεις αλλά είναι 100% αξιόπιστο.
Leave a comment:
-
Τέλος πάντων. Η κατάσταση από το Videogamesplus.CA που μου πρότεινε ο Deus για το Xenosaga Ep I είναι "SHIPPED". Όλα μέσα σε 1 μέρα ! Πολύ εξυπηρετικοί είναι εκεί πέρα ! Θέλω να σε φιλήσω, Deus ! Ακόμα κλαίω από την χαρά, τόσο πολύ από την χαρά που τα πήγα ΤΕΛΕΙΑ στην προπόνηση !:xp:
Leave a comment:
-
Μόνο στο DS είχα ασχοληθεί κανένα 3ωρο νομίζω και κανένα μισάωρο στην PS2 έκδοση, μετά έμεινε στην άκρη και αφότου μπήκε στο ντουλάπι ξεχάστηκε! lol
Leave a comment:
-
Originally posted by Kirby View PostΆντε με το καλό!
Καιρός μήπως να το αρχίσω και εγώ αυτό; Καιρό το έχω να κάθεται στο ντουλάπι lol
lol...
Καλά θα κάνεις να το αρχίσεις, αν δεν το έπαιξες. Μου μένει να βρω που διάολο είναι το επεισόδιο ΙΙΙ για να ολοκληρώσω την τριλογία του...
Leave a comment:
-
Άντε με το καλό!
Καιρός μήπως να το αρχίσω και εγώ αυτό; Καιρό το έχω να κάθεται στο ντουλάπι lol
Leave a comment:
-
Διορθώθηκε το θέμα. Έστειλα τα λεφτά στο videogamersplus.ca και έρχεται η αγάπη μου, το Xenosaga I. Κλαίω από την χαρά.:xp:
Leave a comment:
-
Τα λεφτα δινονται στον πωλητη μεσω του play.com. Ή δε του τα δωσανε αμεσως μολις τα πηρανε απο εσενα ή σε δουλευει ο πωλητης.
Leave a comment:
Leave a comment: